پیش‌بینی قیمت دلار در روز چهار‌شنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) از کجا طلای آب شده بخریم؟ راهنمای کامل و امن برای سرمایه‌گذاری در طلای آنلاین در ایران ۲۲ میلیون خودروی فرسوده در کشور تردد می‌کنند | تردد ۲.۴ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران وزیر نیرو: هر هفته بیش از ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور افتتاح می‌شود بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت‌ها افت کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو بدون مشتری سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: یارانه سه دهک تا پایان سال حذف می‌شود | نظام تامین اجتماعی جایگزین پرداخت یارانه شود برگزاری سومین کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی مهلت بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده امروز (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد ماجرای ویدئو جنجالی از مرز روتک و قاچاق سوخت به پاکستان چیست؟ +فیلم سبزپوشی بورس دوام نیاورد | افت ۱۹ هزار واحدی بازار سهام (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) آخرین فرصت برگشت ارز جاماندگان اربعین آغاز ساخت مسکن استیجاری از ماه آینده | پرداخت آورده متقاضیان پایین درآمدی توسط دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دلار افت کرد گام اول حمایت از بورس، ثبات اقتصاد کلان است نه تزریق پول بانک‌های تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند | اسامی شعب کشیک اعلام می‌شود توزیع بیش از ۱۱۰۰ تن کالای اساسی در شهرستان مشهد مقدس آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس ایام شهادت امام رضا (ع) تخصیص ۱۳۵۰ تن آرد سهمیه‌ای برای مراسم عزاداری دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد صعود قیمت طلا در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) خانواده‌های خراسان رضوی جزو ۱۰ استان با کمترین سرانه درآمد در کشور | زندگی سخت در سایه درآمد کم بورس شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل شد؟ خرما در دهه آخر صفر در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) نیاز به واردات گازوئیل به صفر رسید وزیر اقتصاد: تک‌نرخی‌شدن ارز در دستورکار است گمرک مقررات جدید واردات خودرو سال ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد خرید و فروش ملک یا خودرو در چه صورتی مشمول مالیات می‌شود؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارسال فهرست سهام‌داران مشکوک در سقوط بورس، به دادسرا

  • کد خبر: ۲۲۶۴۷۸
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
ارسال فهرست سهام‌داران مشکوک در سقوط بورس، به دادسرا
معاون سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: در زمینه سقوط شاخص بورس، به فهرستی مشکوک از افراد با اطلاعات نهانی رسیده‌ایم و این اطلاعات به دادسرا ارسال شده، است اما تخلف آن‌ها هنوز ثابت‌شده نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، هفدهم و هجدهم اردیبهشت سال گذشته، بازار سرمایه سقوط کرد و شاخص کل بورس با بیش از ۹۰ هزار واحد نزول در یک روز، به کانال دو میلیون و ۴۰۰ هزار واحد ریزش کرد. در این میان مباحثی مبنی بر اینکه این ریزش پشت پرده‌ای داشته است و افرادی با اطلاعات نهانی اقدام به معاملات در حجم گسترده داشته‌اند، مطرح شد که این موضوع در سازمان بورس در حال پیگیری است.

در این زمینه دیروز هفدهم اردیبهشت ۱۴۰۳، سازمان بورس در یک نشست خبری با حضور رضا عیوض‌لو (معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران)، قادر معصومی‌خانقاه (مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس) و محمد جوانمردی (مدیر امور حقوقی و انتظامی سازمان بورس) به ارائه توضیحاتی از مجموعه‌اقدامات سازمان بورس درباره معاملات مشکوک در تاریخ ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ پرداخت.

عیوض‌لو در این نشست اعلام کرد: سازمان بورس و معاونت نظارت بر بورس‌ها پس از بروز معاملات مشکوک، طی چندین مرحله بررسی به فهرستی از اشخاص و کد‌های معاملاتی مشکوک به معاملات نهانی و مظنون به برخورداری از اطلاعات پنهانی رسیده است.

پرونده ۴۰ نفر به مراجع قضایی ارسال شد

وی ادامه داد: معاملات اشخاص مشکوک به اطلاعات نهانی و همچنین IP برخی مراجع و نهاد‌های دولتی مربوطه رصد شد و به دنبال آن، اشخاص مشکوک به معاملات نهانی مشخص شدند. در گام بعدی، فهرست افرادی که بیشترین خریدوفروش را در آن بازه زمانی داشته‌اند، تهیه شد که شامل ۲۴۰۰ فرد و کد معاملاتی بود.

معاون سازمان بورس افزود: سپس الگوی معاملاتی یک فهرست ۵۰۰نفره بررسی شد و با بررسی الگوی معاملاتی اشخاصی که بیشترین فروش را داشتند، به فهرستی ۴۰نفره دست یافتیم که مشکوک به استفاده از اطلاعات نهانی بودند و درنهایت، اطلاعات این ۴۰ کد در تیرماه سال گذشته به مراجع قضایی و دادسرا ارسال و در آنجا بررسی‌ها برای پیگیری این پرونده آغاز شد.

عیوض‌لو خاطرنشان کرد: به این فهرست رسیده‌ایم، اما تخلف آن‌ها هنوز به صورت قطعی ثابت نشده است و در صورت رسیدن مراجع قضایی به شواهد کافی نسبت‌به تخلف این کد‌های معاملاتی، بی‌شک اطلاعات این افراد و جنبه‌های دیگر این پرونده در اختیار جامعه و مردم قرار می‌گیرد.

۲.۵ همت معامله با ۲۶۰ کد معاملاتی

در ادامه، قادر معصومی‌خانقاه در رابطه با این پرونده گفت: سازمان بورس با بررسی IP‌های سازمان‌ها و نهاد‌ها و همچنین کد‌های معاملاتی حقیقی و حقوقی با فیلتر معاملات با مبلغ یک‌میلیاردتومانی به یک فهرست ۲۴۸۸نفری دست یافت که در مجموع و در آن تاریخ، ۸.۶ همت معامله انجام داده بودند که از این میان، ۶ همت مربوط به ۲۲۲۸ کد معاملاتی و ۲.۵ همت مربوط به ۲۶۰ کد معاملاتی بود.

معصومی‌خانقاه اظهار کرد: این فهرست شامل دو دسته معاملات مشکوک با سطح بالا و معاملات مشکوک با سطح پایین است و انجام مکاتبات با دادستانی کل کشور برای رسیدگی به این پرونده از مردادماه سال گذشته در جریان است و آنچه سازمان بورس تکلیف خود می‌داند، انجام داده و اگر تا امروز به نتیجه نهایی نرسیده، به علت طولانی‌بودن روند رسیدگی به این پرونده است.

پرونده در مراجع قضایی در حال پیگیری است

در پایان، محمد جوانمردی نیز در رابطه با پرونده مذکور گفت: از تاریخ یکم مردادماه سال گذشته بعد از آغاز مکاتبات با دادستانی کل کشور، روند رسیدگی به این پرونده آغاز شده است، اما ازآنجاکه این پرونده جنبه‌های فنی و اطلاعاتی بالایی دارد و همچنین دسترسی به برخی از اطلاعات شخصی کد‌های معاملاتی با دستور قضایی و با نظارت مراجع قضایی امنیتی امکان‌پذیر بوده و از اختیارات سازمان بورس خارج است، پرونده به دادسرای رسیدگی به جرائم اقتصادی ارجاع شده و در حال پیگیری است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->