ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

مادون قرمز مچ گیر

  • کد خبر: ۲۲۷۴۰
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷
مادون قرمز مچ گیر
گروهی از محققان بیمارستان "جانز هاپکینز" با استفاده زیرکانه از یک نشان که برای موقعیت‌یابی پرستاران در بیمارستان مورد استفاده قرار می‌گیرد، توانستند میزان عمل به توصیه اقدام به پیاده‌روی توسط بیماران پس از انجام عمل جراحی را مورد نظارت قرار دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از نیو اطلس، وقتی کسی در حال بهبودی پس از پشت سر گذاشتن یک عمل جراحی است، معمولاً به وی توصیه می‌شود که به پیاده روی در راهروهای بیمارستان اقدام کند. دانشمندان اکنون دریافته‌اند که با استفاده نوآورانه از یک دستگاه موجود می‌توان مشخص کرد که بیماران به چه میزان به این توصیه توجه می‌کنند.

 

پرستاران در بسیاری از بیمارستان‌ها دارای نشان‌هایی هستند که پرتوهای نور مادون قرمز ساطع می‌کنند و این امواج توسط حسگرهای کار گذاشته شده در سقف کل ساختمان تشخیص داده می‌شوند. به این ترتیب، این امکان وجود دارد که پزشکان یا سایر کادر درمان همیشه از موقعیت مکانی آنها اطلاع داشته باشند.

 

گروهی در بیمارستان "جانز هاپکینز" به رهبری دکتر "آنتونی روزن" تصمیم گرفته‌اند که از همین فناوری برای ردیابی تعداد دفعات، طول و سرعت پیاده‌روی‌های بعد از عمل جراحی بیماران استفاده کنند.

 

آنها برای این مطالعه از نشان "RTLS"(سیستم مکان یابی زنده) ساخته شده توسط شرکت "میدمارک"(Midmark) استفاده کردند و آن را روی ۱۰۰ بیمار که موافقت کردند تا در این تحقیق شرکت کنند، آزمایش کردند. اغلب این افراد مرد بودند و میانگین سنی آنها ۶۳ سال بود.

 

به این بیماران گفته شده بود که اتاق خود را ترک کنند و روزی سه بار در راهروها پیاده روی کنند. داده‌ها نشان داد که تنها یک چهارم از آنها این توصیه را رعایت کردند. 

 

علاوه بر این، تجزیه و تحلیل این داده‌ها می‌تواند در پیش‌بینی نرخ بستری مجدد ۳۰ روزه بیماران، زمان مرخص شدن آنها یا نیاز به معرفی آنها به یک مرکز توانبخشی و طول مدت اقامت در بیمارستان را مفید واقع شود.

 

این مطالعه در مجله JAMA Network Open منتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->