پنج شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟ ظهوریان: درباره لوایح پالرمو و CFT، به نظر نمایندگان دوره فعلی مجلس توجه شود، نه نمایندگان مجلس دهم جزئیات مذاکرات مستقیم حماس و آمریکا فاش شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپاد‌های رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات موشکی گردان‌های القدس به شهرک‌های صهیونیست‌نشین (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیلی دوباره فرودگاه بن‌گوریون در پی حمله موشکی یمن + فیلم (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت شورای امنیت با طرح آمریکایی - صهیونیستی درباره ارسال کمک به غزه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رویترز: ایران روز جمعه در استانبول با طرف‌های اروپاییِ برجام گفت‌و‌گو خواهد کرد رئیس‌جمهور در نشست با شهرداران کلان‌شهرها: شهرداری‌ها برای ارتقای خدمات خود برنامه تهیه کنند تا اختیارات آن‌ها در چارچوب آن افزایش یابد سازمان ملل: ۱۰ هفته است، غذا، دارو، آب و چادر وارد غزه نشده است یمن فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار داد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بلوغ ایران در حوزه دانش و صنعت هسته‌ای

  • کد خبر: ۲۲۶۸۷۵
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۲
بلوغ ایران در حوزه دانش و صنعت هسته‌ای
دبیر اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای گفت که کنفرانس‌های بین‌المللی می‌توانند نقطه تبادل اطلاعات و آگاهی در این حوزه‌ها باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین آفریده با بیان اینکه اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان دهنده آن است که ایران امروز در حوزه دانش و صنعت هسته‌ای به بلوغ رسیده است، افزود: در برخی از زمینه‌های علمی، صنعت هسته‌ای ایران حتی از کشور‌های منطقه هم پیشی گرفته است و همین موضوع سبب شده زمینه‌ای برای برگزاری کنفرانس بین‌المللی ایجاد شود.

وی ادامه داد: حدود ۱۰۰۰ نفر در اولین کنفرانس بین المللی هسته‌ای که همزمان سی امین کنفرانس ملی بود، شرکت کردند. حدود پنجاه میهمان خارجی از ۲۲ کشور در میان شرکت کنندگان بودند.

آفریده گفت که انیستیتو خرچاتف، یکی از شرکت کنندگان مهم ما در این کنفرانس بود که در روسیه و دنیا بسیار معتبر است.

وی در پاسخ به اینکه برخی معتقدند این کنفرانس در سطح بین المللی در اصفهان باید در سال‌های گذشته برگزار می‌شد؟ اظهار کرد: به نظر من این کنفرانس در زمانی خوب و به موقع از نظر شرایط ایران در حوزه هسته‌ای انجام شد. به علاوه دنیا مدتی بود که به سمت صفر کردن سید انرژی از انرژی اتمی می‌رفت، اما الان مشخص شده که اگر بخواهیم انرژی پایدار داشته باشیم، باید بر روی انرژی هسته‌ای سرمایه گذاری شود. امروز دنیا به سمت ساخت نیروگاه‌های اتمی بیشتر می‌رود. برای همه روشن است هر جا صنعت هسته‌ای وارد می‌شود آن صنعت و حوزه را ارتقا می‌دهد، از این رو این صنعت نه تنها برای خودش بلکه برای صنایع دیگر هم موثر و لازم است.

دبیر اولین کنفرانس بین المللی هسته‌ای تاکید کرد که اگر بخواهیم دنیا را نجات دهیم و زندگی را برای نسل بشر بهتر کنیم چاره‌ای نداریم جز اینکه در صنعت هسته‌ای سرمایه گذاری کنیم.

وی با بیان اینکه در کنفرانس بین المللی هسته‌ای ۱۳ حوزه مختلف از چرخه سوخت مورد بحث قرار گرفت، افزود: ایران تقریبا در تمامی حوزه‌ها وارد شده است؛ در برخی بهتر و بیشتر و در برخی کمتر، از جمله در کاربرد پرتوها، نیروگاه‌ها و راکتورها، رادیودارو‌ها و سوخت خیلی وضع خوبی داریم. برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی می‌تواند نقطه تبادل اطلاعات و آگاهی در این حوزه‌ها باشد.

آفریده درباره جایگاه تعامل ایران و آژانس و حضور کارشناسان آژانس در این کنفرانس اظهار کرد: آژانس در زمینه‌های مختلف پروژه‌هایی را در ایران تعریف کرده است ولی ما انتظار داریم روند تعاملات و همکاری‌های فنی، علمی و آموزشی گسترده‌تر شود. ایران در منطقه کشوری مطرح در صنایع «های تک» و هسته‌ای است و آژانس می‌تواند روی سرمایه انسانی ایران حساب باز کند.

وی ادامه داد: برخی از میهمانان کنفرانس از کارشناسان آژانس بودند که بعضا از متخصصان برجسته در سطح دنیا هستند.

آفریده درباره حضور قابل توجه زنان در حوزه‌های دانش و صنعت هسته‌ای گفت این روز‌ها زنان در حوزه علم و فناوری سرآمد هستند. دبیران تخصصی دبیرخانه کنفرانس مذکور همگی از بانوان متخصص ما بودند. امروز بیشترین تعداد دانشجویان در دانشگاه‌ها در این رشته، زنان هستند و ان‌شاءالله در سطح مدیریتی در آینده و در گام‌های بعدی نیز شاهد حضور برجسته زنان خواهیم بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->