پرداخت ۱۳۰ هزار فقره تسهیلات صندوق امداد ولایت به مددجویان کمیته امداد خراسان رضوی مدرسه مسجد محور، جوانه‌ای است بر درخت تنومند انقلاب اسلامی رونمایی از نمونه‌های ۹ گونه از خزندگان ایران اعلام محدودیت‌های ترافیکی مراسم دعای عرفه در مشهد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) اسناد دفترچه‌ای قدیمی دیگر اعتبار ندارند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۲۷ خرداد ١۴٠٣) | بارش باران در مناطق غربی و شرقی استان فوت ۵ زائر ایرانی در ایام حج ۱۴۰۳ سال گذشته، همیاران صلح به ۴۰ هزار پرونده در مشهد رسیدگی کردند معاون زنان ریاست‌جمهوری از اجرای طرح «زنان برای زنان» خبر داد معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌رضوی: تعیین مقصران سیلاب اخیر مشهد در حال رسیدگی است اعمال‌قانون ۲۰۱۹ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۹ نفر در تصادفات مصدوم شدند (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) مجازات قصاص برای ۲ محافظ خصوصی به جرم قتل مرد معتاد در مشهد + عکس ارس، پلنگ باغ وحش مشهد پس از درمان دیده شد آیا در مغز میکروب وجود دارد یا نه؟ عوارض جانبی دارو‌های رایج لاغری راهنمای ترک سیگار برای زنان کشف و ضبط چهل قلم داروی قاچاق و غیرمجاز در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد 
سرخط خبرها

مصرف گل و حشیش چه تاثیری بر سلول‌های مغزی دارد؟

  • کد خبر: ۲۲۷۴۸۴
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
مصرف گل و حشیش چه تاثیری بر سلول‌های مغزی دارد؟
رییس اسبق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور درباره مصرف گل، حشیش، ماری‌جوانا و تاثیر آن در اعتیاد افراد توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامعلی افروز  درباره مصرف گل، حشیش، ماری‌جوانا و تاثیر آن در اعتیاد افراد، اظهار کرد: یک باور غلطی که نوجوانان و جوانان پیدا می‌کنند و آغاز اعتیادِ ویرانگر است، این است که «گل، حشیش و ماری‌جوانا و... معتاد نمی‌کند و سرخوشی و انرژی می‌آورد» و دلیل آن هم این است که در کانادا و آمریکا آزاد است و نوجوانان می‌توانند گل و حشیش تهیه و استفاده کنند، این درحالیست که تحقیقات جدید جهان‌شمول بیانگر این است که مصرف گل، حشیش، ماری‌جوانا و... به صورت سنتی یا الکترونیکی، فزون‌خواهی به همراه دارد.

وی ادامه داد: به عبارتی کسی که یکبار حشیش مصرف می‌کند، دو ساعت بعد با یک بگو مگو دوباره به سراغ حشیش می‌رود. به بیانی دیگر جنس آن موجب بیشتر مصرف کردن مواد و اعتیاد شدید در فرد خواهد شد.

رییس اسبق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با اشاره به تاثیر اعتیاد شدید گفت: طبق تحقیقات انجام شده در کشور‌های انگلستان و کانادا، این اعتیاد شدید موجب انقباض سلول‌های مغزی، کاهش ظرفیت هوشی، بی‌اشت‌هایی تحصیلی، بدخوابی، کم حوصلگی، بداخلاقی و پریشانی روانی و توهم و بعضا افکار خودکشی خواهد شد.

افروز با بیان اینکه خانواده‌ها باید مراقب باشند، درباره اینکه معمولا کدام دسته بچه‌ها به سمت مصرف این مواد می‌روند، گفت: آنهایی که در خلا و فشار ذهنی هستند، به سمت مصرف آن می‌روند؛ انتظارات بیش از حد برای تحصیل، انتظارات برای قبولی در کنکور و رشته‌های فوق‌العاده و... نیز تاثیرگذار است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->