بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران چند پهپاد و موشک‌ به سمت اسرائیل شلیک کرد و چه تعداد از آن‌ها به هدف خورد؟

  • کد خبر: ۲۲۱۸۲۷
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۶
  • ۴
ایران چند پهپاد و موشک‌ به سمت اسرائیل شلیک کرد و چه تعداد از آن‌ها به هدف خورد؟
حمله تلافی‌جویانه ایران به اسرائیل با نام عملیات «وعده صادق» شب گذشته و بامداد امروز (۲۵ و ۲۶ فروردین ۱۴۰۳) با تعداد زیادی پهپاد و موشک انجام شد؛ برخی از خبرگزاری‌ها این حملات را بزرگ‌ترین حمله پهپادی تاریخ دنیا خوانده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز - با اینکه بیشتر خبرگزاری‌ها حجم و مقیاس حمله پهپادی و موشکی ایران به اراضی اشغالی را بی‌سابقه خوانده‌اند، اما هنوز سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران تعداد دقیق پرنده‌های نظامی خود در حمله تلافی‌جویانه شب گذشته را به صورت رسمی اعلام نکرده است. آنچه درباره تعداد و گستردگی این حمله وجود دارد به چند آمار تخمینی و تقریبی محدود می‌شود.   

روزنامه نیویورک تایمز به نقل از مقامات اسرائیلی مدعی شده است ایران ۱۸۵ پهپاد، ۳۶ موشک کروز و ۱۱۰ موشک بالستیک به سمت اسرائیل شلیک کرده است.  مقامات اسرائیلی همچنین مدعی شدند که عمده پهپاد‌ها و موشک‌ها از خاک ایران و تعداد معدودی نیز از خاک عراق و یمن شلیک شده‌اند.

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل، نیز در یک کنفرانس مطبوعاتی عدد ۳۰۰ را برای تعداد پرتابه‌های ایران ذکر کرده است: «ایران، ۱۷۰ فروند پهپاد و بیش از ۳۰ موشک کروز پرتاب کرد.» 

علیرضا سلیمی، عضو هیئت رئیسه مجلس درباره تعداد موشک‌ها و پهپاد‌ها گفته است: در جریان حمله ۲۸۰ موشک و پهپاد با مدیریت جنگ الکترونیک به مراکز نظامی رژیم صهیونیستی شلیک شده است که اکثر آن‌ها به هدف اصابت کرده است.

عملیات «وعده صادق» در دو مرحله انجام شد؛ مرحله اول درگیرکردن حریم هوایی رژیم صهیونیستی و گرفتن توان سیستم‌های عملیاتی پدافندی (فلاخن، گنبد آهنین، پیکان و باراک) با پهپادهای شاهد و مرحله دوم پرتاب موشک‌های بالستیک و کروز از شمال، غرب، مرکز و جنوب ایران.

هنوز آمار دقیقی از اصابت موفقیت‌آمیز موشک‌ها و پهپادها منتشر نشده است، اما حسین سلامی، فرمانده کل سپاه درباره حمله به اسرائیل بدون اعلام جزییات گفته است: «گزارش دقیق و میدانی از اصابت‌ها تا این لحظه نشان‌دهنده این است که این عملیات با موفقیتی بیش از حد انتظار اتفاق افتاده است.»

کانال ۱۴ اسرائیل گزارش داده که چند موشک در مناطقی در عراد (۴۵ کیلومتری شرق بئر السبع) در جنوب فلسطین اشغالی، چند موشک به صورت مستقیم به شهر اشغالی ام الفحم و چند فروند موشک نیز به صحرای النقب اصابت کرده است.

پایگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در بلندی‌های جولان و پایگاه هوایی نواتیم هم از اهدافی بوده که موشک‌های نیروی هوافضای سپاه به آن‌ها برخورد کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۷
2
3
ای جانم ای جانم
سیدمحمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
1
1
دست شمابچه های سپاه دردنکندکه جواب سگ هار رادادیددوباره اگرغلطی کردبایدباخاک یکسان شود
نریمان
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
0
1
ای جان جانم فدای رهبری
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۱
0
0
درود بر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->