سرمایه اجتماعی؛ کلید موفقیت پویش «دو درجه کمتر» معاون اجرایی رئیس جمهور: تکمیل کریدورهای ریلی اولویت دولت چهاردهم است سند آمایش سرزمینی نیاز به بازنگری دارد پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) | صعود ادامه دارد؟ سود ۱۵۰ برابری قاچاقچیان سوخت در آب‌های بین المللی وزیر راه: توسعه کشور از مسیر دریا می‌گذرد سازمان مدیریت صنعتی بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی را در مشهد مقدس برگزار می کند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده ۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات
سرخط خبرها
وزیر صمت:

شیوه‌نامه پرداخت کمک به کسب و کار‌ها به زودی ابلاغ می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۸۲۷
  • ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۲
شیوه‌نامه پرداخت کمک به کسب و کار‌ها به زودی ابلاغ می‌شود
وزیر صمت با اشاره به واردات ۲۰ میلیون عدد ماسک بعد از شیوع ویروس کرونا، وعده داد که تا آخر فروردین و اوایل اردیبهشت تولید ماسک به چهار میلیون قطعه به صورت روزانه برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) ضمن برشمردن برخی برنامه‌های این وزارتخانه، از افزایش هشت برابری تولید محصولات شوینده و افزایش ۲۰ برابری تولید الکل در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد و وعده داد که تا آخر فروردین و اوایل اردیبهشت تولید ماسک به چهار میلیون قطعه به صورت روزانه برسد.


وی در برنامه نگاه یک که از شبکه یک پخش می‌شود، با بیان اینکه قبل از شیوع کرونا ظرفیت تولید ماسک ۷۰۰ هزار قطعه و میزان تولید ۳۰۰ هزار قطعه بود، اظهار کرد: با شیوع کرونا واحد‌های تولیدی سه شیفته و شبانه روزی شدند. ظرفیت واحد‌های تولیدکننده شوینده‌ها از ۵۰ درصد به ۹۰ درصد رسانده شد و تولید این محصولات از اسفندماه ۹۸ تا کنون هشت برابر و تولید الکل ۲۰ برابر شده است.

 

این مقام مسئول با اشاره به واردات ۲۰ میلیون عدد ماسک بعد از شیوع ویروس کرونا، وعده داد که تا آخر فروردین و اوایل اردیبهشت تولید ماسک به چهار میلیون قطعه به صورت روزانه برسد.

 

وزیر صمت همچنین با اشاره به تغییر خطوط تولیدی برخی واحد‌های تولیدی برای تهیه و تامین اقلام و کالا‌های مرتبط با کرونا، از تولید روزانه ۵۰۰۰ لباس بیمارستانی از سوی اتحادیه پوشاک تهران و تحویل آن‌ها به مراکز درمانی خبر داد.

 

قیمت الکل ۱۵ هزار تومان تعیین شده است

 

رحمانی با بیان اینکه قیمت مواد اولیه الکل در حال افزایش بود که با ورود وزارت صمت مدیریت شد، گفت که قیمت ۱۵ هزار تومان برای مواد اولیه (الکل) در این ایام، در نظر گرفته شده است.

 

وی همچنین با بیان اینکه تمام اقدامات این وزارتخانه زیر نظر پروتکل‌های وزارت بهداشت بوده و با ستاد ملی مبارزه با کرونا هماهنگ عمل شده، از افزایش بیش از دو برابری تولید دستکش خبر داد و گفت که پیش از کرونا تولید دستکش حدود دو میلیون بوده، ولی الان به ۴.۵ میلیون عدد در روز رسیده است.

 

آمار احتکار  خیلی پایین  است

 

به گفته وزیر صمت تمام تولیدات به وزارت بهداشت تحویل داده می‌شود و توزیع زیر نظر و با نظارت و کنترل وزارت بهداشت انجام می‌شود. همچنین تولیدات روز‌های اول به بیمارستان‌ها ارسال شده و از ۱۰ اسفند هم در ۱۰۴ واحد تولیدی مرتبط با اقلام و کالا‌های مربوط به مقابله با کرونا، بازرس مقیم مستقر شده است.

 

وی افزود: فرایند تولید تحت کنترل است و آمار احتکار و ... نه تنها در اقلام بهداشتی بلکه در سایر اقلام نیز خیلی پایین است.

 

اقدامات شرکت‌های صنعتی و معدنی در زمینه تامین کالا‌های مرتبط با کرونا

 

رحمانی با بیان اینکه همه اقدامات در ارتباط با تولید کالا‌های مرتبط با کرونا توسط بخش خصوصی انجام شده، از اختصاص ۱۳۶ میلیارد تومان برای تامین کالا‌ها و اقلام مرتبط با کرونا از سوی شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی وخرید ۱۰ میلیون ماسک از سوی ایمیدرو و تحویل آن به وزارت بهداشت خبر داد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه ذخیره سازی کالا برای ماه مبارک رمضان و عید نوروز انجام شده، تصریح کرد: تاکنون ذخیره مرغ به اندازه کنونی نبوده و در سایر اقلام و کالا‌های اساسی نیز هیچ گونه مشکلی نداریم.

 

به گفته این مقام مسئول شکایات مردمی در این ایام هم هفت درصد کاهش یافته است.

 

شیوه‌نامه پرداخت کمک به کسب و کار‌ها به زودی ابلاغ می‌شود

 

وزیر صمت در ادامه با بیان اینکه این وزارتخانه برای برخی اصناف و واحد‌های تولیدی که بخاطر کرونا آسیب دیده اند، بسته‌های حمایتی در نظر گرفته، اظهار کرد: ۷۵ هزار میلیارد تومان برای حمایت از کسب و کار‌های آسیب دیده بر اثر کرونا مانند اصناف، شرکت‌های حمل و نقل و گردشگری و... تامین اعتبار شده و دولت روی آن تاکید فراوان دارد که شیوه نامه آن همین روز‌ها ابلاغ می‌شود.

 

وی با اشاره به دستور رییس جمهور مبنی بر کمک ۱۰ میلیارد دلار برای واحد‌های تولیدی آسیب دیده، تصریح کرد: استمهال مالیات و بیمه و معوقات بانکی واحد‌های تولیدی آسیب دیده بر اثر کرونا نیز از دیگر اقدامات است که در دستور کار و مصوب شده است.

 

احتمالا امسال به واردات گندم نیاز نداریم

 

رحمانی با اشاره به تاثیر منفی کرونا در برخی حوزه‌ها مانند نفت در کل دنیا، تصریح کرد: در حوزه کشاورزی که واردات ایران در این حوزه نیز هست در حال رصد کشور‌های دیگر هستیم و فعلا مشکلی گزارش نشده است. پیش بینی‌ها این است که آثار منفی کمتری در حوزه محصولات و کالا‌های کشاورزی ایجاد شود و برآورد شده که با کشت انجام شده، امسال نیاز به واردات گندم نداریم.

 

دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از واردات داخلی سازی شد

 

وی در ادامه با بیان اینکه دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از واردات در برنامه رونق تولید، ساخت داخل شده، اظهار کرد: انجمن قطعه سازان انتهای سال ۹۷ نامه‌ای زد که ۲۸۰ هزار نفر بیکار خواهند شد، اما با رونق تولید در سال ۹۸ نه تنها آن ۲۸۰ هزار نفر بیکار نشدند و به کار خود بازگشتند بلکه ۴۰ هزار نفر جدید نیز در این حوزه به کار گرفته شدند.

 

وزیر صمت یکی از محور‌های کاری این وزارتخانه را حوزه معدن عنوان کرد که پنج برنامه در این حوزه تعریف شده و یکی از برنامه‌ها تسهیل واگذاری‌ها به مردم است.

 

تولیدات صادراتی شرکت‌های دانش بنیان، اولویت ویژه وزارت صمت

 

رحمانی از بازگشت ۱۵۰ معدن به چرخه تولید در سال گذشته خبر داد و با اشاره به شناسایی و معرفی صنایع پیشران و اولویت‌دار که اخیرا از سوی این وزارتخانه انجام شده، اظهار کرد: ایران بیشترین شرکت دانش بنیان را در منطقه دارد و بحث تولید محصولات دانش بنیان هم در دستور کار قرار گرفته است. همچنین یکی از هفت محور کاری امسال، توسعه فناوری و شرکت‌های دانش بنیان است و تولیدات صادراتی شرکت‌های دانش بنیان با اولویت ویژه‌ای در دستور کار است.

 

این مقام مسئول از کاهش سهم کالا‌های مصرفی در واردات از ۱۵ درصد به ۱۰ درصد در سال ۹۸ خبر داد و گفت: صادرات و واردات ایران از لحاظ ارزشی در سال ۹۸ نزدیک به هم بودند، اما صادرات به صورت وزنی چهار برابر واردات بود و این موضوع نشان می‌دهد که سهم محصولات دانشی در صادرات کمتر بوده و بیشتر صادرات محصولات معدنی با وزن سنگین بوده است؛ بنابراین برای افزایش ارزش صادرات کشورمان باید سهم محصولات دانشی و دانش بنیان را در سبد صادراتی بیشتر کنیم.

 

وی افزود: جذب سرباز امریه از میان نخبگان به اذن مقام‌معظم رهبری در برنامه‌های وزارت صمت است و به شرکت‌های بزرگ برای جذب نخبگان با حقوق مکفی مجوز داده شده است.

 

۷ محور و ۴۰ برنامه برای وزارت صمت در سال ۹۹ تعیین شده است

رحمانی همچنین توسعه و تعمیق ساخت داخل در راستای جهش تولید، مدیریت واردات و توسعه صادرات غیر نفتی، توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان، بهبود فصای کسب و کار، تامین منابع مالی و توسعه سرمایه گذاری و توسعه لجستیک را از جمله محور‌های کاری برنامه‌های امسال وزارت صمت عنوان کرد که مقرر شده با ۴۰ برنامه دنبال شود.

 

وی بر لزوم افزایش سهم بازار سرمایه مثل کشور‌های توسعه یافته در تامین منابع مورد نیاز تاکید کرد.

منبع: تابناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->