کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۸۸۵۶
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴)
رئیس بسیج اصناف سبزوار از کشف ۱۲ تن برنج احتکارشده در این شهرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ پاسدار احمد محمدی‌جم، اظهار کرد: در پی گزارش‌های مردمی و پیگیری‌های میدانی، مأموران بسیج اصناف شهرستان سبزوار با همکاری اداره اماکن عمومی و بازرسی اتاق اصناف موفق به کشف و ضبط ۱۲ تن برنج ایرانی انبار شده در زیرزمین یک منزل مسکونی شدند.

وی ادامه داد: این اقدام در راستای مقابله با احتکار و جلوگیری از ایجاد التهاب در بازار مواد غذایی انجام شد و فرد متخلف با هدف افزایش قیمت و عرضه‌ خارج از شبکه، اقدام به دپوی مقدار قابل‌توجهی برنج در محل سکونت شخصی خود کرده بود که پس از بررسی‌های دقیق و اخذ مجوز قضایی محل مورد نظر شناسایی و اقلام احتکارشده توقیف شد.

رئیس بسیج اصناف سبزوار گفت: این پرونده برای طی مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارجاع و کالاهای کشف‌شده پس از تعیین‌تکلیف قضایی در مسیر عرضه‌ قانونی به بازار برگردانده می شود.

محمدی‌جم افزود: بسیج اصناف سبزوار در ماه‌های اخیر با اجرای طرح‌های مشترک بازرسی و رصد مستمر بازار، نقش مؤثری در برخورد با پدیده‌هایی چون گران‌فروشی، احتکار و عرضه خارج از شبکه ایفاء کرده است.

وی اظهار کرد: واحد بازرسی و نظارت این اداره به صورت مستمر بر فعالیت واحدهای اقتصادی اعم از انبارها، سردخانه‌ها، مراکز عمده نگهداری کالا، مراکز تولید و توزیع نهاده‌های دامی نظارت داشته و با تخلفات برخورد می‌کند.

محمدی‌جم اعلام کرد: سامانه تلفنی ۱۲۴ نیز آماده دریافت شکایات و گزارش‌های مردمی از نحوه عرضه کالا و خدمات است.

گفتنی است  ۲۰ هزار واحد صنفی زیر نظر ۴۰ اتحادیه در شهرستان سبزوار فعالیت دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.