هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

کمبود داروهای درمان «تومورهای مغزی» کودکان

  • کد خبر: ۲۲۷۵۸۴
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۹
کمبود داروهای درمان «تومورهای مغزی» کودکان
جراح مغز و اعصاب کودکان گفت:بسیاری از داروهای درمان تومورهای مغزی کودکان در ایران یا در دسترس نیست یا با کیفیت پایین‌تری نسبت به استانداردهای جهانی موجود است.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی اشرافی جراح مغز و اعصاب کودکان درباره برگزاری کنگره انکولوژی کودکان، گفت: کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان که اوخر اردیبهشت‌ماه سال برگزار می‌شود، رویکرد چند تخصصی در حوزه درمان تومور‌های مغزی کودکان، بررسی می‌شود.

وی درباره مزایای رویکرد چند تخصصی به تومور‌های مغزی کودکان، بیان کرد: این روش درمانی، باعث افزایش طول مدت زندگی و کاهش عوارض بیماری می‌شود، اما متأسفانه پیش از این در ایران چنین رویکردی رواج نداشته است.

این جراح متخصص ادامه داد: پیش از بهره‌گیری از رویکرد درمان چند تخصصی، وقتی کودکان مبتلا به تومور مغزی به جراحان مغز و اعصاب مراجعه می‌کردند، پزشکان معالج در ابتدا بیمار را جراحی کرده و سپس مراحل دیگری مانند شیمی‌درمانی و رادیوتراپی را در طرح درمان کودکان قرار می‌دادند.

به گفته اشرافی، تا پیش از رویکرد درمان چند تخصصی، به جای آن‌که در شورای پزشکان و متخصصان درباره برنامه‌ی درمانی تومور‌های مغزی کودکان تصمیم‌گیری شود، اقدامات درمانی به صورت جزیره‌ای و پس از جراحی کودک انجام می‌شد.
این جراح مغز و اعصاب یادآور شد: این شیوه قدیمی، باعث سردرگمی بیمار، از دست رفتن زمان طلایی برای درمان مؤثر، شناخته نشدن برنامه‌های درمانی جدید و در نهایت آسیب بیمار می‌شد.

وی با تأکید بر اینکه رویکرد چند تخصصی به تومور‌های مغزی کودکان در ایران نیازمند توجه بیشتری است؛ گفت: ما از اردیبهشت ماهِ سال ۱۴۰۲ در بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک با رویکرد چند تخصصی به تومور‌های مغزی کودکان، طرح درمان فرزندانمان را پی گرفته‌ایم و نتایج به دست آمده به ما نشان داده است که این روش درمانی نسبت به روش پیشین، مؤثرتر است.

این پزشک متخصص در پاسخ به این سوال که آیا افزایش بازدهی رویکرد چند تخصصی به تومور‌های مغزی کودکان در ایران نسبت به روش‌های پیشین محسوس است؟ عنوان کرد: تاکنون تحقیق تجربی دقیقی در این خصوص انجام نشده است؛ چون سرطان بیماری مزمنی است و بررسی نتایج درمانی آن به صرف حداقل سه سال زمان نیاز دارد؛ اما مشاهدات عینی متخصصان در بیمارستان محک نشان می‌دهد برگزاری جلساتی که مبتنی بر رویکرد درمان چند تخصصی است، نتایج بهتری را برای بهبود کودکان مبتلا به تومور‌های مغزی حاصل کرده است.

اشرافی با بیان اینکه جلسات توموربرد منطقه‌ای در بیمارستان محک نیز با هدف پیگیری رویکرد چند تخصصی نسبت به تومور‌های مغزی کودکان انجام می‌گیرد، یادآور شد: اکنون در بیمارستان محک با رویکرد چند تخصصی بر درمان تومور‌های مغزی کودکان متمرکز شده‌ایم که منجر به افزایش دانش و تخصص درباره‌ی تومور‌های مغزی شده و در نتیجه درمان مؤثرتری نیز حاصل شده است.

این فوق تخصص مغز کودکان با بیان اینکه برای متخصصان داخلی در کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان (یادبود پروفسور پروانه وثوق) مزایای بهره‌مندی از رویکرد چند تخصصی در درمان تومور‌های مغزی کودکان تشریح می‌شود، افزود: در این کنگره می‌توانیم تجربیات خود درباره رویکرد چند تخصصی به تومور‌های مغزی کودکان را به اشتراک بگذاریم؛ گرچه خود نیز هنوز در حال بررسی این نوع رویکرد هستیم.

وی با اشاره به محدودیت‌های رویکرد چند تخصصی به تومور‌های مغزی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از دارو‌های درمان تومور‌های مغزی کودکان در ایران یا در دسترس نیست یا با کیفیت پایین‌تری نسبت به استاندارد‌های جهانی موجود است. از سوی دیگر انجام برخی از آزمایش‌ها در ایران امکان‌پذیر نیست و ارسال نمونه برای خارج از کشور نیز با دشواری‌هایی همراه است.

اشرافی متذکر شد:‌بنابراین در کشور‌های در حال توسعه‌ای مانند ایران، مسائل و چالش‌های درمانیِ متمرکز بر رویکرد چند تخصصی، قابل تأمل است.

این جراح مغز اظهار امیدواری کرد که بررسی چالش‌های درمانی رویکرد چند تخصصی به تومور‌های مغزی کودکان در کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان در ایران (یادبود پروفسور پروانه وثوق) به ارتقاء دانش متخصصان سرزمین‌مان در این حوزه، کمک کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->