آیا مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها حل می‌شود؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۸۵ هزار تومان در روز مذاکرات گلایه های مردمی از دهک بندی یارانه ها و آنچه مردم از تغییر دهک باید بدانند تغییر در نحوه واریز سهمیه سوخت | قیمت و میزان سهمیه بنزین هم تغییر می‌کند؟ مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی: بیش از ۲۷۲ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی برای خراسان رضوی جلب شد شاخص کل بورس شگفتی آفرید | فتح قله ۳ میلیونی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) زمان واریز یارانه نقدی فروردین ماه ۱۴۰۴ دهک‌های چهارم تا نهم مشخص شد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | توت‌فرنگی، کیوی و نارنگی، گران‌ترین میوه‌ها سقوط دوباره تتر در آستانه دومین جلسه مذاکرات (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) متقاضیان تسهیلات مشاغل خانگی به بانک‌ها مراجعه نکنند طرح جدید مسکنی دولت برای مردم | دولت صاحبخانه مردم می‌شود! جزئیات حذف یارانه نقدی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد افزایش خودسرانه قیمت خودرو‌های وارداتی توسط واردکنندگان جایگاه‌های سوخت به ایستگاه شارژ خودرو برقی مجهز می‌شوند رشد ۱۰۰ درصدی اعتبار تسهیلات اشتغال خرد در سال ۱۴۰۴ پیش بینی بورس (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | صعود ادامه دارد؟ رئیس سازمان بورس: معتقدم ۱۴۰۴، سال بازار سرمایه است پیش بینی قیمت طلا و سکه (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟ صنایع خراسان رضوی در مسیر بازار‌های جهانی | از معاهده تاریخی ایران و اوراسیا چه می‌دانید؟ آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو از امروز (جمعه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۴) تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی
سرخط خبرها

سالگرد روز سیاه بورس و فرار ۶۶ همتی حقیقی‌ها از بازار!

  • کد خبر: ۲۲۶۲۱۶
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۵
سالگرد روز سیاه بورس و فرار ۶۶ همتی حقیقی‌ها از بازار!
بازار سهام، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ سقف تاریخی شاخص کل را به خود دید و پس از آن سنگین‌ترین ریزش تاریخی بورس تهران به ثبت رسید. در یک‌ساله گذشته از این ریزش، ۶۶ هزار میلیارد تومان از مالکیت کد‌های حقیقی در سهام کاسته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دقیقاً یک سال قبل بود که در چنین روزی فعالان بازار سهام با تغییر روند ناگهانی و بسیار دور از ذهن شاخص‌های بازار سهام مواجه شدند. شاخص کل بورس تهران، فروردین و اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ را با رشد متداوم پشت سر گذاشته بود و در روز ۱۶ اردیبهشت ماه به تراز ۲ میلیون و ۵۳۵ هزار و ۲۳۶ واحدی رسید.

صبح روز ۱۷ اردیبهشت ماه، در حالی که تمام پیش بینی‌ها با توجه به ثبت بالاترین ارزش معاملات خرد روزانه تاریخی بازار سهام با ۲۴ هزار و ۸۴۰ میلیارد تومان و ورود پول حقیقی ۲ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومانی به موقعیت‌های سهامی، مثبت بودند؛ بازار سهام با ریزش ۹۵ هزار واحدی شاخص کل و کاهش ۴ هزار و ۲۹ میلیارد تومانی مالکیت حقیقی از بازار سهام مواجه شد.

سالگرد روز سیاه بورس و فرار ۶۶ همتی حقیقی‌ها از بازار!

سوژه‌های سریال دولت جور شد/ زاکانی نقش اول هفته

روز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ را فعالان بازار سهام به نام یکشنبه سیاه می‌شناسند. یکشنبه‌ای که نشان داد بورس تهران هنوز توانایی محافظت از اطلاعات مهم و نامه‌های تأثیرگذار بر بازار سهام را ندارد. پس از تغییر روند معاملات سهام در روز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ شاخص‌های سهامی به سرعت از مسیری که بالا رفته بودند، پایین آمدند و این در حالی بود که تا هفته اول تیر ماه، هنوز صورت‌جلسه ۱۷ اردیبهشت هیئت دولت در خصوص افزایش نرخ گاز منتشر نشده بود و رئیس سازمان بورس در رسانه‌های رسمی عنوان می‌کرد که ریزش شاخص‌ها رفتار طبیعی بازار سهام است و ناشی از ذخیره سود نوسان گیران بوده است.

سالگرد روز سیاه بورس و فرار ۶۶ همتی حقیقی‌ها از بازار!

پس از انتشار صورت‌جلسه‌ای مهم در خصوص نرخ گاز صنایع که تاریخ آن دقیقاً با روزی که شاخص‌های سهامی ریختند یکی بود؛ وجود اطلاعات پنهانی در بازار سهام مبرم شد و حتی سازمان بورس با دستگیری چند نفر نسبت به مقابله با فساد اقدام کرد، اما چیزی که برای فعالان بی‌خبر بازار سهام بر جای ماند، بی اعتمادی نسبت به ساختار بازار سرمایه و زیان قابل توجهی بود که متحمل شده بودند.

بورس تهران در این ۲۴۳ روز معاملاتی که از روز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ تا ۱۶ اردیبهشت امسال پشت سر گذاشته است؛ به طور متوسط به خروج جریان پول حقیقی روزانه ۲۷۲ میلیارد تومانی مواجه شده و شاهد کاهش بیش از ۶۶ هزار میلیارد تومانی مالکیت حقیقی در سهام بودیم. شاخص کل بورس تهران همچنان ۱۰.۸۷ درصد پایین‌تر از تراز سال گذشته خود قرار دارد و شاخص کل هم‌وزن نیز در این یک‌ساله بازدهی منفی ۱۳.۷۱ درصدی داشته است.

منبع: اکوایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->