تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

مادون قرمز مچ گیر

  • کد خبر: ۲۲۷۴۰
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷
مادون قرمز مچ گیر
گروهی از محققان بیمارستان "جانز هاپکینز" با استفاده زیرکانه از یک نشان که برای موقعیت‌یابی پرستاران در بیمارستان مورد استفاده قرار می‌گیرد، توانستند میزان عمل به توصیه اقدام به پیاده‌روی توسط بیماران پس از انجام عمل جراحی را مورد نظارت قرار دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از نیو اطلس، وقتی کسی در حال بهبودی پس از پشت سر گذاشتن یک عمل جراحی است، معمولاً به وی توصیه می‌شود که به پیاده روی در راهروهای بیمارستان اقدام کند. دانشمندان اکنون دریافته‌اند که با استفاده نوآورانه از یک دستگاه موجود می‌توان مشخص کرد که بیماران به چه میزان به این توصیه توجه می‌کنند.

 

پرستاران در بسیاری از بیمارستان‌ها دارای نشان‌هایی هستند که پرتوهای نور مادون قرمز ساطع می‌کنند و این امواج توسط حسگرهای کار گذاشته شده در سقف کل ساختمان تشخیص داده می‌شوند. به این ترتیب، این امکان وجود دارد که پزشکان یا سایر کادر درمان همیشه از موقعیت مکانی آنها اطلاع داشته باشند.

 

گروهی در بیمارستان "جانز هاپکینز" به رهبری دکتر "آنتونی روزن" تصمیم گرفته‌اند که از همین فناوری برای ردیابی تعداد دفعات، طول و سرعت پیاده‌روی‌های بعد از عمل جراحی بیماران استفاده کنند.

 

آنها برای این مطالعه از نشان "RTLS"(سیستم مکان یابی زنده) ساخته شده توسط شرکت "میدمارک"(Midmark) استفاده کردند و آن را روی ۱۰۰ بیمار که موافقت کردند تا در این تحقیق شرکت کنند، آزمایش کردند. اغلب این افراد مرد بودند و میانگین سنی آنها ۶۳ سال بود.

 

به این بیماران گفته شده بود که اتاق خود را ترک کنند و روزی سه بار در راهروها پیاده روی کنند. داده‌ها نشان داد که تنها یک چهارم از آنها این توصیه را رعایت کردند. 

 

علاوه بر این، تجزیه و تحلیل این داده‌ها می‌تواند در پیش‌بینی نرخ بستری مجدد ۳۰ روزه بیماران، زمان مرخص شدن آنها یا نیاز به معرفی آنها به یک مرکز توانبخشی و طول مدت اقامت در بیمارستان را مفید واقع شود.

 

این مطالعه در مجله JAMA Network Open منتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->