مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیرات تغییر شکر نوشابه کوکاکولا با نظر ترامپ چه خواهد بود؟ نسخه ویندوز واتساپ حذف می‌شود | جایگزین: نسخه تحت وب مایکروسافت مشکل کُندی ویندوز ۱۱ را برطرف می‌کند ایران موفق به تست زیرمداری با ماهواره‌بر قاصد شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ایلان ماسک اپلیکیشن هوش مصنوعی Baby Grok را برای کودکان عرضه می‌کند فرآیند تأسیس «خانه کوانتوم ایران» در پژوهشگاه ارتباطات آغاز شد خیانت جنجالی مدیرعامل Astronomer در کنسرت کلدپلی | اندی بایرون مجبور به استعفا شد آمادگی اروپا برای اجرای سختگیرانه‌ترین مقررات تاریخ هوش مصنوعی چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟ آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان
سرخط خبرها

انتقال داده‌های دستگاه اندروید قبلی به دستگاه‌ اندرویدی جدید سریع‌تر می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۶۴۰۲
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۶
انتقال داده‌های دستگاه اندروید قبلی به دستگاه‌ اندرویدی جدید سریع‌تر می‌شود
گوگل روی توسعه راهکار‌های جدیدی برای انتقال داده‌ها بین دستگاه‌ها کار می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز - گوگل قصد دارد انتقال داده‌ها بعد از خرید یک دستگاه جدید، سریع‌تر شود. درنتیجه انتظار می‌رود به‌زودی امکان انتقال داده از یک دستگاه به دستگاه دیگر با استفاده از وای‌فای و کابل به‌صورت همزمان امکان‌پذیر شود. همچنین این شرکت روی یک ویژگی جدید به‌نام «Restore Anytime» کار می‌کند.

هنگامی که کاربران درحال راه‌اندازی یک موبایل جدید هستند، سه گزینه برای انتقال داده‌های خود از دستگاه اندروید قدیمی به دستگاه جدید در اختیار دارند. آنها می‌توانند با اتصال دو دستگاه اندرویدی از طریق یک کابل مناسب، برنامه‌ها و داده‌های خود را کپی کنند، همچنین از اتصال Wi-Fi بی‌سیم استفاده کنند یا داده‌ها را از یک نسخه پشتیبان Google One بازیابی کنند. به‌نظر می‌رسد گوگل درحال ادغام دو مورد از این گزینه‌ها با یکدیگر است تا تجربه انتقال و بازیابی سریع‌تری را به کاربران ارائه دهد.

یکی از منابع آگاه بازار، کد‌های مربوط به روش جدید انتقال داده را در برنامه Google's Data Restore Tool شناسایی کرده است. گوگل این فرایند جدید را «MultiTransportD۲dTransport» نامیده است. با این قابلیت، به‌زودی امکان بازیابی و انتقال داده از یک دستگاه به دستگاه دیگر در حین راه‌اندازی موبایل جدید با استفاده از Wi-Fi و کابل به‌طور همزمان برای سرعت بخشیدن به این فرایند امکان‌پذیر خواهد شد.

انتقال داده‌های دستگاه اندروید قبلی به دستگاه‌ اندرویدی جدید سریع‌تر می‌شود

همچنین به‌نظر می‌رسد گوگل درحال کار روی یکی دیگر از ویژگی‌های جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد داده‌ها را از دستگاه اندرویدی موجود خود به هر دستگاه اندرویدی قدیمی یا جدید در هر نقطه دیگر منتقل کنند. گوگل ظاهراً این ویژگی را Restore Anytime می‌نامد.

ویژگی Restore Anytime البته محدودیت‌هایی دارد. با این ویژگی، فقط می‌توانید داده‌ها را از دستگاهی کپی کنید که قبلاً برای کپی‌کردن داده از آن استفاده کرده‌اید. برای کپی‌کردن داده‌ها از یک دستگاه دیگر، باید همه داده‌های دستگاه را پاک کنید. داده‌هایی که کپی می‌کنید با داده‌های دستگاه فعلی شما ادغام می‌شوند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->