تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جدیدترین آمار ساختمان‌های ناایمن مشهد اعلام شد

  • کد خبر: ۲۲۳۲۸۰
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۹
جدیدترین آمار ساختمان‌های ناایمن مشهد اعلام شد
مدیر کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی از شناسایی ۷۳۷ ساختمان ناامن بلند مرتبه در سه شهر مشهد، سبزوار و نیشابور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید داعی در حاشیه اولین جلسه کارگروه استانی پایش ایمنی ساختمان‌ها به ریاست جواد خدایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری استان گفت: این جلسه با محوریت ارایه دریافت نتایج مصوبات جلسات قبل به تفکیک دستگاه‌ها با راهبری اداره کل راه و شهرسازی استان بعنوان دبیرخانه کارگروه برگزار شد.

وی با تاکید بر حساسیت موضوع ساختمان‌های ناایمن و شرایط روانی جامعه و نگرانی‌های مردم مبنی بر خطرآفرین بودن این ساختمان‌ها افزود: با هماهنگی دستگاه قضائی مبنی بر رسیدگی به وضعیت موجود این ساختمان‌ها در سطح استان، کارشناسان برای بررسی تکلیف شدند و برنامه‌ریزی‌های دقیق نسبت به شناسایی صورت پذیرفت.

داعی از تداوم روند بررسی ساختمان‌های ناایمن در سطح استان بویژه شهر‌های مشهد، سبزوار و نیشابور خبر داد و گفت: به طور جدی در این زمینه پای کار هستیم و موضوعات و کاستی‌های احتمالی را رصد می‌کنیم تا ان شاالله نگرانی‌های مردم در این خصوص کاهش پیدا کند.

مدیر کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی گفت: استان خراسان رضوی از دو منظر ایمنی در برابر حریق و ایمنی سازه‌ای در خصوص رسیدگی به ساختمان‌های ناایمن در حال بررسی است و این ساختمان‌ها از جهت کاربری و نوع کاربری طبقه‌بندی می‌شوند و به مالکان حقیقی و حقوقی ساختمان‌های نا ایمن تذکر کتبی داده خواهد شد تا نسبت به ایمن سازی اقدامات لازم را انجام دهند و قطعاً در این زمینه نظارت‌های ویژه انجام می‌شود.

در ادامه داعی با استناد به آماراعلام شده گفت: در مشهد یکهزار و ۱۳۲ ساختمان در گروه‌های ج و د شناسایی شده و نمره ارزیابی ۶۸۰ ساختمان بالای نیم است که این مورد بیانگر ناایمن بودن ساختمان نیست بلکه نشان دهنده این مطلب است که این ساختمان دارای اولویت در ارزیابی است.

وی افزود: در سبزوار هم ساختمان‌های گروه ج و د از ۳۳۷ مورد هدف گزاری اولیه شده ۳۷ مورد مشمول ساختمان‌های داری ضریب بالای نیم و در نیشابور نیز ۲۰ مورد اعلام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->