دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال ابلاغیه دستورالعمل جدید تبادل دارو بین داروخانه‌ها به منظور تضمین سلامت جامعه بابایی کارنامی: تا حداکثر پایان این ماه، پرداخت‌ها به بازنشستگان انجام خواهد شد | بار مالی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان برطرف شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) دولت به‌جای متناسب‌سازی، به بازنشستگان حداقل‌بگیر کالا و کمک غیرنقدی برساند فرمول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با بازنشستگان کشوری‌ چگونه است؟ توزیع ۱۱ هزار بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان محروم در خراسان رضوی
سرخط خبرها

کاهش فشار خون با ایستادن بیشتر!

  • کد خبر: ۲۲۵۸۴۷
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۰
کاهش فشار خون با ایستادن بیشتر!
نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که افراد مسن ممکن است بتوانند با ۳۰ دقیقه کاهش در زمان نشستن روزانه، فشار خون خود را کاهش دهند.

به گزاش شهرآرانیوز، این نتایج بر اساس یک مطالعه جدید که توسط کنسرسیوم مراقبت‌های بهداشتی «کایزر پرماننته» (Kaiser Permanente) انجام گرفته و در مجله «جاما نتورک اوپن» (JAMA Network Open) منتشر شده به دست آمده است.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان این مطالعه اعلام کردند که این تحقیق را با اجرای یک برنامه به منظور پاسخ به این پرسش که آیا نشستن کمتر می‌تواند فشار خون را در افراد مسن کاهش دهد یا خیر؟ پیش بردند. در این تحقیق ۲۸۳ عضو «کایزر پرماننته» که بین ۶۰ تا ۸۹ ساتل سن داشتند و دارای شاخص توده بدنی بین ۳۰ تا ۵۰بوند، مشارکت کردند.

شرکت کنندگان در این تحقیق به منظور دستیابی به نتایجی دقیق‌تر تحت ۱۰ جلسه مربیگری (کوچینگ) سلامت در طول شش ماه قرار گرفتند، یک میز ایستاده برای کار به آنها اختصاص داده شد و به یک ردیاب فعالیت مجهز شدند. جلسات کوچینگ روی تعیین اهدافی برای کاهش زمان نشستن متمرکز بود. شرکت کنندگان بیشتر این جلسات را از راه دور تکمیل کردند. گروه دومی از شرکت کنندگان نیز آموزش‌های بهداشتی دریافت کردند. با این حال، اهداف آنها بر سلامت عمومی غیر مرتبط با ایستادن یا افزایش فعالیت متمرکز بود.

نتایج عجیب

محققان گزارش دادند که شرکت کنندگانی که در جلساتی حضور یافته بودند که روی زمان نشستن متمرکز بود، سطح عدم تحرک خود را تا حدود ۳۰ دقیقه در روز کاهش دادند. در پایان این تحقیق مشخص شد که فشار خون این شرکت کنندگان تقریبا ۳.۵ میلی متر جیوه کاهش یافته بود.

به گفته نویسندگان مطالعه، کاهش زمان نشستن می‌تواند سلامت کلی را بهبود بخشد. افراد مسن معمولا بین ۶۵ تا ۸۰درصد مواقعی که بیدار هستند را نشسته سپری می‌کنند و نشستن با خطرات سلامتی مانند بیماری قلبی و دیابت همراه است.

دکتر کریستوفر تانایان، متخصص قلب و پیشگیری از عوارض قلبی که به طور ویژه در حوزه پزشکی ورزشی قعالیت می‌کند و در این تحقیق حضور نداشت، گفت: من قطعا کاهش زمان نشستن برای بهبود جریان خون از منظر قلبی و عروقی را توصیه می‌کنم. این کار همچنین برای کاهش مشکلات اسکلتی و عضلانی عالی است. نحوه توضیح محققان درباره اینکه که چگونه کمتر نشستن فشار خون را از نظر فیزیولوژیکی کاهش می‌دهد، جالب است.

کفایت نمی‌کند، اما بد هم نیست

دکتر هوارد واینتراب، مدیر مرکز پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی در «NYU Langone Heart» در نیویورک که او نیز در این مطالعه شرکت نداشت، گفت: این مطالعه کاملا جدید نیست. کاهش فشار خون به میزان ۳.۵ میلی‌متر جیوه زیاد نیست، اما یک شروع است و ممکن است به سلامت کمک کند. من دوست دشتم این تحقیق شامل افراد مبتلا به دیابت یا بیماری‌های قلبی و عروقی نیز بود که محققان آنها را در این مطالعه مشارکت نداده‌اند.

داده‌ها نشان می‌دهد که افزایش متوسط فعالیت بدنی منجر به کاهش متوسط فشار خون می‌شود. فکر کنم برای رسیدن به این هدف یک پیاده‌روی کوتاه مدت مناسب باشد. با این حال، افراد این گروه (مشارکت کنندگان در این تحقیق) بسیار اضافه وزن دارند و شروع با چند دقیقه فعالیت در حالت ایستاده ممکن است شروع خوبی باشد. اما، تمرکز بر کاهش وزن در کنار فعالیت بدنی، احتمالا به نتایج بسیار بهتری منجر خواهد شد. به طور کلی، نتایج این مطالعه با آنچه قبلا در این باره می‌دانستیم مطابقت دارد. بلند شدن از خواب فوایدی برای سلامتی دارد، حتی موارد کوچکی از فعالیت نیز می‌تواند موءثر باشد. پیام ما این است که فعالیت بیشتر برای سلامتی مفید است.

البته همه این نظر را قبول ندارند که کاهش فشار خون به میزان ۳.۵ میلی متر جیوه ناچیز است.

دکتر جنیفر وانگ، متخصص قلب در موسسه قلب و عروق «مموریال کر» در مرکز پزشکی «اورنج کاست» در کالیفرنیا، این میزان کاهش فشار خون را یک دستاورد بزرگ می‌داند.

وونگ که در این مطالعه شرکت نداشت، گفت: نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که مقدار کمی از فعالیت نیزکمک کننده است. اگر هدف خیلی بالا باشد، مثلا ۱۵۰ دقیقه پیاده‌روی در هفته، مردم انگیزه‌ای برای ادامه دادن پیدا نمی‌کنند. بنابراین، توصیه می‌کنم از کار‌های کوچک شروع کنید و به مردم بفهمانید که تحقیقاتی مانند این، این ایده را تأیید می‌کند که آنها نیازی به بالا رفتن از کوه ندارند. توصیه نسبتا ساده «ایستادن» می‌تواند سلامت آنها را بهبود ببخشد.


منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->