ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

نشست بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۲۸۱۰۳
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹
نشست بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری در مشهد برگزار شد
نشست بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری با حضور رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم‌وفناوری شرق کشور، در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری با حضور جمعی از رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم‌و‌فناوری شرق کشور، امروز (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) و به‌میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این نشست در خصوص پیشنهادات، برنامه‌ها و هم‌افزایی بیشتر دانشگاه‌های شرق کشور برای حضور در اجلاس رؤسای دانشگاه‌های کشور که قرار است به‌میزبانی دانشگاه تهران برگزار شود، بحث و تبادل نظر شد.

در ابتدا، حسین بذرافشان‌مقدم، مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی و حوزه ریاست دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن ادای خیرمقدم به حاضران در این نشست، گفت: پیرو درخواست وزارت علوم برای تشکیل نشست‌های بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری، این جلسه جهت گفتگو با همکاران ما در دانشگاه‌های شرق کشور برگزار شد تا سهمی در جهت‌گیری نظام آموزش عالی کشور داشته باشیم.

وی افزود: باور ما بر این است که با توجه به افزایش ضریب نفوذ تکنولوژی و ابزار‌های نوین در زندگی بشر، نظام آموزش عالی در کشور ما و در دنیا طی ۵ تا ۱۰ سال آینده دستخوش تحولات اساسی می‌شود و کشوری که بتواند دورنمای بهتری برای خود ترسیم کند، مسیر هموارتری را خواهد پیمود؛ لذا قبل از اینکه از آینده آموزش عالی تصویری شکل بگیرد و مجبور به اقتباس از سایر دنیا شویم، می‌توانیم با برگزاری چنین‌نشست‌های هم‌اندیشی، سهمی در افق جدید داشته باشیم.

بذرافشان‌مقدم خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، در کشور اجتماعات مختلف علمی در ساحت‌های مختلف برگزار می‌شود، با وجود این، خلأ گفتگو‌های کلان در بین این اجتماعات دیده می‌شود و برای یافتن راه‌حلی پایدار و معقول، نیازمند برگزاری جلساتی با تشریفات کمتر و البته تأثیرگذارتر هستیم؛ لذا با دعوت از همکاران دانشگاهی خود، تلاش کردیم فضایی برای گفتگو فراهم کنیم.

در ادامه این نشست، حاضران به ارائه پیشنهادات و راهکار‌های خود پرداختند. نیاز به کار تیمی و تیم‌سازی برای فعالیت‌های علمی و پژوهشی در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، لزوم تعیین سیاست‌گذاری‌ها و راهبرد‌های صحیح، لزوم توجه به جامعه هدف و نیاز‌های آن، لزوم ایجاد یک مرکز علمی برای مدیریت راهبری مرجعیت علمی در وزارت علوم، رفع فاصله زیاد بین آیین‌نامه‌های اجرایی و سیاست‌های بالادستی و لزوم بازنگری در آن‌ها، ضرورت عارضه‌یابی پیوسته نظام فناوری و نوآوری کشور، ضرورت ایجاد قطب‌های پژوهش انحصاری در حوزه فناوری‌های نوین در هر‌یک از استان‌ها، مرجعیت کم‌توجهی به مسائل مالی و نیاز‌های پژوهشگران، تشکیل صندوق نوآوری بین دانشگاه‌های مناطق کشور و... ازجمله مسائلی بود که در این نشست به آن‌ها پرداخته شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->