گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

بلوغ ایران در حوزه دانش و صنعت هسته‌ای

  • کد خبر: ۲۲۶۸۷۵
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۲
بلوغ ایران در حوزه دانش و صنعت هسته‌ای
دبیر اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای گفت که کنفرانس‌های بین‌المللی می‌توانند نقطه تبادل اطلاعات و آگاهی در این حوزه‌ها باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین آفریده با بیان اینکه اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان دهنده آن است که ایران امروز در حوزه دانش و صنعت هسته‌ای به بلوغ رسیده است، افزود: در برخی از زمینه‌های علمی، صنعت هسته‌ای ایران حتی از کشور‌های منطقه هم پیشی گرفته است و همین موضوع سبب شده زمینه‌ای برای برگزاری کنفرانس بین‌المللی ایجاد شود.

وی ادامه داد: حدود ۱۰۰۰ نفر در اولین کنفرانس بین المللی هسته‌ای که همزمان سی امین کنفرانس ملی بود، شرکت کردند. حدود پنجاه میهمان خارجی از ۲۲ کشور در میان شرکت کنندگان بودند.

آفریده گفت که انیستیتو خرچاتف، یکی از شرکت کنندگان مهم ما در این کنفرانس بود که در روسیه و دنیا بسیار معتبر است.

وی در پاسخ به اینکه برخی معتقدند این کنفرانس در سطح بین المللی در اصفهان باید در سال‌های گذشته برگزار می‌شد؟ اظهار کرد: به نظر من این کنفرانس در زمانی خوب و به موقع از نظر شرایط ایران در حوزه هسته‌ای انجام شد. به علاوه دنیا مدتی بود که به سمت صفر کردن سید انرژی از انرژی اتمی می‌رفت، اما الان مشخص شده که اگر بخواهیم انرژی پایدار داشته باشیم، باید بر روی انرژی هسته‌ای سرمایه گذاری شود. امروز دنیا به سمت ساخت نیروگاه‌های اتمی بیشتر می‌رود. برای همه روشن است هر جا صنعت هسته‌ای وارد می‌شود آن صنعت و حوزه را ارتقا می‌دهد، از این رو این صنعت نه تنها برای خودش بلکه برای صنایع دیگر هم موثر و لازم است.

دبیر اولین کنفرانس بین المللی هسته‌ای تاکید کرد که اگر بخواهیم دنیا را نجات دهیم و زندگی را برای نسل بشر بهتر کنیم چاره‌ای نداریم جز اینکه در صنعت هسته‌ای سرمایه گذاری کنیم.

وی با بیان اینکه در کنفرانس بین المللی هسته‌ای ۱۳ حوزه مختلف از چرخه سوخت مورد بحث قرار گرفت، افزود: ایران تقریبا در تمامی حوزه‌ها وارد شده است؛ در برخی بهتر و بیشتر و در برخی کمتر، از جمله در کاربرد پرتوها، نیروگاه‌ها و راکتورها، رادیودارو‌ها و سوخت خیلی وضع خوبی داریم. برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی می‌تواند نقطه تبادل اطلاعات و آگاهی در این حوزه‌ها باشد.

آفریده درباره جایگاه تعامل ایران و آژانس و حضور کارشناسان آژانس در این کنفرانس اظهار کرد: آژانس در زمینه‌های مختلف پروژه‌هایی را در ایران تعریف کرده است ولی ما انتظار داریم روند تعاملات و همکاری‌های فنی، علمی و آموزشی گسترده‌تر شود. ایران در منطقه کشوری مطرح در صنایع «های تک» و هسته‌ای است و آژانس می‌تواند روی سرمایه انسانی ایران حساب باز کند.

وی ادامه داد: برخی از میهمانان کنفرانس از کارشناسان آژانس بودند که بعضا از متخصصان برجسته در سطح دنیا هستند.

آفریده درباره حضور قابل توجه زنان در حوزه‌های دانش و صنعت هسته‌ای گفت این روز‌ها زنان در حوزه علم و فناوری سرآمد هستند. دبیران تخصصی دبیرخانه کنفرانس مذکور همگی از بانوان متخصص ما بودند. امروز بیشترین تعداد دانشجویان در دانشگاه‌ها در این رشته، زنان هستند و ان‌شاءالله در سطح مدیریتی در آینده و در گام‌های بعدی نیز شاهد حضور برجسته زنان خواهیم بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->