مسابقات اتومبیل‌رانی «درگ» به میزبانی پیست مجموعه ورزشی ثامن الائمه (ع) مشهد گزارش تصویری | رژه ۲۰ هزار نفری بسیجیان به مناسبت هفته بسیج در مشهد گزارش تصویری| مراسم افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری گزارش تصویری | مسابقات تنیس استانی جام ادورا در مشهد (۳) عکس‌هایی از جمعه‌بازار پرنده‌فروشان در شمال شرق مشهد عکس‌هایی از مراکز اسقاط خودرو ایران زیباست | «مرداب جعفرآباد» در دل جنگل‌های هیرکانی گزارش تصویری | مراسم رونمایی از کتاب «دیوان قدسی» در مشهد گزارش تصویری | مسابقات تنیس استانی جام ادورا در مشهد (۲) گزارش تصویری | نشست خبری مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گزارش تصویری | نمایش «دوجان» در مشهد گزارش تصویری | مسابقات تنیس استانی جام ادورا در مشهد گزارش تصویری | گرامیداشت روز جهانی قربانیان حوادث ترافیکی در مشهد گزارش تصویری | نشست خبری فرمانده سپاه امام رضا (ع) به مناسبت هفته بسیج در مشهد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) ایران زیباست | قبرستان سفیدچاه در استان مازندران ایران زیباست | برداشت «طلای سرخ» از مزارع خراسان‌شمالی ایران زیباست | تخت جمشید ایران زیباست | جزایر ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک ایران زیباست | موزه میراث روستایی گیلان گزارش تصویری | نشست همدلی اصحاب کتاب و رسانه با جبهه مقاومت در مشهد
سرخط خبرها
| کد خبر: ۲۲۴۲۲۶ | ۱۹:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶ | دریافت تصاویر

عکس‌هایی از مراحل دودی کردن ماهی

دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می‌شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه‌ها گیلانی است که در کنار انواع غذا‌های محلی این استان سرو می‌شود. فرآیند دودی کردن ماهی طی ۱۵ روز و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی کردن در انبار دودخانه انجام می‌شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبار‌ها کاهش یافته است.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->