انتظار برای «زن و بچه» و «مرد عینکی» در اکران پساجنگ «روال عادی» در پردیس تئاتر مستقل مشهد روی صحنه می‌رود نسخه سه‌بعدی سریال «ببعی» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش عاشورا و هنر، آفرینش مقاومت در آیینه فرهنگ سوژه سترگ و روایت‌های نحیف | مروری بر دلایل بی رمق ماندن محرم ۱۴۰۴ در سینما و تلویزیون زمان اکران «تلماسه: بخش سوم» به کارگردانی دنی ویلنوو مشخص شد معرفی نامزدهای شورای کتاب کودک برای جایزه «لیندگرن» درگذشت «سورن والنته اوسن» بازیگر، نویسنده و کارگردان دانمارکی ازسرگیری فیلمبرداری «آتشبان»، پس از جنگ ۱۲روزه ظهر عاشورا، خیابان شیرازی و قرار بی قرار عکاسان مشهد صبر، خلاقیت، تداوم | چگونه کودکان و  نوجوانان جهان دیجیتال را کتاب خوان کنیم؟ لزوم جست‌وجوی راهی برای تربیت روایتگران فردا سارا بهرامی بازیگر سریال «کوری» شد واکنش رسانه‌های اسپانیایی به سریال «در انتهای شب» آیدا پناهنده آغاز فیلمبرداری «چشم‌هایش» بهمن فرمان‌آرا درباره هنر پرچم‌دوزی به مناسبت محرم ۱۴۰۴ | این پرچم همیشه بالاست مروری بر فروش سینما‌های کشور در روزهای اخیر (۱۸ تیر ۱۴۰۴) مسعود فراستی با «وطن و تن» در شبکه نمایش خانگی جزئیاتی از تولید آلبوم «مقتل خوانی» حسین علیشاپور
سرخط خبرها

سریال «روزی روزگاری برادر» در شبکه سه + زمان پخش

  • کد خبر: ۲۲۷۲۷۸
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۸
سریال «روزی روزگاری برادر» در شبکه سه + زمان پخش
سریال تلویزیونی «روزی روزگاری برادر» به کارگردانی محمدرضا آهنج دیشب جمعه ۲۱ اردیبهشت روی آنتن شبکه سه صدا و سیما رفت.

به گزارش شهرآرانیوز، سجاد اسدی تهیه‌کننده سریال «روزی روزگاری برادر» با اشاره به موضوع این سریال گفت: داستان درباره شهدای مفقودالاثر هشت سال دفاع مقدس و عنایت حضرت رضا (ع) پیرامون آنهاست.

اسدی ادامه داد: شخصیت اصلی سریال، دکتر تدین، برادر یکی از فرماندهان جنگ است که سالهاست مفقودالاثر بوده و از آنجا که پشت سر این فرمانده حرف و حدیث‌های زیادی وجود دارد، دکتر نام فامیلی خود را تغییر داده است. تدین که دکترای ژنتیک دارد در آستانه مهاجرت باخبر می‌شود که انگشتری متعلق به برادرش توسط کمیته مفقودین پیدا شده و او به خاطر این که هویت خانوادگی خود را بفهمد از مهاجرت صرف نظر کرده و پیگیر انگشتر می‌شود.

وی از پخش این سریال از دیروز جمعه ۲۱ اردیبهشت ساعت ۲۱:۱۵ از شبکه سوم سیما خبر داد و گفت: سریال «روزی روزگاری برادر» با حضور بازیگران نام آشنایی همچون علیرضا جلالی‌تبار، آشا محرابی، علی اوسیوند، محمد صادقی، رحیم نوروزی، سیروس همتی و شیرین آقاکاشی روی آنتن تلویزیون رفته است.

تهیه‌کننده سریال با بیان این که مطالعات پژوهشی داستان سریال، حدود پنج سال طول کشیده است، اظهار کرد: پس از ارائه طرح سریال از سوی شبکه سوم سیما به آستان قدس رضوی، ایده و فیلمنامه مورد استقبال قرار گرفت و با مشارکت آستان، تولید سریال کلید خورد که در ادامه مجموعه‌های دیگری همچون بنیاد شهید خراسان رضوی و معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نیز به عنوان حامی این حرکت فرهنگی به ما پیوستند.

وی افزود: از خرداد ماه سال گذشته که طرح اولیه سریال شکل گرفت، حدود هفت ماه نوشتن فیلمنامه زمان برد و از ۲۰ بهمن ماه مراحل پیش‌تولید و از ۲۲ اسفند تصویربرداری آغاز شد که تا ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت و همچنان مراحل تدوین سریال در حال انجام است.

اسدی با اشاره به این که بخشی از سریال در مشهد مقدس فیلمبرداری شده است، توضیح داد: با توجه به محتوا و خط سیر داستان، بخش اصلی آن در تهران و بخش‌هایی نیز در شهرک سینمایی دفاع مقدس و حرم مطهر حضرت رضا (ع) فیلمبرداری شده است.

وی در پایان گفت: سریال روزی روزگاری برادر در قالب هشت قسمت ۴۰ دقیقه‌ای، به نویسندگی یزدان محمدکاظمی و آهنگسازی فرید سعادتمند تولید شده است.

منبع: ایسکانیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->