سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده به ایران بدهد اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سی‌ان‌ان از شکاف در وزارت خارجه آمریکا بر سر حمایت از اسرائیل خبر داد

  • کد خبر: ۲۲۴۹۶۲
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
سی‌ان‌ان از شکاف در وزارت خارجه آمریکا بر سر حمایت از اسرائیل خبر داد
شبکه آمریکایی گزارش داد: گروهی از مقام‌ها در وزارت امور خارجه آمریکا معتقدند رژیم صهیونیستی با تسلیحات آمریکایی قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد، در داخل وزارت امور خارجه آمریکا بر سر اینکه آیا تل‌آویو در ضمن به‌کارگیری تسلیحات دریافتی از آمریکا قوانین بین‌المللی را رعایت می‌کند یا خیر، اختلاف ایجاد شده است. بر اساس این گزارش، این اختلاف در حالی در وزارت امور خارجه آمریکا بالا گرفته که آنتونی بلینکن (وزیر امور خارجه آمریکا) ضرب‌الاجل دارد که تا ۱۰ روز دیگر به کنگره آمریکا گواهی بدهد که تل‌آویو با استفاده از این تسلیحات قوانین بین‌المللی را نقض نکرده است.

ماه فوریه گذشته، جو بایدن (رئیس‌جمهور آمریکا) یک «یادداشت امنیت ملی» را منتشر کرد که طبق این یادداشت، رژیم صهیونیستی ملزم است به واشنگتن نسبت به نقض‌نکردن قوانین بین‌المللی حین به‌کارگیری تسلیحات دریافتی از آمریکا تضمین بدهد.

سی‌ان‌ان نوشت یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا اظهار کرد: در داخل وزارت خارجه آمریکا، اتفاق‌نظر بر سر پذیرش این تضمین‌های اسرائیل و معتبر و قابل اعتماد دانستن آن‌ها وجود ندارد.

این یادداشت امنیت ملی همه طرف‌هایی که تسلیحات آمریکا را دریافت می‌کنند ملزم می‌سازد تضمین بدهند که از این تسلیحات «به شیوه‌ای مطابق با همه سیاست‌ها و قوانین داخلی و بین‌المللی اعمال شدنی، از جمله قوانین بشردوستانه بین‌المللی و قوانین حقوق بشری بین‌المللی استفاده می‌کنند.»

بلینکن باید بر مبنای این یادداشت تا تاریخ هشتم ماه مه به کنگره آمریکا گواهی بدهد تضمین‌های اسرائیل در این زمینه «معتبر و قابل اعتماد هستند.»

این شبکه آمریکایی با ذکر این که سازمان‌های فعال در زمینه حقوق بشر رژیم صهیونیستی را متهم به ارتکاب جنایات جنگی و نقض حقوق بشر در جریان جنگ در غزه کرده‌اند، نوشت: «صد‌ها مقام متعلق به کشور‌های غربی از جمله برخی مقام‌ها در آمریکا پیش از این اظهار نگرانی کرده‌اند که دولت‌های آنها به دلیل حمایت از جنگ اسرائیل علیه حماس، احتمالا در جنایات جنگی همدست شده است.»

مقام مورد استناد سی‌ان‌ان روز یکشنبه جزئیات بیشتری درباره اینکه کدام بخش‌ها در وزارت امور خارجه آمریکا موافق پذیرفتن تضمین‌های اسرائیل درباره رعایت قوانین بین‌المللی بوده، کدام بخش‌ها با پذیرش این تضمین‌ها مخالفت بوده و کدام بخش‌ها در این مورد موضعی ندارند مشخص نکرد.

رویترز روز یکشنبه گزارش کرد، چهار دفتر وزارت امور خارجه آمریکا شامل دفتر «دموکراسی، حقوق بشر و کار»، دفتر «جمعیت، مهاجرت و پناهجویان»، دفتر «عدالت کیفری جهانی» و دفتر «امور سازمان‌های بین‌المللی» از بابت «عدم پایبندی اسرائیل به قوانین بشردوستانه بین‌المللی در جریان جنگ غزه اظهار نگرانی جدی کرده‌اند.»

در شرایطی که هشدار‌هایی درباره نقض حقوق بشردوستانه بین‌المللی توسط صهیونیست‌ها از سوی برخی مقامات ارشد وزارت امور خارجه مطرح می‌شود، دولت بایدن همچنان از این رژیم حمایت تسلیحاتی و مالی می‌کند و تل‌آویو هم برای حمله زمینی به جنوبی‌ترین نقطه غزه – رفح – که میزبان بزرگ‌ترین گروه از آوارگان فلسطینی است، آماده می‌شود.

«جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا اخیرا لایحه‌ای تصویب شده در کنگره که شامل ۲۶ میلیارد دلار کمک جدید آمریکا برای رژیم صهیونیستی می‌شود را امضا کرد. این مبلغ شامل ۴.۴ میلیارد دلار مخصوص جبران اقلام و خدمات نظامی ارائه شده به این رژیم و ۳.۵ میلیارد دلار برای تامین سامانه‌های تسیحاتی پیشرفته و اقلام دیگر از طریق برنامه تامین مالی نظامی خارجی می‌شود.

عملکرد نظامی رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر از بابت به شهادت رساندن ۳۴۰۰۰ فلسطینی در غزه که بیشتر آنها زن و کودک بودند، تحت نظارت فزاینده‌ای قرار گرفته است. همچنین بمباران و تهاجم ارتش رژیم صهیونیستی به غزه، سیستم مراقبت‌های بهداشتی این منطقه تحت محاصره را به گونه‌ای نابود کرده است که گروه‌های امدادی و نهاد‌های بین‌المللی به طور فزاینده‌ای آن را «سیستماتیک» می‌نامند.

به گزارش سی‌ان‌ان از زمان اجرای عملیات منحصربه‌فرد طوفان الاقصی در هفتم اکتبر گذشته در سرزمین‌های اشغالی تا کنون واشنگتن بیش از ۱۰۰ مورد معامله نظامی خارجی با رژیم صهیونیستی داشته است.

بایدن می‌تواند در هر زمانی انتقال تسلیحات آمریکا را به حالت تعلیق درآورد یا شرایطی را برای آن قائل شود. با این وجود، او تاکنون در برابر درخواست‌های گروه‌های حقوقی، دموکرات‌های چپ‌گرا و گروه‌های آمریکایی عرب برای انجام این کار مقاومت کرده است. او در اوایل ماه جاری برای اولین بار تهدید کرد که اگر تل‌آویو گام‌های مشخصی برای بهبود وضعیت وخیم انسانی در غزه برندارد، شرایطی را برای انتقال تسلیحات آمریکایی به این رژیم قرار خواهد داد.

در ایالات متحده گروه‌های سیاسی «ترقی خواه» همچنان که اعتراضات در سراسر این کشور در محکومیت جنایات اسرائیل در غزه به ویژه در دانشگاه‌ها در حال گسترش است نارضایتی هر چه بیشتری از حمایت‌های جو بایدن از این رژیم پیدا می‌کنند رئیس جمهو آمریکا با این وجود و با نادیده گرفتن این نارضایتی‌ها و اعتراضات روز یکشنبه مجددا در گفتگوی تلفنی با «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت تعهد «آهنین» به حمایت از این رژیم دارد.

از زمان آغاز جنگ غزه به دنبال عملیات مهیب طوفان الاقصی، ایالات متحده تاکنون چهار بار از حق وتوی خود به نفع صهیونیست‌ها استفاده کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->