روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

درخواست ایجاد کرسی یونسکو در دانشگاه فردوسی مشهد

  • کد خبر: ۲۲۳۶۴
  • ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۷
درخواست ایجاد کرسی یونسکو در دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه‌های فردوسی مشهد، سنندج، همدان و قزوین درخواست تشکیل کرسی یونسکو داشته‌اند و در صورت تکمیل پرونده مجوز تشکیل کرسی به آن‌ها داده خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، نسرین فخری مدیرگروه آموزش کمیسیون ملی یونسکو با اشاره به اینکه یونسکو در زمینه لغو مجوز کرسی‌هایی که فعالیت متناسب با چشم‌انداز اولیه خود نداشته باشند جدی عمل می‌کند، گفت: دانشگاه‌های فردوسی مشهد، سنندج، همدان و قزوین درخواست تشکیل کرسی یونسکو داشته‌اند و در صورت تکمیل پرونده مجوز تشکیل کرسی به آن‌ها داده خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه فعالیت کرسی‌های دانشگاهی یونسکو ذیل گروه آموزش این نهاد قرار می‌گیرد، به ارائه عملکردی از کرسی‌های دانشگاهی یونسکو در سال ۹۸ پرداخت و توضیح داد: بعضی کرسی‌ها به دلیل مشکلاتی که در نهاد میزبان آن‌ها یا ریاست کرسی وجود داشته و تغییراتی که انجام شده، متأسفانه نتوانسته‌اند به فعالیت‌هایی که در چشم‌انداز خود مشخص کرده بودند، بپردازند.

وی ادامه داد: بعضی دیگر از کرسی‌های یونسکو، اما فعالیت‌های خوبی داشته‌اند. به عنوان مثال بهمن ماه ۹۸ کرسی "آموزش زیست" که نهاد میزبان آن دانشگاه پیام‌نور است، برنامه بسیار خوبی را همزمان با روز جهانی آموزش برگزار کردند و در این برنامه از تمام دستاورد‌های آموزشی حوزه محیط زیست رونمایی شد که بازتاب خوبی هم داشت. همچنین کرسی "انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر" هم بهمن ماه ۹۸ در حال تدارک برنامه‌ای بودند که به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور و ممنوعیت برگزاری همایش‌ها و گردهمایی‌ها، فعلاً لغو شده و ان‌شاء‌الله در آینده برگزار خواهد شد.

مدیر گروه آموزش کمیسیون ملی یونسکو در پاسخ به اینکه آیا امکان لغو مجوز یک کرسی به دلیل عدم فعالیت وجود دارد یا خیر، گفت: خوشبختانه یونسکو در این زمینه کاملاً جدی عمل می‌کند و اگر کرسی‌ای به اهدافی که در ابتدای امر و برای چهار سال آینده فعالیت برای خود متصور بوده، پایبند نباشد، یا به هر ترتیب مشکلی برای اجرای فعالیت‌های کرسی به وجود آمده باشد، ادامه فعالیت این نهاد تعلیق پیدا کرده و در مواردی حتی منجر به لغو مجوز کرسی می‌شود.

فخری در پاسخ به اینکه آیا پیش آمده مجوز فعالیت کرسی لغو شود یا خیر، تصریح کرد: هنوز لغو مجوز نداشتیم، اما بعضی کرسی‌ها به دلیل اینکه تاریخ تمدید آن‌ها گذشته یا به دستاورد‌هایی که باید دست پیدا نکرده‌اند، ممکن است در صورت عدم ارائه دلیل قانع‌کننده برای ادامه فعالیت، لغو مجوز شوند.

وی درباره شورای راهبری کرسی‌های یونسکو گفت: این شورا متشکل از افراد حقیقی و حقوقی در حوزه آموزش که اعضای کمیته‌های ملی ما - کمیته ملی آموزش برای توسعه پایدار و کمیته ملی آموزش عالی- هستند، شامل معاونان وزرای مختلف از جمله آموزش و پرورش، آموزش عالی و سایر افراد صاحب‌نظری هستند که در این زمینه تجربه دارند. این شورا به منظور نظارت و بهبود عملکرد کرسی‌های یونسکو تشکیل می‌شود.

مدیر گروه آموزش کمیسیون ملی یونسکو با اشاره به برنامه‌های سال ۹۹ کمیسیون ملی، گفت: برخی دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه سنندج، دانشگاه همدان و قزوین درخواست تشکیل کرسی داشته‌اند و ما راهنمایی‌هایی را در رابطه با این موضوع به آن‌ها اعلام کردیم. در مرحله اول بایستی پرونده این کرسی‌ها در دانشگاه تکمیل شود که این مرحله هنوز نهایی نشده است. در این رابطه بایستی مدارک دانشگاه‌ها تکمیل شده و به امضای بالاترین فرد در نهاد دانشگاه برسد، سپس درخواست تشکیل کرسی به قسمت آموزش عالی در یونسکو ارجاع شود؛ بنابراین تشکیل چند کرسی در دستور کار قرار گرفته و ان‌شاء‌الله سال ۹۹ دستور بازگشایی آن‌ها را ارسال خواهیم کرد.

فخری افزود: درخواست‌هایی که اشاره شد، مربوط به تشکیل اولین کرسی در دانشگاه‌های نام‌برده است. در حال حاضر ایران دارای ۱۷ کرسی در حوزه‌های مختلف هست و از این ظرفیت یونسکو به خوبی استفاده کرده و زمانی که یونسکو مجوز تشکیل یک کرسی را صادر می‌کند، به معنای آن است که نهاد میزبان صلاحیت علمی تشکیل کرسی را داراست.

در سال ۹۸ هفدهمین کرسی یونسکو، با نام کرسی یونسکو در ترویج علم، به میزبانی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و ریاست دکتر اکرم قدیمی، رئیس انجمن ترویج علم ایران تشکیل شد.

منبع؛ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->