کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران چند پهپاد و موشک‌ به سمت اسرائیل شلیک کرد و چه تعداد از آن‌ها به هدف خورد؟

  • کد خبر: ۲۲۱۸۲۷
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۶
  • ۴
ایران چند پهپاد و موشک‌ به سمت اسرائیل شلیک کرد و چه تعداد از آن‌ها به هدف خورد؟
حمله تلافی‌جویانه ایران به اسرائیل با نام عملیات «وعده صادق» شب گذشته و بامداد امروز (۲۵ و ۲۶ فروردین ۱۴۰۳) با تعداد زیادی پهپاد و موشک انجام شد؛ برخی از خبرگزاری‌ها این حملات را بزرگ‌ترین حمله پهپادی تاریخ دنیا خوانده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز - با اینکه بیشتر خبرگزاری‌ها حجم و مقیاس حمله پهپادی و موشکی ایران به اراضی اشغالی را بی‌سابقه خوانده‌اند، اما هنوز سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران تعداد دقیق پرنده‌های نظامی خود در حمله تلافی‌جویانه شب گذشته را به صورت رسمی اعلام نکرده است. آنچه درباره تعداد و گستردگی این حمله وجود دارد به چند آمار تخمینی و تقریبی محدود می‌شود.   

روزنامه نیویورک تایمز به نقل از مقامات اسرائیلی مدعی شده است ایران ۱۸۵ پهپاد، ۳۶ موشک کروز و ۱۱۰ موشک بالستیک به سمت اسرائیل شلیک کرده است.  مقامات اسرائیلی همچنین مدعی شدند که عمده پهپاد‌ها و موشک‌ها از خاک ایران و تعداد معدودی نیز از خاک عراق و یمن شلیک شده‌اند.

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل، نیز در یک کنفرانس مطبوعاتی عدد ۳۰۰ را برای تعداد پرتابه‌های ایران ذکر کرده است: «ایران، ۱۷۰ فروند پهپاد و بیش از ۳۰ موشک کروز پرتاب کرد.» 

علیرضا سلیمی، عضو هیئت رئیسه مجلس درباره تعداد موشک‌ها و پهپاد‌ها گفته است: در جریان حمله ۲۸۰ موشک و پهپاد با مدیریت جنگ الکترونیک به مراکز نظامی رژیم صهیونیستی شلیک شده است که اکثر آن‌ها به هدف اصابت کرده است.

عملیات «وعده صادق» در دو مرحله انجام شد؛ مرحله اول درگیرکردن حریم هوایی رژیم صهیونیستی و گرفتن توان سیستم‌های عملیاتی پدافندی (فلاخن، گنبد آهنین، پیکان و باراک) با پهپادهای شاهد و مرحله دوم پرتاب موشک‌های بالستیک و کروز از شمال، غرب، مرکز و جنوب ایران.

هنوز آمار دقیقی از اصابت موفقیت‌آمیز موشک‌ها و پهپادها منتشر نشده است، اما حسین سلامی، فرمانده کل سپاه درباره حمله به اسرائیل بدون اعلام جزییات گفته است: «گزارش دقیق و میدانی از اصابت‌ها تا این لحظه نشان‌دهنده این است که این عملیات با موفقیتی بیش از حد انتظار اتفاق افتاده است.»

کانال ۱۴ اسرائیل گزارش داده که چند موشک در مناطقی در عراد (۴۵ کیلومتری شرق بئر السبع) در جنوب فلسطین اشغالی، چند موشک به صورت مستقیم به شهر اشغالی ام الفحم و چند فروند موشک نیز به صحرای النقب اصابت کرده است.

پایگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در بلندی‌های جولان و پایگاه هوایی نواتیم هم از اهدافی بوده که موشک‌های نیروی هوافضای سپاه به آن‌ها برخورد کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۷
2
3
ای جانم ای جانم
سیدمحمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
1
1
دست شمابچه های سپاه دردنکندکه جواب سگ هار رادادیددوباره اگرغلطی کردبایدباخاک یکسان شود
نریمان
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
0
1
ای جان جانم فدای رهبری
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۱
0
0
درود بر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->