به گزارش شهرآرانیوز، دکتر جواد علاقه بند راد در حاشیه سیزدهمین همایش روانپزشکی کودک و نوجوان که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مجتمع شهدای سلامت در حال برگزاری است با اشاره به اینکه در سنین مدرسه شیوع نقص توجه حدود ۱۰ درصد و اختلال اوتیسم حدود یک و نیم درصد است، خاطر نشان کرد: کودکان دچار اختلال یادگیری و کم توانی ذهنی نیز در زمره کودکانی قرار دارند که دچار اختلال تکاملی هستند و باید برای بهبود آنها و آمادگی ورود به جامعه به عنوان یک فرد کارا برای این کودکان برنامه ریزیهایی انجام شود.
علاقه بندراد با بیان اینکه مراقبتهای بهداشتی و درمانی قبل از تولد، مراقبتهای بارداری، مسائل ژنتیک و شناخت اولیه و زود رس مهمترین جنبه پیشگیری و مداخله زودرس و انجام فرایند توان بخشی این کودکان است، عنوان کرد: دربرخی از کودکان مداخلات مستقیم درمانی و در برخی دیگر بر جنبههای توان بخشی تاکید میشود.
وی تاکید کرد: برای کودکان طیف اوتیسم تاکید بر برقراری ارتباطات اجتماعی و کلامی و زبانی است تا بتوانند با محیط پیرامون ارتباط خوبی را برقرار کنند.
رئیس انجمن روان پزشکی کودک و نوجوان ایران با اشاره به اینکه امسال همایش سالانه روان پزشکی کودک و نوجوان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و به نحو مطلوبی در حال برگزاری است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان یکی از قطبهای علمی کشور با حضور صاحب نظران و متخصصین روان پزشکی کودکان و نوجوانان شناخته میشود.
وی اظهار کرد: کودکان، فردای این کشور را شکل میدهند بنابراین باید برای درمان به موقع برخی از اختلالات تکاملی برنامه ریزیهای خوبی انجام شود.
سیزدهمین همایش روانپزشکی کودک و نوجوان ۴ تا ۷ اردیبهشت ماه در راستای آشنایی بیشتر و بحث پیرامون تشخیص و درمان اختلالات عصبی تکاملی کودکان و نوجوانان و با حضور پزشکان فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان، فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان، متخصصین اطفال، متخصصین مغز و اعصاب، پزشکان عمومی، پزشکان خانواده، روان شناسان، متخصصین کار درمانی، گفتار درمانی و روان پرستاری و علوم اعصاب در مجتمع شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.