«کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه ٢ هزار میلیارد تومانی برای سامان‌دهی محور‌های ورودی مشهد مقدس
سرخط خبرها

شوراها، سمبل همراهی و تعاون

  • کد خبر: ۲۲۴۹۳۵
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۹
شوراها، سمبل همراهی و تعاون
شورا‌های اسلامی جای افرادی توانمند است که بتوانند ایده‌های عملی مناسب دهند و برای حل مشکلات شهر، راهگشا باشند.

«شورا‌ها از مظاهر مشارکت مردمی و برای تسهیل امور مردم است» رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی)

شورا‌ها یکی از ثمرات بزرگ انقلاب اسلامی ایران هستند. شورا‌ها به‌عنوان یک نهاد مردمی با هدف سازمان‌دهی و برنامه‌ریزی، نظارت و افزایش سطح کیفی و کمی در زمینه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و ارتقای آنها و بهره‌وری با هزینه کمتر پا به عرصه وجود نهاده‌اند. کاندیدا‌های متعددی با سلایق و برنامه‌های مختلف پا به عرصه گذاشته‌اند و از هر فرصتی برای اعلام و رونمایی از برنامه‌هایشان استفاده می‌کنند.

شورا‌های اسلامی جای افرادی توانمند است که بتوانند ایده‌های عملی مناسب دهند و برای حل مشکلات شهر، راهگشا باشند. شورایی که دارای تخصص کافی در حوزه مدیریت شهری، مسئولیت‌پذیری اجتماعی بالا، نقدپذیری و مشاوره‌پذیری، داشتن روحیه کار جمعی و تیمی بالا و... باشد، بی‌شک موفق خواهد بود و به‌راحتی می‌تواند نیاز‌های شهروندان را رفع کند.

 شورا‌های اسلامی می‌توانند با ارائه پیشنهاد و طرح‌های علمی و مهندسی، بر اساس پتانسیل‌ها و توانایی‌های دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها در زمینه‌های سرمایه‌گذاری، طرح‌های اصلاح کالبدی شهر، ترافیک، ایجاد فضا‌های سبز شهری، طرح‌های مدیریت پسماند شهری، طرح‌های زیباسازی، طرح‌های عمرانی، طرح‌های همسان‌سازی کیفیت زندگی در سطح شهر، با رسیدگی به مناطق حاشیه‌ای و انتقال امکانات رفاهی به سطح محلات و پشتیبانی از طرح‌های فرهنگی و فرهنگ بومی در آبادانی و توسعه شهری سهیم باشند.

 ویژگی‌های یک شورای فعال و متخصص و طالب توسعه همه‌جانبه شهر، لزوم پاسخگو‌بودن اعضای شورا‌ها به جامعه هدف و به‌طورکلی مطالبه‌گری مردم از مسئولان در نظام اسلامی برای ارتقای خدمات‌دهی و افزایش تراز کیفیت امکانات عمومی شهر‌ها و روستا‌ها همسو با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و دیگرمسئولان شهری است.

محسن نجات - مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی، امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->