آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدامیک مقصر «چاقی» هستند: غذا‌های پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیاء شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴
سرخط خبرها

اقدامات مهم ستاد کنترل کرونا در دانشگاه فردوسی مشهد

  • کد خبر: ۲۲۱۸۳
  • ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۶
اقدامات مهم ستاد کنترل کرونا در دانشگاه فردوسی مشهد
با توجه به شیوع بیماری کرونا، دانشگاه فردوسی مشهد با تشکیل کارگروه‌هایی اقدام به کنترل و پیشگیری از شیوع این بیماری کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، بیشتر از یک ماه است که کارگروه تولید کیت تشخیص بیماری در دانشگاه فردوسی مشهد می‌کوشد تا با فناوری‌های مولکولی و بیوشیمیایی، روش‌های جدید، آسان، سریع و ارزان‌تری برای تشخیص بیماری کرونا ابداع کند. تشکیل کارگروه تحلیل علمی آمار و اطلاعات مرتبط با بیماری، دانشگاه فردوسی مشهد با توجه به ظرفیت علمی بالا در حوزه‌های مختلف، اقداماتی جهت مستندسازی و مدیریت گردآوری و تحلیل آمار‌ها و اطلاعات مربوط به بیماری و ارائه گزارش‌های علمی آغاز کرده و آمادگی خود را نیز برای تقبل رسمی این مسئولیت به استانداری خراسان رضوی اعلام نموده است.

تشکیل کارگروه تولید و بهینه‌سازی مواد ضدعفونی کننده ۵، واحد فناور مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه فردوسی مشهد با استفاده از فورمولاسیون‌های معتبر استاندارد و مورد تایید سازمان بهداشت جهانی مبادرت به تولید مواد ضد عفونی کننده سطوح و دست نموده‌اند. علاوه بر این اقداماتی در راستای تولید الکل از ملاس نیز با محوریت دانشکده مهندسی دانشگاه آغاز شده و ادامه دارد. تشکیل کارگروه آینده پژوهی، نظر به اینکه مسئله و بحران ناشی از بیماری کرونا دارای ابعاد گسترده‌ای بوده و تبعات آن در آینده نزدیک و دور متوجه استان و کشور خواهد بود لذا کمیته آینده پژوهشی بحران کرونا در دانشگاه تشکیل شده و آمادگی دانشگاه برای تقبل مسئولیت رسمی آن در سطح استان به استانداری خراسان رضوی اعلام شده است.

مشاوره تلفنی روانشناسی به شهروندان، دانشگاه فردوسی مشهد با همراهی همکاران هیأت علمی، دانشجویان دکتری و دانش آموختگان روانشناسی و مشاوره دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد، اقدام به راه اندازی مرکز پاسخگویی تلفنی جهت ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره تلفنی رایگان به شهروندان عزیز نموده است. مشارکت در پایش سلامت شهروندان، دانشگاه فردوسی مشهد در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی خویش و حضور پر رنگ در جامعه، با همراهی دانشکده کشاورزی و همکاری خانواده دانشگاه (جمعی از کارکنان، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و روحانیون) با کارکنان خستگی ناپذیر شبکه بهداشت و درمان کلانشهر مشهد در قالب طرح پایش سلامت شهروندان مشهدی همیاری دارد.

براساس اعلام روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه در رسانه، اعضای هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد بسته به تخصص خود از طریق مصاحبه با رسانه‌های مختلف شهروندان را نسبت به مخاطرات و تبعات گوناگون این بیماری آگاه نموده‌اند. آگاهی رسانی درون سازمانی، خانواده ۳۰ هزار نفری دانشگاه فردوسی مشهد متشکل از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه به صورت لحظه‌ای و حتی قبل از شیوع این بیماری در کشور از آخرین اخبار، رویداد‌ها و مراقبت‌های لازم در راستای کنترل بیماری از طریق شبکه‌های اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد و وبگاه دانشگاه آگاه می‌شوند. تولید ماسک به همت تشکل‌های دانشجویی، کارگاه تولید ماسک توسط دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد واقع در سالن تشکل‌های مسجد حضرت زهرا (س) ایجاد شده و دانشجویان داوطلبانه در این امر مهم شرکت دارند.

ضدعفونی اماکن عمومی ورزشی و دانشجویی، با توجه به هشدار‌های ستاد سلامت وزارت عتف ضمن اعلام تعطیلی کلیه اماکن و سالن‌های ورزشی دانشگاه و فعالیت‌های ورزشی شامل کلاس‌های آموزشی، تفریحی، تمرینات فوق‌برنامه ورزشی، مسابقات قهرمانی دانشجویان منطقه ۹، مسابقات جشنواره کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه اماکن ورزشی و سالن‌های ورزشی دانشگاه شست‌وشوی کامل و ضدعفونی شد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->