نماینده گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی: ۸۰ درصد سدهای خراسان رضوی خشک شده است ۵۲۱ فرزند بی سرپرست در آغوش خانواده‌های جدید | اجرای کامل طرح شیرخوارگاه‌های بدون فرزند در خراسان رضوی کمبود کدام ویتامین‌ها عوامل سیاهی دور چشم هستند؟ اعلام ۹۶۴ مورد کودک‌آزاری به اورژانس اجتماعی خراسان رضوی + فیلم مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی: سال گذشته سیر صعودی طلاق در خراسان رضوی متوقف شد خدمات فنی خودرویی در صدر تخلفات صنفی مشهد کاهش آلودگی صوتی با کاشت درخت حمله ناگهانی پلنگ، باغدار گلبهاری را مصدوم کرد کشف یک مزرعه استخراج غیرمجاز رمزارز در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) افزایش هفتاددرصدی شمار اعضای پیوندشده از بیماران مرگ مغزی در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) هشدار سازمان بهداشت جهانی درمورد خطر همه‌گیری جدید ورود ۵۴ هزار و ۲۵۹ زائر در تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق پایانه‌های مسافربری به مشهد قیمت بلیت پرواز نجف-تهران به ۱۲ میلیون تومان رسید گذرنامه زیارتی اربعین چندروزه صادر می‌شود؟ + جزئیات پلمب یک واحد صنفی به‌دلیل عرضه مرغ تاریخ‌گذشته در سبزوار (۲۷ تیر ۱۴۰۳) بازرس کل خراسان رضوی: سیل ۲۶ اردیبهشت مشهد با قصور همراه بوده است اشک‌های پسر ۱۹ ساله‌ای که یک نفر را در مشهد به قتل رساند + عکس ترفندهای تمیز کردن خانه چرا مردان نباید مجرد بمانند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٢٧ تیر ١۴٠٣) | بارش رگباری باران در نیمه شمالی استان در اواخر هفته مصرف بی‌رویه‌ مُسکن‌ها می‌تواند برای بدن مضر باشد
سرخط خبرها

ساخت دستگاه‌های تولید کمپوست برای استفاده خانگی

  • کد خبر: ۲۲۵۳۴۸
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
ساخت دستگاه‌های تولید کمپوست برای استفاده خانگی
مدیر کل دفتر محیط زیست و خدمات شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از اجرای طرح امکان‌سنجی و تولید کمپوسترهای خانگی با هدف بازیافت پسماندهای مواد غذایی از سوی این سازمان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود احمدی گفت: اکنون حدود ۷۰ درصد پسماند‌های عادی تولیدی در شهر‌ها و روستا‌های کشور را پسماند‌های‌تر یا همان باقیمانده مواد غذایی تشکیل می‌دهد و برنامه‌ریزی برای بازیافت اصولی این نوع از پسماند‌ها از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای در مدیریت پسماند کشور برخوردار است.

وی با بیان اینکه اکنون بیشتر تمرکز در کشور بر روی تفکیک، جمع‌آوری و بازیافت پسماند‌های خشک ارزشمند است، یادآور شد: این در حالیست که حجم عمده پسماند تولیدی در کشور را پسماند‌های مواد غذایی تشکیل می‌دهند و بخش عمده خسارت‌های بهداشتی و زیست‌محیطی از جمله تولید شیرابه و بوی نامساعد منتشرشده از پسماندها، مربوط به مدیریت غیراصولی این بخش از پسماند‌های تولیدی است.

احمدی با اشاره به اینکه یکی از بهترین و مؤثرترین روش‌های مدیریت اصولی این نوع پسماندها، تفکیک آنها در مبداء، بازیافت و تبدیل آنها به کمپوست در محل تولید است گفت: این مسأله علاوه برافزایش کیفیت کمپوست تولیدی، موجب کاهش هزینه حمل پسماند مخلوط به تأسیسات پردازش و بازیافت خواهد شد.

مدیر کل دفتر محیط زیست و خدمات شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در ادامه گفت: اکنون تجهیزاتی به‌عنوان کمپوستر‌های خانگی در کشور وجود دارد، اما تاکنون مطالعات و بررسی‌های جامعی درباره میزان کارایی این کمپوستر‌های خانگی و انتخاب فناوری برتر و سازگار با شرایط آب و هوایی مختلف کشور انجام‌نشده است.

حدود ۲۰۰ کمپوستر خانگی تولید و مورد ارزیابی قرار می‌گیرد

احمدی اعلام کرد: در این باره دفتر محیط‌زیست و خدمات شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اقدام به تعریف طرح امکان‌سنجی و تولید کمپوستر‌های خانگی در کشور کرده است. در قالب این طرح مقرر است ضمن بررسی جامع کمپوستر‌های موجود با همکاری فنی کشور ژاپن، کمپوستر‌های خانگی توسط شرکت‌های داخلی طراحی و متناسب و سازگار با شرایط آب و هوایی مناطق مختلف کشور تولید شود.

وی با بیان اینکه در مرحله اول این طرح، حدود ۲۰۰ کمپوستر خانگی تولید و در چهار منطقه آب و هوایی کشور مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: در ادامه در صورت تأیید و عملکرد و کارایی، این کمپوستر‌ها به‌صورت گسترده توسط شرکت‌های داخلی تولید و در مناطق روستایی و شهر‌های کوچک مورداستفاده قرار خواهد گرفت.

احمدی افزود: بهره‌گیری از این کمپوستر‌ها علاوه بر فراهم کردن زمینه تولید کود کمپوست با کیفیت مناسب و کاهش هزینه‌های مدیریت پسماند، از بروز معضلات بهداشتی و محیط زیستی جلوگیری کرده و مشکلات ناشی از مدیریت غیراصولی پسماند‌ها نیز به‌طور چشمگیر کاهش خواهد داشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->