نیروگاه خورشیدی ظرفیتی مغفول در کشور آفتاب‌خیز ایران | نصب و راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی چقدر هزینه دارد؟ گزارش رسانه آمریکایی از پیش بینی بازار طلای جهانی در هفته جاری کمبود ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس برای سفر‌های اربعین ۱۴۰۴ مصرف سالانه ۳۵ تا ۴۰ هزارتن آفت کش در کشور قیمت امروز انواع گوشی‌های موبایل چند؟ (۵ مرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد قیمت آریزو ۸ به نیمه کانال ۲.۹ میلیارد تومان قیمت‌ امروز خودرو‌های داخلی (۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ میلیونی شاهین G آیا ادارات و بانک‌های تهران روز (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل می‌شود؟ تورم خدمات به ۴۰ درصد رسید | خدمات فنی صدرنشین تورم خردادماه رشد ۶۳ درصدی وصول مالیات در خراسان رضوی طی سه‌ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ بازار موبایل ایران زیر و رو شد قیمت رمزارز‌های دیجیتال در بازار امروز در جهان (۵ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت بیت‌کوین دوباره صعود کرد بررسی قیمت امروز دینار در بازار آزاد مشهد | اختلاف بیش از یک میلیونی بازار آزاد و نرخ رسمی (۵ مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید محصولات ایران خودرو ویژه مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول افت ۱۳ هزار واحدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان هواپیمایی کشوری: اسامی شرکت‌های ایرانی حاضر در عملیات اربعین ۸ مرداد اعلام می‌شود تمدید مهلت استرداد اظهارنامه و بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده بهار ۱۴۰۴ تا ۲۸ مرداد واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های ششم و هفتم از فردا (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات کاهش قیمت طلا در مشهد (۵ مرداد ۱۴۰۴) فصل وام‌دهی بانک‌های خراسان رضوی قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ مرداد ۱۴۰۴) | دلار کانال ۸۸ هزار تومان را از دست داد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: جیره‌بندی آب به هیچ وجه راهکار ما نیست + فیلم صرفه‌جویی ۶ میلیون مترمکعبی آب با تعطیلی چهارشنبه‌های مردادماه صدور مجوز تغییر کاربری برای ۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی در خراسان رضوی قیمت امروز میوه و تره‌بار اعلام شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) | انجیر به بازار مشهد آمد آتش سوداگری در بحران بی‌آبی | گزارش شهرآرانیوز از بازار داغ خرید و فروش پمپ و مخزن آب در مشهد زندگی سخت کارگران و بازنشستگان با حقوق زیر ۲۰ میلیون تومان نصب پمپ مستقیم هزینه قبض آب منازل را تا ۲۰ برابر بیشتر می‌کند
سرخط خبرها

سالگرد روز سیاه بورس و فرار ۶۶ همتی حقیقی‌ها از بازار!

  • کد خبر: ۲۲۶۲۱۶
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۵
سالگرد روز سیاه بورس و فرار ۶۶ همتی حقیقی‌ها از بازار!
بازار سهام، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ سقف تاریخی شاخص کل را به خود دید و پس از آن سنگین‌ترین ریزش تاریخی بورس تهران به ثبت رسید. در یک‌ساله گذشته از این ریزش، ۶۶ هزار میلیارد تومان از مالکیت کد‌های حقیقی در سهام کاسته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دقیقاً یک سال قبل بود که در چنین روزی فعالان بازار سهام با تغییر روند ناگهانی و بسیار دور از ذهن شاخص‌های بازار سهام مواجه شدند. شاخص کل بورس تهران، فروردین و اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ را با رشد متداوم پشت سر گذاشته بود و در روز ۱۶ اردیبهشت ماه به تراز ۲ میلیون و ۵۳۵ هزار و ۲۳۶ واحدی رسید.

صبح روز ۱۷ اردیبهشت ماه، در حالی که تمام پیش بینی‌ها با توجه به ثبت بالاترین ارزش معاملات خرد روزانه تاریخی بازار سهام با ۲۴ هزار و ۸۴۰ میلیارد تومان و ورود پول حقیقی ۲ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومانی به موقعیت‌های سهامی، مثبت بودند؛ بازار سهام با ریزش ۹۵ هزار واحدی شاخص کل و کاهش ۴ هزار و ۲۹ میلیارد تومانی مالکیت حقیقی از بازار سهام مواجه شد.

سالگرد روز سیاه بورس و فرار ۶۶ همتی حقیقی‌ها از بازار!

سوژه‌های سریال دولت جور شد/ زاکانی نقش اول هفته

روز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ را فعالان بازار سهام به نام یکشنبه سیاه می‌شناسند. یکشنبه‌ای که نشان داد بورس تهران هنوز توانایی محافظت از اطلاعات مهم و نامه‌های تأثیرگذار بر بازار سهام را ندارد. پس از تغییر روند معاملات سهام در روز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ شاخص‌های سهامی به سرعت از مسیری که بالا رفته بودند، پایین آمدند و این در حالی بود که تا هفته اول تیر ماه، هنوز صورت‌جلسه ۱۷ اردیبهشت هیئت دولت در خصوص افزایش نرخ گاز منتشر نشده بود و رئیس سازمان بورس در رسانه‌های رسمی عنوان می‌کرد که ریزش شاخص‌ها رفتار طبیعی بازار سهام است و ناشی از ذخیره سود نوسان گیران بوده است.

سالگرد روز سیاه بورس و فرار ۶۶ همتی حقیقی‌ها از بازار!

پس از انتشار صورت‌جلسه‌ای مهم در خصوص نرخ گاز صنایع که تاریخ آن دقیقاً با روزی که شاخص‌های سهامی ریختند یکی بود؛ وجود اطلاعات پنهانی در بازار سهام مبرم شد و حتی سازمان بورس با دستگیری چند نفر نسبت به مقابله با فساد اقدام کرد، اما چیزی که برای فعالان بی‌خبر بازار سهام بر جای ماند، بی اعتمادی نسبت به ساختار بازار سرمایه و زیان قابل توجهی بود که متحمل شده بودند.

بورس تهران در این ۲۴۳ روز معاملاتی که از روز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ تا ۱۶ اردیبهشت امسال پشت سر گذاشته است؛ به طور متوسط به خروج جریان پول حقیقی روزانه ۲۷۲ میلیارد تومانی مواجه شده و شاهد کاهش بیش از ۶۶ هزار میلیارد تومانی مالکیت حقیقی در سهام بودیم. شاخص کل بورس تهران همچنان ۱۰.۸۷ درصد پایین‌تر از تراز سال گذشته خود قرار دارد و شاخص کل هم‌وزن نیز در این یک‌ساله بازدهی منفی ۱۳.۷۱ درصدی داشته است.

منبع: اکوایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->