حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روز گذشته تردد در خراسان رضوی ۱۲۳ درصد افزایش یافت

  • کد خبر: ۲۲۵۸۴
  • ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۱
روز گذشته تردد در خراسان رضوی ۱۲۳ درصد افزایش یافت
مدیر مرکز مدیریت راه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: روز گذشته تردد در خراسان رضوی نسبت به روز ۱۳ فروردین ۱۲۳ درصد افزایش یافت، اما نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش مواجه بوده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علی‌اکبر آشوری اظهار کرد: این افزایش حجم تردد کاملا در ارزیابی‌ها و پیش‌بینی‌ها انتظار می‌رفت. البته با توجه به تمدید تعطیلی‌ها و محدودیت‌های تردد تا ۲۰ فروردین‌ماه ممکن است بخشی از این تردد‌ها به این تاریخ موکول شود و همه مردم طی روز‌های پیش‌رو به شهر خود بازنگردند.

وی گفت: کل تردد‌های بین‌استانی کشور در روز گذشته ۶۴۷ هزار و ۷۱۰ وسیله نقلیه بوده که نسبت به روز گذشته افزایش ۱۱۵ درصدی داشته، اما نسبت به روز مشابه سال گذشته کاهش ۷۲ درصدی را تجربه کرده است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: مجموع ورود و خروج وسائل نقلیه مختلف در ۲۴ ساعت روز گذشته از استان‌های پرترددی مانند تهران، قم، مازندران، گیلان، اصفهان، مرکزی و خراسان رضوی همگی روند افزایشی را نسبت به روز گذشته تجربه کردند که به ترتیب به ۱۳۴ درصد، ۱۲۷ درصد، ۱۳۴ درصد، ۱۱۱ درصد، ۹۹، ۱۴۶ درصد و ۱۲۳ درصد می‌رسد؛ اما این در حالی است که این آمار و ارقام نسبت به روز مشابه سال گذشته کاهشی است و در همین استان‌ها به ترتیب ۷۲ درصد، ۸۲ درصد، ۸۲ درصد، ۸۷ درصد، ۸۰ درصد، ۷۵ درصد و ۷۷ درصد کاهش داشته است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->