۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

سرطان روده بزرگ به لحاظ تعداد مبتلا در جایگاه سوم قرار دارد

  • کد خبر: ۲۲۲۹۰۷
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
سرطان روده بزرگ به لحاظ تعداد مبتلا در جایگاه سوم قرار دارد
دبیر اجرایی کنفرانس علمی سرطان‌های کولورکتال و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سرطان‌های گوارشی از جمله روده بزرگ جزو سرطان‌های شایع در نقاط مختلف کشور بوده و این نوع سرطان به لحاظ تعداد مبتلا در جایگاه سوم قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهره پیشه‌ور در کنفرانس علمی سرطان‌های کولورکتال، اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش معرفی تازه‌های سرطان روده بزرگ و در ۲ پنل تخصصی هم که با موضوعات مدیریت سرطان کولورکتال پیشرفته و متاستاتیک و درمان سرطان رکتوم بدون جراحی برگزار می‌شود آخرین تجربیات درمانی و تحقیقاتی متخصصان این حوزه بیان شد.

وی تصریح کرد: در سرطان روده بزرگ و موضوع رکتوم انجام MRI اهمیت زیادی در تشخیص صحیح و مدیریت درمان دارد و در همین خصوص یک سخنرانی تخصصی با این موضوع برگزار شد.

دبیر اجرایی کنفرانس علمی سرطان‌های کولورکتال با بیان اینکه در این کنفرانس ۴ سخنرانی اصلی و ۲ پنل تخصصی ارائه شده و در هر پنل از ظرفیت‌های تخصص‌های مختلف مرتبط استفاده شدخاطرنشان کرد: در این پنل‌های تخصصی دکتر رهام سالک، دکتر علی‌تقی‌زاده، دکتر فرزاد بیدویی و دکتر سیدامیر آل‌داوود، متخصصان رادیوانکولوژی، دکتر احسان سلطانی و دکتر احسان حسن‌زاده، متخصصان جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی سرطان، دکتر آتنا آقایی، متخصص پزشکی هسته‌ای، دکتر آنیتا آل‌نبی، متخصص پاتولوژی، دکتر مسعود پزشکی‌راد، متخصص رادیولوژی و دکتر محمدرضا فرزانه‌فر، فوق تخصص گوارش آخرین تجربیات خود در حوزه تشخیص و درمان سرطان روده بزرگ را بیان کردند؛ همچنین سخنرانی‌های این همایش علمی هم با موضوعات تازه‌های MRI کانسر رکتوم، تازه‌های اندوسکوپیک اولترا سوند (EUS) در تشخیص کانسر رکتوم، مدیریت درمان در کانسر کولورکتال متاستاتیک و تازه‌های جراحی کولورکتال بوده و سخنرانان این ۴ حوزه تخصصی هم دکتر حوریه سلیمانی، متخصص رادیولوژی، دکتر حسن وثوقی‌نیا، فوق تخصص گوارش، دکتر علی یعقوبی‌جویباری، متخصص رادیوانکولوژی و دکتر عباس عبداللهی، متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی کولورکتال بودند.

دکتر پیشه‌ور تاکید کرد: سرطان‌های گوارشی از جمله روده بزرگ جزو سرطان‌های شایع در نقاط مختلف کشور بوده و پس از سرطان‌های پستان در خانم‌ها و معده در آقایان آمار بالای سرطان روده بزرگ را در هر دو گروه جنسی داریم این نوع سرطان به لحاظ تعداد مبتلا در جایگاه سوم قرار دارد.

وی اضافه کرد: بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان روده بزرگ با رعایت نکات پیشگیرانه قابل پیشگیری هستند و اگر فردی مبتلا شد و تشخیص صحیح و درمان به‌هنگام برایش باشد می‌تواند بر سرطان غلبه کرده و به شرایط عادی زندگی بازگردد.

متخصص رادیوانکولوژی افزود: برگزاری دوره‌های قبل کمک بزرگی در تازه‌های تشخیص درمان سرطان روه بزرگ کرد و پزشکان حاضر در این همایش درصد موفقیت بالایی در اقدامات درمانی انجام شده‌شان داشتند.

از هر ۱۰ بیمار سرطانی یک از نفر آنها مبتلا به سرطان روده بزرگ است

در این همایش دکتر علی تقی‌زاده، دبیر علمی کنفرانس علمی سرطان‌های کولورکتال و دانشیار گروه رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در سخنانی گفت: در آقایان سرطان‌های معده، پروستات و ریه در رتبه‌های اول تا سوم قرار دارند و پس از آن سرطان روده بزرگ بوده در جایگاه چهارم قرار گرفته است و در خانم‌ها هم این نوع سرطان پس از سرطان‌های پستان و معده در جایگاه سوم بوده است.

وی افزود: سالانه ۷۳۵۴ مورد جدید سرطان روده بزرگ در آقایان و ۵۵۴۵ مورد در خانم‌ها شناسایی می‌شود و در مجموع هر دو گروه جنسی سرطان روده بزرگ بعد از معده و پستان در جایگاه سوم قرار دارد.

دبیر علمی کنفرانس علمی سرطان‌های کولورکتال با اشاره به اینکه سالانه ۱۲ هزار ۸۹۹ مورد جدید در مبتلایان به به سرطان روده بزرگ اضافه می‌شود، بیان کرد: طبق آخرین آمار‌های ثبت شده ۱۰ درصد از مجموع سرطان‌ها در کشور مربوط به سرطان روده بزرگ بوده و از هر ۱۰ بیمار سرطانی یک از نفر آنها مبتلای به این نوع سرطان است.

دکتر تقی‌زاده تصریح کرد: اقدامات انجام شده درمانی در مبتلایان به سرطان روده بزرگ اعم از اعمال جراحی و شیمی درمانی‌ها نقش بسزایی در درمان بیماران مبتلا به این نوع سرطان داشته است.

وی با ذکر این نکته که تغذیه نامناسب، چاقی، عدم تحرک مناسب، مصرف زیاد غذا‌های پرکالری، مصرف سیگار، الکل و دخانیات و افزایش میزان مصرف نمک و روغن از جمله مواردی است که ریسک ابتلا به این سرطان را افزایش می‌دهد، تاکید کرد: اگر موارد پیشگیرانه رعایت شود می‌توان از ابتلای به بسیاری از بیماری‌ها، سکته‌ها و سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ جلوگیری کرد.

متخصص رادیوانکولوژی خاطرشان کرد: معتقدیم که باید روی موضوع پیشگیری از ابتلای به انواع بیماری‌ها از جمله سرطان روده بزرگ هم کار کرد و قطعاً هرچه قدر که در این حوزه هزینه شود آورده به مراتب بیشتری در حفظ سلامت آحاد مختلف جامعه دارد و از تحمیل هزینه‌های بالای دارو و درمان و همچنین عوارض و مشکلات ناشی از بیماری در فرد بیمار و خانواده و اطرافیان وی جلوگیری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سمینار سرطان‌های کولورکتال از شواهد علمی تا بالین با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از پزشکان و صاحب نظران این حوزه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

در این سمینار تخصصی به موضوعاتی همچون اهمیت درمان و تشخیص سرطان‌های کولورکتال، آخرین دستاورد‌های علمی در زمینه تشخیص و درمان سرطان‌های کولورکتال پرداخته شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->