مدارک مورد نیاز، برای اینکه کارگر بتواند رابطه کاری خود را با کارفرما اثبات کند اوراق سپرده با سود ۳۰ درصد دیگر تمدید نمی‌شود دست مردم از خرید موز کوتاه‌تر شد | قیمت امروز میوه در مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) آیا روش تعیین مزد ۱۴۰۴ کارگران تغییر می‌کند؟ قیمت ارز‌های دیجیتال در بازار امروز (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) | پیش‌بینی قیمت ۱۲۰ هزار دلاری بیت‌کوین کاهش نرخ سود اوراق گواهی سپرده باید حساب شده باشد ظرفیت مشهد برای تحقق اقتصاد مردمی معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی خبر داد : ارائه بسته جامع ساماندهی بازار اجاره به شورای‌عالی مسکن معاون وزیر اقتصاد: فضاسازی علیه ایران در نتیجه زمان‌بر شدن تصمیم‌گیری درباره FATF برندهای خودروهای وارداتی مجاز از مناطق آزاد کشور مشخص شدند + اسامی برندها وزیر راه: پاریس پرواز به ایران را یک‌طرفه لغو کرد | تلاش برای برقراری دوباره خطوط پروازی طلای جهانی در آستانه رکوردزنی (۱۲ بهمن ۱۴۰۳) عیدی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه زمانی پرداخت می‌شود؟ رونمایی از دو دستاورد جدید نیروی هوایی ارتش (۱۲ بهمن ۱۴۰۳) خراسان رضوی رتبه دوم تولید پسته در کشور را دارد نرخ امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۱ بهمن ۱۴۰۳) مهاجرت به ایستگاه کارگری رسید | کارگران کم‌توقع در تعیین حقوق ۱۴۰۴ پرواز تهران به پاریس لغو شد | واکنش سازمان هواپیمایی کشوری به لغو پرواز تهران به پاریس قیمت طلا و سکه در بازار امروز (پنجشنبه، ۱۱ بهمن ۱۴۰۳) اعلام شد برداشت بیش از ۱۳۰ هزار تن سیب‌زمینی در خراسان رضوی طی ۹ماه نخست ۱۴۰۳ تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه و گسترش روابط میان دو استان سند پاکستان و خراسان رضوی امضا شد بودجه وام‌های ازدواج و فرزندآوری برای سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ خراسان رضوی، تنها نماینده ایران در نمایشگاه گردشگری پاکستان است از بازار طلای جهانی چه خبر؟ (۱۱ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف ساماندهی نیرو‌های شرکتی تا دو هفته آینده مشخص می‌شود (۱۱ بهمن ۱۴۰۳) دو هزار و ۵۰۰ محموله فراورده‌های خام دامی و لبنی خراسان رضوی صادر شد افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۱۴۰۰ پروژه در خراسان رضوی در دهه فجر ۱۴۰۳
سرخط خبرها

پرداخت مالیات بر ارث الکترونیکی می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۳۱۱۱
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱
پرداخت مالیات بر ارث الکترونیکی می‌شود
با توجه به اعلام سازمان امور مالیاتی، با الکترونیکی شدن پرداخت مالیات بر ارث، زمینه بهره مندی از سپرده‌های متوفیان نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری تسهیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، جهت تسهیل و تسریع بهره مندی مؤدیان مالیات بر ارث از سپرده‌های متوفیان نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، از تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۱ وراث متوفیان ۱۳۹۵/۰۱/۰۱ و بعد ازآن می‌توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده‌های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

متن اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور بدین شرح است:

در راستای تکریم ارباب رجوع و جهت تسهیل و تسریع بهره مندی مؤدیان مالیات بر ارث از سپرده‌های متوفیان نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، از تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۱ وراث متوفیان ۱۳۹۵/۰۱/۰۱ و بعد از آن می‌توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده‌های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

بر این اساس پس از درخواست وراث با ارائه اسناد و مدارک مربوطه از جمله اسناد هویتی و گواهی حصر وراثت، بانک ذیربط مالیات مربوط به سپرده متوفی و سود متعلق به آن (تا تاریخ پرداخت سپرده به وراث) را محاسبه و از مبلغ سپرده و سود آن کسر کرده و مابقی را به وراث پرداخت می‌کند. محاسبه مالیات بر ارث سپرده‌های بانکی، توسط بانک‌ها بر مبنای نرخ‌های مالیاتی مذکور در جدول زیر انجام می‌گیرد:

اطلاعیه جدید سازمان امور مالیاتی درباره الکترونیکی شدن پرداخت مالیات بر ارث

احراز شهادت منوط به تأیید یکی از نیرو‌های مسلح کشور و یا بنیاد شهید انقلاب اسلامی، حسب مورد است.

توجه:

۱- در صورتی که وراث درخواست کسر هزینه‌های کفن و دفن، واجبات مالی و عبادی و دیون محقق متوفی از سپرده یا سپرده‌های بانکی متوفی را داشته باشند، این امر با مراجعه مستقیم به شعب بانک ممکن نیست. این دسته از مؤدیان بایستی ظرف یک سال از فوت متوفی، اظهارنامه مالیاتی مربوط را از طریق درگاه خدمات مالیاتی به سازمان امور مالیاتی ارسال و سپس با مراجعه به اداره امور مالیاتی مربوط، اقدام به اخذ گواهی موضوع ماده (۲۶) قانون مالیات‌های مستقیم کنند. با ارایه این گواهی به بانک ذیربط، بانک سپرده و سود متعلق به آن را به وراث پرداخت می‌کند.

۲- چنانچه وراث قبلاً برای سپرده مورد نظر متوفی نزد بانک، گواهی موضوع مواد (۲۶) و یا (۳۴) قانون مالیات‌های مستقیم را از اداره امور مالیاتی ذیربط، اخذ کرده باشند، تا مبلغ مذکور در گواهی صادره نیازی به محاسبه، کسر و واریز مالیات از سوی بانک ذیربط نیست.

۳- چنانچه متوفی دارای حساب سپرده ارزی باشد، شعبه بانک ذیربط بایستی با توجه به نرخ ارزِ در دسترس، نسبت به محاسبه و کسر مالیات متعلق و پرداخت مابقی سپرده به وراث اقدام کند.

۴- اشخاصی که جزو یکی از وراث طبقات اول، دوم یا سوم مذکور در ماده (۱۸) قانون مالیات‌های مستقیم نمی‌باشند، لیکن به طرق قانونی مختلف (برای مثال از طریق وصیت متوفی) ذینفع ماترک متوفی قرارگرفته‌اند، جهت دریافت سپرده بانکی متوفی می‌بایست به اداره امور مالیاتی ذیربط مراجعه و گواهی مالیاتی مربوط را دریافت کنند.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->