جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

چرا کوهنوردی انفرادی در روزهای کرونایی پرخطر است؟

  • کد خبر: ۲۲۷۱۴
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
چرا کوهنوردی انفرادی در روزهای کرونایی پرخطر است؟
عضو کمیسیون پزشکی اتحادیه جهانی کوهنوردی معتقد است که کوهنوردی به صورت انفرادی هم می‌تواند پرخطر باشد.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمید مساعدیان عضو کمیسیون پزشکی اتحادیه جهانی کوهنوردی درباره خطرات کوهنوردی انفرادی در روز‌هایی که شیوع کرونا همه گیر شده است، بیان کرد: همانطور که کوهنوردان و مردم هر روز اخبار را رصد می‌کنند میزان شیوع بیماری کرونا زیاد است. پس از ممنوعیت فعالیت‌های باشگاهی و کوهنوردی‌های گروهی از طرف مراجع رسمی و متولی این ورزش، انجام ورزش کوهنوردی به صورت انفرادی هم از نظر کارشناسان خطرناک است. شاید برای برخی کوهنوردان و مردم این موضوع توجیه علمی کافی نداشته باشد و هنوز هم متاسفانه برخی به صورت انفرادی و یا دو - سه نفره به کوهنوردی می‌پردازند.

او افزود: همان گونه که می‌دانید ویروس کرونا در محیط بیرون از بدن انسان می‌تواند بین دو ساعت تا دو روز زنده بماند. در مسیری که کوهنوردی می‌کنید از کجا مطمئن خواهید بود که فردی که هنوز علائم بیماری را ندارد نیم ساعت پیش و یا حتی روز گذشته از آن مسیر عبور نکرده باشد؟ یا در برخی مسیر‌ها شاید ناخودآگاه برای حفظ تعادل خود دست به سنگ شوید و یا میله یا طنابی که در مسیر برای حفظ تعادل شما و کوهنوردان دیگر هم نصب شده تماس پیدا کنید و از کجا می‌توانید تضمین کنید که آن طناب یا میله آلوده نباشد؟

مساعدیان بیان کرد: یک تماس ساده با این سطوح و سپس یک تماس ساده دست با صورت و بینی می‌تواند به راحتی شما را آلوده کند. این از جمله خطراتی خواهد بود که می‌تواند یک کوهنورد حتی اگر به صورت فردی اقدام به صعود کرده باشد را هم تهدید کند. پس کوهنوردان نباید بی دلیل خود را در معرض تماس و خطر آلودگی با این ویروس قرار دهند.

او در پایان توصیه کرد: مردم و کوهنوردان بعد از ریشه کن شدن این ویروس می‌توانند مجددا برای سال‌ها و دهه‌ها به کوهنوردی بپردازند و از طبیعت لذت ببرند. ما کوهنوردی می‌کنیم تا سلامت باشیم نه اینکه سلامتی خود را قربانی ورزش مان کنیم. در آخر می‌گویم که فرصت زندگی را از دست ندهیم.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->