گوشی‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چند؟ (۱ مرداد ۱۴۰۳) هنوز قیمت بلیت‌های اتوبوس در مشهد برای اربعین اعلام نشده است نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی چه‌زمانی اعلام می‌شود؟ کاهش قیمت نسبتاً شدید خودرو‌های خارجی (یکم مرداد ۱۴۰۳) توزیع ۵ هزار تُن جو حمایتی ویژه دام بین عشایر خراسان‌رضوی طی ۳ ماه نخست امسال ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (یکم مرداد ۱۴۰۳) | افت ۰.۵ تا ۲ درصدی قیمت‌ها آرامش پس از طوفان | گزارش وضعیت بازار سهام (دوشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۳) ایجاد اشتغال برای ۳۹۲ نفر توسط تعاونی‌های جدیدالتاسیس خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ طلا در مشهد ۵۰ هزار تومان ارزان شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) واکنش بازار‌های مالی به کناره‌گیری بایدن از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا چه بود؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) مبلغ جدید جریمه پوشش پلاک خودرو چقدر است؟ الحاق چهار هکتار زمین به شهرستان کلات در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن توزیع روزانه گوشت مرغ ارزان‌تر از سطح کشور، در مشهد | جوجه‌ریزی در مرغداری‌های مشهد ۲۸ درصد افزایش یافت دلار بازار آزاد اولین روز مرداد ۱۴۰۳ را در کانال ۵۸ هزار تومان آغاز کرد | قیمت امروز طلا، سکه، ارز و بیت کوین پایان مطالعات مدیریت مناطق بیابانی سرخس در سطح ۲۱۰ هزار هکتار ۸ پیشنهاد بخش خصوصی خراسان رضوی به رئیس جمهور  اتصال مشاوران املاک به سامانه ثبت الکترونیک اسناد تا ۱۵ مرداد واریز وام دولتی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان بدون ضامن | شرایط دریافت وام چیست؟ میوه امروز در مشهد چند؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) جانشین پراید از پاکستان می‌آید + قیمت و تصویر ضرورت بازنگری مالیات بر دخانیات | نرخ مالیات خرده‌فروشی کمتر از نرم جهانی یارانه تیرماه ۱۴۰۳ واریز شد مجوز اصلاح قیمت خودروهای سایپا صادر شده است کدام موبایل‌ها مناسب نصب و اجرای بازی است؟ (۳۱ تیر ۱۴۰۳) + جدول قیمت نرخ طلای ۱۸ عیار در مشهد اعلام شد (۳۱ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ماجرای خرید و فروش کارتن‌ لوازم خانگی کره‌ای با قیمت‌های میلیونی چیست؟

  • کد خبر: ۲۲۷۵۵۰
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۹
ماجرای خرید و فروش کارتن‌ لوازم خانگی کره‌ای با قیمت‌های میلیونی چیست؟
به تازگی خبری در رسانه‌ها منتشر شده که می‌گوید کارتن لوازم خانگی کره‌ای با قیمت میلیونی خرید و فروش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز - واردات لوازم خانگی ممنوع شد تا بازار این کالا‌ها هر روز با معضل جدیدی روبه‌رو شود. از وفور کالا‌های قاچاق حالا به افزایش میزان کالا‌های تقلبی رسیده‌ایم.

ممنوعیت واردات لوازم خانگی به کشور در سال‌های اخیر مشکلات بسیاری به وجود آورده است. مشکلاتی که هم تنوع را از بازار گرفته و هم رقابت را از بین برده است. هرچند هدف از اعمال این ممنوعیت افزایش توان و ظرفیت تولید لوازم خانگی داخلی بوده است، اما تولیدکننده‌ها هم چندان از وضعیت این صنعت چه در بازار داخل و چه از لحاظ امکان صادرات راضی نیستند.

وفور کالا‌های قاچاق در بازار برای پاسخ به تقاضایی که مردم برای لوازم خانگی خارجی دارند یکی از پیامد‌های اعمال ممنوعیت واردات این کالاهاست. اظهار نظر امروز سخنگوی ستاد مقابله با قاچاق کالا درباره فروش کارتن یخچال کره‌ای با قیمت‌های میلیونی نیز افزایش حضور لوازم خانگی تقلبی را تایید می‌کند.

عباس هاشمی، دبیر کل انجمن صنایع لوازم خانگی، واکنش به همین اظهارنظر گفته:

من در سطح بازار نیستم که بتوانم خرید و فروش این کارتن‌ها را تایید کنم، اما وجود کالای قاچاق و تقلبی در بازار مبرهن است و واقعیت دارد. برای همین کالا‌های تقلبی از کارتن‌های لوازم خانگی کره‌ای استفاده می‌شود.

اکبر پازوکی، رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، هم تقاضای بازار برای خرید لوازم خانگی خارجی را دلیل خرید و فروش کارتن محصولات کره‌ای دانسته و گفته:

«به خاطر تقاضایی که برای لوازم خانگی خارجی وجود دارد این اجناس قاچاق وارد بازار می‌شوند و کارتن لوازم خانگی خارجی هم خرید و فروش می‌شود. اما همین خریداری که برای داشتن لوازم خانگی خارجی کالای قاچاق می‌خرد چند روز بعد شکایت می‌کند که کالایش گارانتی نداشته، کارتن کالا پاره بوده، کالا آب خورده و....»

البته او دلیل اصلی خرید و فروش کارتن محصولات خارجی را فضای مجازی دانسته و گفت: «مشکل اصلی عدم نظارت بر سایت‌ها و فضای مجازی است که هم کالای قاچاق می‌فروشند، هم کارتن کالای خارجی را می‌فروشند و هم کالا را با قیمت‌های غیر واقعی ارائه می‌کنند. میزان خرید و فروش این کارتن‌ها در فضای مجازی بسیار بیشتر از بازار فیزیکی است.»

دبیر کل انجمن صنایع لوازم خانگی در ادامه به یکی دیگر از مسائلی اشاره می‌کند که در چند ماه اخیر درباره لوازم خانگی ایرانی مطرح شده است. اخباری درباره این که بعضی از لوازم خانگی ایرانی گران‌تر از نمونه‌های خارجی هستند. او در این خصوص گفت:

اخیرا گفته شده که کالا‌های لوازم خانگی ایرانی گران‌تر از کالای خارجی متعلق به برند‌های شناخته‌شده است؛ اما چنین ادعا‌هایی واقعیت ندارد. کالا‌های خارجی که گفته می‌شود قیمت‌شان کمتر از داخلی‌ها است همین کالا‌های تقلبی هستند. این کالا‌ها نه اصالت دارند، نه خدمات پس از فروش دارند و نه مشخص است که کجا تولید شده‌اند.

هاشمی در ادامه تاکید می‌کند که دو نوع کالایی را که به نام کالای خارجی در بازار عرضه می‌شوند، باید از هم تفکیک کرد:

«دسته دیگری از کالا‌های خارجی در کشور داریم که قاچاق هستند، اما تقلبی نیستند. چنین کالا‌هایی ارزان‌تر از نمونه‌های ایرانی نیست؛ مثلا یک لباس‌شویی ۹ کیلویی ایرانی ۲۵ میلیون تومان است، اما نمونه خارجی آن که قاچاق وارد شده ۳۴، ۳۵ میلیون تومان است.»

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->