ایران تا ۱۴۳۰ پیرترین کشور جهان می‌شود معرفی بهترین جایگزین‌ها برای تخم‌مرغ کاهش تردد روزانه وسایل نقلیه در سطح راه‌های کشور نسبت به نوروز سال گذشته اورژانس پیش بیمارستانی آماده خدمت رسانی در روز عید سعید فطر  (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲۵ درصد بیماران مبتلا به سل در کشور، مهاجران افغانستانی هستند صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع سیلاب در ۶ استان کشور (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا در خصوص شگرد کلاهبرداران سایبری در تعطیلات نوروز اهمیت آگاهی از اختلالات خون‌ریزی‌دهنده در زنان و دختران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۰ درجه می‌رسد انجام ۵۴۴ مورد بازرسی در حوزه غذاودارو در قالب طرح سلامت نوروزی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) تولد ۱۰۱ نوزاد در بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ افزایش ۱۲ درصدی پرواز‌های فرودگاه‌ بین‌المللی مشهد تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش باران در برخی استان‌ها از امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) تعداد کشته شدگان در زلزله میانمار به یک هزار و ۶۴۴ تن رسید افزایش تعداد جان‌باختگان تصادفات نوروزی به ۵۵۰ نفر (۹ فروردین ۱۴۰۴) اختصاص بسته حمایتی ویژه به خانوارهای نیازمند دارای کودک + جزئیات قانون جدید ارث مادر به فرزندان در سال ۱۴۰۳ افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان تکذیب شد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات نوروزی در خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۴) چگونه به کودکان بیاموزیم که غذای سالم بخورند تولد سالانه ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید در کشور ۹ مرکز سالک در شهر مشهد آماده ارائه خدمات به بیماران در ایام نوروز  اعلام برنامه‌های کمیته طب سنتی در سال جدید انتقاد از نبود نظارت بر هزینه‌های بالای دندانپزشکی پوشش بیمه‌ای پیوند مغز استخوان از امسال اجرایی می‌شود چاقی میانگین امید به زندگی را کاهش می‌دهد ۲ تن فرآورده لبنی فاقد مشخصات بهداشتی در نیشابور کشف و ضبط شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما اسکان بیش از ۱۶ هزار خانوار در مدارس و مراکز اقامتی آموزش و پرورش خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | آغاز بارش‌های گسترده از روز سیزده‌بدر ۱۴۰۴ | بارش‌ها در کدام مناطق کشور خواهد بود؟
سرخط خبرها

درج تاریخ انقضا منقضی شد

  • کد خبر: ۲۲۶۶۰۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۴
درج تاریخ انقضا منقضی شد
بسته‌بندی هوشمند موادغذایی، برچسب تاریخ انقضا را حذف می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مفهوم تاریخ انقضا در بسته‌بندی موادغذایی با فناوری‌های هوشمند نوآورانه توسعه یافته گروهی از محققان، به زودی منسوخ خواهد شد.

محققان مجموعه‌ای آزمایش ایجاد کرده‌اند که می‌توانند بسته‌های موادغذایی را به‌طور فعال نشان دهند که آیا محتویات آن آلوده شده است یا خیر.

هدف این پیشرفت ایجاد پل بین تولیدکنندگان موادغذایی و تنظیم‌کننده‌ها برای تقویت ادغام این آزمایش‌ها در محصولات تجاری است و به‌طور بالقوه انقلابی در نحوه تعیین تازگی غذا، کاهش ضایعات و پیشگیری از بیماری ایجاد می‌کند.

بسته‌بندی هوشمند جایگزین تاریخ انقضای مواد غذایی

تولیدکنندگان مواد غذایی که اغلب در تحمیل هزینه‌های اضافی به مصرف‌کنندگان محتاط هستند، ممکن است راه‌حل‌های بسته‌بندی هوشمند را جایگزینی مقرون‌به‌صرفه برای تاریخ انقضای سنتی بدانند.

محققان اظهارکردند که بسته‌بندی هوشمند می‌تواند تولیدکنندگان را از هزینه‌های مرتبط با آسیب‌های شهرت و فراخوان در طول شیوع بیماری‌های ناشی از غذا محافظت کند.

علاوه بر این، این فناوری می‌تواند ضایعات موادغذایی و هزینه‌های مربوط به مراقبت‌های بهداشتی را به شدت کاهش دهد و سالانه صد‌ها میلیارد دلار در سطح جهان صرفه‌جویی کند.

ایجاد تعادل بین ایمنی و هزینه

از یک طرف، مردم می‌خواهند غذای سالمی برای خوردن داشته باشند. از سوی دیگر، آنان نمی‌خواهند برای غذای خود هزینه بیشتری بپردازند، زیرا قیمت‌ها در حال حاضر بالا بوده و به نظر می‌رسد در حال افزایش هستند.

سیستم فعلی

محققان استدلال کردند که روش سنتی استفاده از تاریخ‌های انقضا یا مصرف، نه تنها خودسرانه بلکه بیش از حد محتاطانه است. این سیستم اغلب منجر به دور ریختن موادغذایی کاملاً ایمن برای خوردن می‌شود و هزینه‌های هنگفتی را برای تولیدکنندگان و برای مصرف‌کنندگان به همراه دارد.

برای مثال، کانادا سالانه حدود ۴۰ میلیارد دلار موادغذایی را دور می‌ریزد که سرانه ضایعات بالاتری نسبت به ایالات‌متحده یا بریتانیاست.

از سال ۲۰۱۸، گروه تحقیقاتی روش‌های مختلفی مبتنی بر بسته‌بندی را برای شناسایی یا توقف فساد ایجاد و تأیید کرده است که به‌طور بالقوه جایگزین تاریخ انقضای سنتی می‌شود. این راه‌حل‌های نوآورانه شامل روکش نگهدار، آزمایش دستی و ژل‌های باکتریوفاژ قابل اسپری است.

نتایج تحقیق جدید در مجله Nature Reviews Bioengineering منتشر شده است.


منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->