سقوط مرگبار خلبان جوان در بندرعباس (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال
سرخط خبرها

حدود ۴۲ درصد علل مرگ و میر ناشی از سرطان‌های سیستم زنانه، مربوط به سرطان تخمدان است

  • کد خبر: ۲۲۷۷۰۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
حدود ۴۲ درصد علل مرگ و میر ناشی از سرطان‌های سیستم زنانه، مربوط به سرطان تخمدان است
فلوشیپ آنکولوژی زنان و استاد گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حدود ۴۲ درصد از علل مرگ و میر ناشی از سرطان‌های سیستم زنانه، مربوط به سرطان تخمدان است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ملیحه حسن‌زاده مفرد اظهار کرد: سرطان تخمدان یکی از مهم‌ترین سرطان‌های سیستم زنانه است که ۵ درصد علت مرگ سرطان‌ها در بانوان را شامل میشود و با اینکه ۱۹ درصد از سرطان‌های زنان را تشکیل می‌دهد، اما حدود ۴۲ درصد از علل ناشی از مرگ و میر زنان به علت سرطان تخمدان است.

وی افزود: معمولا سن بالا و یائسگی، مهمترین ریسک فاکتور‌های این بیماری است و متاسفانه بیماران اغلب در مرحله پیشرفته بیماری مراجعه می‌کنند که از همین رو بقای آنان چندان مناسب نیست.

حسن‌زاده در رابطه با فاکتور‌های خطر این بیماری نیز گفت: مواردی همچون عدم بارداری، نازایی، چاقی، شروع دوره پریود در سنین خیلی پایین و یائسگی در سنین خیلی بالا می‌تواند از علل اصلی سرطان تخمدان باشد. همینطور بیمارانی که باروری نداشته‌اند دو و نیم برابر بیشتر در معرض این بیماری هستند و مصرف دارو‌های نازایی نیز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان تخمدان را افزایش دهد و برعکس بحث شیردهی از عوامل کاهنده این خطر میباشد. مادرانی هم که بحث شیردهی را انجام نمی‌دهند تا یک و نیم برابر احتمال ابتلای آنها به سرطان تخمدان بیشتر خواهد بود.

وی اضافه کرد: عادات غذایی هم در ابتلای فرد به سرطان تخمدان موثر است و در کشور‌های صنعتی به دلیل سبک تغذیه‌ای که حاوی فست فود‌ها و رژیم غذایی پرچرب است معمولاً درصد ابتلای افراد به سرطان تخمدان افزایش می‌یابد. از سوی دیگر تعدیل رژیم غذایی و ورزش کردن می‌تواند این احتمال را کاهش دهد. بیمارانی هم که متاسیون ژنتیکی دارند، بیشتر در معرض سرطان تخمدان هستند و بالعکس مصرف قرص‌های جلوگیری می‌تواند این احتمال را کمتر کند.

فلوشیپ آنکولوژی زنان و استاد گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۸۵ درصد سرطان‌های تخمدان از خود بافت شروع می‌شوند باقی سرطان‌ها تظاهرات و فاکتور‌های خطرشان متفاوت است و به طور کلی علائم بیماری سرطان تخمدان در حال حاضر چندان مشخص نیست و عموماً بیماران در مراحل پیشرفته بیماری شناسایی می‌شوند.

وی در عین حال تاکید کرد: بیمارانی که مبتلا به سرطان تخمدان هستند، به طور معمول دچار نفخ، تورم، بزرگی شکم، سوء هاضمه، احساس سیری زودرس و تکرر ادرار و در مراحل پیشرفته دچار تنگی نفس، کاهش وزن و بی‌اشت‌هایی می‌شوند.

حسن‌زاده در خصوص درمان این بیماران نیز گفت: در مواردی که بیماری خیلی پیشرفته است و امکان جراحی در همان ابتدای مراجعه بیمار وجود ندارد، ابتدا جهت کوچک کردن توده سرطانی شیمی درمانی برای بیمار آغاز می‌شود و پس از آن مورد عمل جراحی قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->