افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت
سرخط خبرها

راهبرد‌های شورای ششم با تمرکز بر مردم

  • کد خبر: ۲۲۴۶۸۷
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
راهبرد‌های شورای ششم با تمرکز بر مردم
شورا‌های شهر به‌عنوان یک عنصر از مدیریت شهری در اداره شهر‌ها در سطح محلی نقش مهمی را برعهده دارند.
حسن موحدیان
نویسنده حسن موحدیان

شکل‌گیری شورا‌های اسلامی شهر و روستا که توسط رأی مردم تعیین می‌شوند، گامی مهم در واگذاری امور به سازمان‌های محلی بود که در دوران انقلاب اسلامی این اتفاق مهم به ثمر نشست.

درواقع شورا‌های شهر به‌عنوان یک عنصر از مدیریت شهری در اداره شهر‌ها در سطح محلی نقش مهمی را برعهده دارند و اداره بخشی از امور را با تکیه بر روند آزاد تبادل دانش، بینش شهری و خواسته‌ها، نیاز‌ها و تمایل مردم می‌دانند. در‌این‌میان شورای ششم مشهد با تکیه بر همین اصل که مشارکت مردم و نقش مردم طبق اهداف ذاتی شورا مد‌نظر قرار بگیرد، از دو‌سال‌و‌نیم پیش فعالیتش را آغاز کرد و در این مسیر چند راهبرد اصلی داشته است. 

یکی از این مسائل، خدمات متوازن در همه شهر بوده است و برای اینکه کار را درست پیش ببریم، با مشارکت و پیشنهاد مردم، شورای اجتماعی محلات، بسیج محلات و... پروژه‌های زودبازده ۱ و ۲ را پیگیری و آن را اجرایی کردیم. مسئله دوم و یکی از راهبرد‌های اساسی ما کاهش ترافیک و آلودگی هوا بوده که این شورا آن را به‌جد دنبال کرده است. تلاش کرده‌ایم که فاز‌یک خط ۳ قطارشهری را از پایانه مسافربری تا میدان شهدا به انجام برسانیم. 

یکی از اتفاقات و کار‌های بزرگ که جزو راهبرد‌های ما بوده، این بود که هرجا مسئله‌ای وجود دارد، آن را حل کنیم؛ مانند پادگان که همه‌ما برای حل این مشکل متفق شدیم. خوشبختانه با همکاری شورای اسلامی شهر و حمایت شهرداری وقت، این پادگان بازگشایی شد؛ موضوعی که بیست‌سال یک مسئله شهری بود. یکی دیگر از راهبرد‌های این شورا، مسئله‌محوری است؛ زمانی که این‌طور فکر کردیم، بولوار بصیرت را به بهره‌برداری رساندیم، دوربرگردان شهیدمیرزایی را اجرا کردیم و... .

در این شورا در عرض دو‌سال‌و‌نیمی که از عمرش گذشته، کار‌های زیادی انجام دادیم و منابع زیادی جذب کردیم. به‌طور‌نمونه ارزش‌افزوده‌ای که از اداره‌کل امور مالیاتی گرفتیم، به بیش از ۲ هزارمیلیارد تومان رسیده است. اینها نتیجه تلاش و پیگیری است. 

یکی دیگر از مسائل راهبردی برای کاهش آلودگی هوا، حفظ فضای سبز و گسترش آن است. علاوه‌بر‌این، مشهد شهری زیارتی است و هر کسی وارد مشهد می‌شود، برای زیارت می‌آید؛ اما در کنار زیارت باید فضای مفرح و بانشاطی برای زائران و مجاوران ایجاد کنیم. در‌همین‌راستا امسال در استقبال از بهار هزینه بسیار زیادی کردیم، برای اینکه زائرانی که می‌آیند، محیط بانشاطی را تجربه کنند.

شهرسازی و طرح تفصیلی شهر از مسائل بااهمیت و یکی دیگر از راهبرد‌های شورای اسلامی بود که با توجه استاندار تصویب شد و اکنون مردم می‌دانند که باید چه کار کنند و همه‌چیز مشخص و شفاف شده است.

موضوع راهبردی دیگر این دوره از شورا اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام بوده است؛ چه آن را قبول داشتیم و چه قبول نداشتیم. ما در دو سال اول همه پروژه‌های نیمه‌تمام را تمام کردیم. این‌طور نبود که پروژه‌ای را تعطیل کرده و پروژه دیگری را شروع کنیم؛ در‌واقع قدر پول مردم را دانستیم. بالاخره کاری را شورای قبلی شروع کرده که ممکن بود موردتوجه ما نباشد، اما زمانی که آنها آن تصمیم را گرفتند، قانونی بودند و ما باید آن را تمام می‌کردیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->