آیا امیرحسین مقصودلو (امیر تتلو) با عفو معیاری اخیر آزاد می‌شود؟ سئول به نمایش قدرت همسایه شمالی واکنش نشان داد | ابراز نگرانی از نزدیکی کره شمالی و روسیه برنی سندرز: دونالد ترامپ به سرعت ما را به سمت استبداد می‌برد المیادین: درگیری‌ها بین نیرو‌های افغانستان و ارتش پاکستان از سرگرفته شده است انتقاد نماینده مجلس از کُندی اجرای قوانین حوزه جوانی جمعیت نگاهی به توافقات ایران، روسیه و آذربایجان در نشست باکو درخواست نماینده مجلس از رئیس قوه‌قضائیه برای رسیدگی به اتهامات مسببان پرونده کرسنت سخنگوی قوه‌قضائیه: پرونده پسر و عروس کاظم صدیقی به دادگاه رفت ستاد انتخابات خراسان رضوی: آخرین مهلت استعفای داوطلبان مشمول ماده ۴۱ قانون انتخابات شورا‌ها، از ۲۱ تا ۲۷ مهرماه است وزیر اقتصاد در دیدار رئیس جمهور تاجیکستان: روابط تهران و دوشنبه با سازوکارهای ویژه قابل‌گسترش است عارف: وحدت و انسجام مردم، کار دشمن را تمام کرد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مجلس نباید با نظر رهبر انقلاب و مصوبه مجمع درباره CFT تقابل داشته باشد سازمان ملل با حمایت آمریکا حذف نام الجولانی را از فهرست تحریم‌ها بررسی می‌کند مجلس با بررسی طرح منع تحویل اسناد CFT با قید دوفوریت مخالفت کرد با اعلام کمیسیون اصل ۹۰، کارگروه مشترک دولت و مجلس برای آسیب‌شناسی مدیریت منابع آب کشور تشکیل خواهد شد قوه‌قضائیه، میانجی مجلس و دولت در اجرانشدن حذف ۳ دهک یارانه‌بگیر پرونده وزارت کار مسیر دشوار احیای دیپلماسی میان آمریکا و ایران سخنگوی وزارت خارجه قطر: اجرای توافق آتش بس غزه دشوار است وضعیت آلودگی هوای مشهد امروز در نقاط مختلف شهر (۲۲ مهرماه ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ترامپ: ما درباره بازسازی غزه صحبت می‌کنیم، نه یک راه‌حل یک یا دو دولتی ونزوئلا در واکنش به اعطای جایزه صلح نوبل، سفارتخانه‌هایش در نروژ و استرالیا را بست بیانیه رسمی وزارت امور خارجه درمورد اظهارات ترامپ علیه ایران در پارلمان رژیم صهیونیستی نروژ: اشغالگری اسرائیل باید متوقف شود امیر قطر: نشست شرم‌الشیخ باید سرآغازی برای توافقات آینده و حل عادلانه مسئله فلسطین باشد دبیرکل سازمان ملل: در حال گسترش عملیات امدادرسانی در غزه هستیم هشدار عضو کمیسیون بهداشت مجلس درباره احتمال کمبود مواد شوینده در آذرماه ۱۴۰۴ انتقاد رسانه متحد نتانیاهو از آزادی ۲ هزار زندانی فلسطینی
سرخط خبرها

کربی: حملات ایران به اسراییل متضمن وقوع جنگی گسترده‌تر نیست

  • کد خبر: ۲۲۱۸۳۱
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱
کربی: حملات ایران به اسراییل متضمن وقوع جنگی گسترده‌تر نیست
هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا گفت که کاخ سفید بر این باور نیست که حملات ایران به نقاطی در اراضی اشغالی، فرصتی برای در گرفتن جنگی گسترده‌تر ایجاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در پی پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق طی عملیات «وعده صادق» گفت که «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا «بر این باور نیست که حملات ایران متضمن گسترش دامنه جنگ باشد.»

او در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌ان درباره پیامد‌های حمله ایران به نقاطی در اراضی اشغالی گفت که احتمال درگرفتن جنگی گسترده‌تر «گریزناپذیر نیست.»

کربی درباره احتمال وقوع یک درگیری گسترده‌تر گفت: ما فکر نمی‌کنیم که (گریزناپذیر) باشد یا این که باید این طور باشد.

این مقام ارشد کاخ سفید با نادیده گرفتن حمایت‌های تنش‌زای واشنگتن از رژیم صهیونیستی در جنایات جنگی آن در غزه، گفت: تقریبا هر کاری که رییس جمهور از زمان ۷ اکتبر (عملیات طوفان‌الاقصی توسط حماس علیه رژیم صهیونیستی) انجام داده است، تلاش برای تنش‌زدایی و کاهش احتمال جنگی گسترده‌تر در منطقه بوده است.

کربی در پاسخ به درخواست توضیح درباره برخی گزارش‌ها که بایدن به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هشدار داده است که آمریکا در حملات تلافی‌جویانه احتمالی رژیم صهیونیستی علیه ایران مشارکت نخواهد کرد، آن را رد نکرد، اما گفت: رییس جمهور می‌خواست یک موفقیت نظامی فوق‌العاده را به نخست‌وزیر تبریک بگوید. نخست‌وزیر بسیار قدردان حمایتی بود که رییس‌جمهور ارائه کرده بود و رییس‌جمهور روشن ساخت که ما دفاع اسراییل از خود را جدی می‌گیریم.

در همین راستا، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، امروز با اشاره به این که بایدن و تیم او با امید به این که از درگیری‌های گسترده‌تر در منطقه غرب آسیا در پی این حمله جلوگیری شود، به رژیم صهیونیستی می‌گویند، آنچه «دفاع موفقیت‌آمیز» در قبال حملات هوایی ایران عنوان شده، به خودی خود، یک «پیروزی راهبردی» بزرگ محسوب می‌شود که نیازی به اقدامات تلافی‌جویانه بیشتر ندارد.

حمله به پایگاه هوایی نواتیم در سرزمین‌های اشغالی از اهداف عملیات موشکی و پهپادی ایران در پاسخ به حمله موشکی صهیونیست‌ها به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق بود؛ پایگاه مبدأ شلیک موشک‌های اسرائیل که شهادت مستشاران ارشد ایرانی و همراهانشان را به همراه داشت و نقض کامل قوانین بین‌المللی از سوی این رژیم بود.

ایران از پاسخ موشکی و پهپادی مشروع و قانونی خود در اسرائیل اهداف متعددی را دنبال می‌کرد که از جمله آنها - و شاید یکی از مهمترین‌شان - ضربه به پایگاه هوایی نواتیم در جنوب سرزمین‌های اشغالی بود. پایگاهی در منطقه صحرای نقب و در نزدیکی شهر بئر السبع که با برخورداری از یک باند پرواز ۳۴۰۰ متری، آشیانه و پایگاه اصلی جنگنده‌های F-۳۵ رژیم صهیونیستی است.

همچنین خبرگزاری فلسطینی شهاب از اصابت موشک‌های ایران به پایگاه نظامی رامون در النقب خبر داده است. گفته شده هفت موشک ایران به این پایگاه هوایی اصابت کرده است. سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز به هدف قرار گرفتن یک پایگاه ارتش این رژیم در جنوب سرزمین‌های اشغالی نیز اعتراف کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->