سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

چرا کوهنوردی انفرادی در روزهای کرونایی پرخطر است؟

  • کد خبر: ۲۲۷۱۴
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
چرا کوهنوردی انفرادی در روزهای کرونایی پرخطر است؟
عضو کمیسیون پزشکی اتحادیه جهانی کوهنوردی معتقد است که کوهنوردی به صورت انفرادی هم می‌تواند پرخطر باشد.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمید مساعدیان عضو کمیسیون پزشکی اتحادیه جهانی کوهنوردی درباره خطرات کوهنوردی انفرادی در روز‌هایی که شیوع کرونا همه گیر شده است، بیان کرد: همانطور که کوهنوردان و مردم هر روز اخبار را رصد می‌کنند میزان شیوع بیماری کرونا زیاد است. پس از ممنوعیت فعالیت‌های باشگاهی و کوهنوردی‌های گروهی از طرف مراجع رسمی و متولی این ورزش، انجام ورزش کوهنوردی به صورت انفرادی هم از نظر کارشناسان خطرناک است. شاید برای برخی کوهنوردان و مردم این موضوع توجیه علمی کافی نداشته باشد و هنوز هم متاسفانه برخی به صورت انفرادی و یا دو - سه نفره به کوهنوردی می‌پردازند.

او افزود: همان گونه که می‌دانید ویروس کرونا در محیط بیرون از بدن انسان می‌تواند بین دو ساعت تا دو روز زنده بماند. در مسیری که کوهنوردی می‌کنید از کجا مطمئن خواهید بود که فردی که هنوز علائم بیماری را ندارد نیم ساعت پیش و یا حتی روز گذشته از آن مسیر عبور نکرده باشد؟ یا در برخی مسیر‌ها شاید ناخودآگاه برای حفظ تعادل خود دست به سنگ شوید و یا میله یا طنابی که در مسیر برای حفظ تعادل شما و کوهنوردان دیگر هم نصب شده تماس پیدا کنید و از کجا می‌توانید تضمین کنید که آن طناب یا میله آلوده نباشد؟

مساعدیان بیان کرد: یک تماس ساده با این سطوح و سپس یک تماس ساده دست با صورت و بینی می‌تواند به راحتی شما را آلوده کند. این از جمله خطراتی خواهد بود که می‌تواند یک کوهنورد حتی اگر به صورت فردی اقدام به صعود کرده باشد را هم تهدید کند. پس کوهنوردان نباید بی دلیل خود را در معرض تماس و خطر آلودگی با این ویروس قرار دهند.

او در پایان توصیه کرد: مردم و کوهنوردان بعد از ریشه کن شدن این ویروس می‌توانند مجددا برای سال‌ها و دهه‌ها به کوهنوردی بپردازند و از طبیعت لذت ببرند. ما کوهنوردی می‌کنیم تا سلامت باشیم نه اینکه سلامتی خود را قربانی ورزش مان کنیم. در آخر می‌گویم که فرصت زندگی را از دست ندهیم.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->