هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

راهکار‌های طب ایرانی در پیشگیری و تسکین بیماری آسم

  • کد خبر: ۲۲۵۱۵۳
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۳
راهکار‌های طب ایرانی در پیشگیری و تسکین بیماری آسم
دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: آسم بیماری التهابی است که بصورت تنگی نفس بروز می‌کند و عواملی همچون ژنتیک، هورمونها، عوامل محیطی و استرس در بروز افزاینده این بیماری موثر است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شهین سعیدی نجات با بیان اینکه علائمی مانند سرفه و عفونت‌های مکرر تنفسی در کودکان، سرفه تحریکی در تماس با هوای سرد، دود سیگار و قلیان، ریز گرد‌های موجود در هوا و استرس شدید از علائم ابتلا به آسم است خاطر نشان کرد: سخت نفس کشیدن، تنفس صدا دار و خس خس سینه، اختلال تنفسی در خواب را نیز از علائم این بیماری دانست.

وی با بیان اینکه مواردی مانند ریفلاکس معده و ترشحات پشت حلقی در تشدید بیماری و مقاومت دارویی آسم موثر است تصریح کرد: از آنجا که درمان قطعی آسم شناسایی نشده است، اصلاح شیوه زندگی اهمیت ویژه‌ای در کنترل بیماری و کاهش حملات دارد.

دکتر سعیدی نجات، خوراکی‌هایی مانند، لیمو شیرین، سیب شیرین و موز در بین میوه ها، نخود، انجیر، مویز، بادام به عنوان میان وعده و استفاده از سبزیجاتی مانند شوید، کرفس، نعناع، آویشن، چغندر، برگ ترب، کدو حلوایی، اسفناج و مرزه، غلات و ماش و جو پوست کنده، روغن بادام، و گوشت بزغاله و پرندگان کوچک برای تهیه سوپ و غذا و و نان برشته را توصیه کرد.

 متخصص طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مصرف ادویه گرم مانند زیره سیاه، سیاه دانه، دارچین، زعفران و زنجبیل را در کنترل این بیماری مفید دانست و گفت: مربای بالنگ، انجیر و زنجبیل در وعده صبحانه میتواند در بهبود علائم بیماری آسم اثر گذار باشد.

وی ادامه داد: استفاده از بخور نعناع و آویشن، استفاده از دستگاه تصفیه هوا، انجام ورزش سبک، حجامت، روغن مالی، بادکش گرم در فصل بهار از توصیه‌های غیر تغدیه‌ای است که می‌تواند در کنترل علائم تاثیر گذار باشد.

 دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: حفظ لینت مزاج و ورزش ریه مانند با صدای بلند آواز یا قرآن خواندن، نفس عمیق کشیدن وفوت کردن با شدت، از علائم دیگردر کنترل این بیماری عنوان شد.

دکتر سعیدی نجات مصرف ادویه زیاد بویژه نعناع، تخم رازیانه، سماق، زردچوبه و زیره و همچنین غذا‌هایی مانند پنیر، گردو، بادمجان، برنج، سرکه، سیب ترش، خیارشور، سس، دلستر، آب یخ، طالبی، کاکائو، ماهی دودی، کیوی، نوشابه و خورش فسنجان و مصرف میوه‌هایی نارنگی، پرتقال، هندوانه، خیار، غذا‌های تند و تیز و سرخ کرده و همچنین غذا‌های غلیظ و خمیری مانند کله پاچه، حلیم، آش رشته، ماکارونی و …محدود اعلام نمود.

دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل مصرف آب حین و بعد غذا، مصرف غذا‌های نفاخ و پرخوری و روی هم خوری، استحمام، خوابیدن و دراز کشیدن بلافاصله بعد غذا را مضر دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->