روند کاهشی قیمت برخی از کالاهای اساسی (۵ تیر ۱۴۰۳) + جزئیات وضعیت واریز سود مرحله سوم سهام عدالت چه زمانی مشخص می‌شود؟ ثبت معاملات در سامانه املاک و مستغلات الزامی شد (۵ تیر ۱۴۰۳) آیا الان وقت خرید طلاست یا بعد از انتخابات؟ فروش طلای دست دوم به‌صورت رسمی ممنوع شد آیین‌نامه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد (۴ تیر ۱۴۰۳) بیش از ۹۰ درصد از افرادی که وارد طلافروشی می‌شوند، به دنبال خرید طلای دست دوم هستند ارزان‌ترین موبایل‌های برند‌های مختلف کدام‌اند؟ (۴ تیر ۱۴۰۳) دوربین مداربسته، آرایشگاه زنانه در مشهد را به پلمب کشاند کام سهامداران بالاخره شیرین شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ تیر ۱۴۰۳) تعیین نرخ بلیت هواپیما بر عهده سازمان هواپیمایی کشوری است هر گرم طلای ۱۸ عیار در مشهد چند؟ (۴ تیر ۱۴۰۳) هزینه نصب و جداسازی کولر گازی در مشهد چقدر است؟ قیمت امروز طلا، دلار، سکه، ارز دیجیتال (۴ تیر ۱۴۰۳) | طلا ۳.۴ میلیون و دلار ۶۰ هزار تومان شد بخش‌نامه جدید بانک مرکزی؛ پرداخت وام اشتغال به هر نفر فقط یک بار قیمت خودرو‌های خارجی و کارکرده در مشهد (۴ تیر ۱۴۰۳) | بنز ۲۰۱۳، هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان چگونه خودرو وارداتی بخریم؟ قیمت خودرو‌های داخلی و کارکرده در مشهد (۴ تیر ۱۴۰۳) متقاضیان دسته‌چک بخوانند | شرط جدید بانک مرکزی برای صدور دسته‌چک‌های صیادی سهم زنان از تسهیلات مشاغل خانگی چقدر است؟ شرایط رایگان‌شدن قبوض آب اعلام شد عرضه ۳۱ خودروی وارداتی از طریق سامانه یکپارچه خودرو + جزئیات قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۴ تیر ۱۴۰۳) | هلو ۱۰ هزار تومان ارزان‌تر شد هشدار به مشترکان پرمصرف آب | آب شرب مشترکان بدمصرف با اطلاع قبلی قطع می‌شود مهمانی‌هایی که به خاطره تبدیل شدند | از هزینه گزاف ولیمه حاجیان تا سفره‌هایی که هر روز آب می‌روند
سرخط خبرها

کدام گروه‌ها باید موجودی طلای خود را ثبت کنند؟

  • کد خبر: ۲۲۸۲۸۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۳
کدام گروه‌ها باید موجودی طلای خود را ثبت کنند؟
نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران اظهار داشت: همکاران ما در صنف درباره ثبت موجود طلا هم از جهت بخش امنیتی و هم برای مسائل مالیاتی ابهاماتی داشتند و هم اینکه متقاعد نبودند که چرا باید موجودی ثبت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نادر بذرافشان با اشاره به اظهارات وزیر اقتصاد مبنی بر حل مساله طلافروشان درباره ثبت موجود طلا در سامانه جامع تجارت اظهار داشت: صنف طلا و جواهر یکسری سوال، ابهامات و نگرانی در این باره داشتند از این‌رو در دو هفته گذشته جلسات متعددی با حضور مسئولان ارگان‌های مختلف برگزار شد.

وی ادامه داد: روز گذشته جلسه‌ای ۶ ساعته به دعوت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و با حضور معاون وزارت صمت، رییس اتاق اصناف تهران و اعضای هیات مدیره اتحادیه طلاو جواهر و سایر مسئولان برگزار شد که خروجی و نتیجه این جلسه انجام و رسیدن به تفاهم و توافق اولیه بود و قرار بر این شد که این توافق به رییس جمهوری ارجاع و پس از آن از طریق وزارت صمت به تمام اتاق اصناف کشور ارسال شود. 

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: خروجی توافق این بود که ضوابط ثبت موجودی طلا فقط برای سه گروه الزامی شود. اولین گروه افرادی که به قصد تجاری اقدام به ورود کالای مشمول به کشور داشته باشند، گروه دوم اشخاصی که به قصد تجاری اقدام به خروج کالای مشمول از کشور را دارند و گروه سوم تولیکنندگان گروه کالایی یعنی کسانی که طلا استخراج شده از معدن را به شمش تبدیل می‌کند. مابقی افراد فعال در صنف طلا ملزم به ثبت موجودی نیستند؛ بنابراین از این پس سه گروه واردکننده، صادرکننده و تولید کننده شمش (از پروسه استخراج از معدن تا تبدیل به شمش) باید موجودی را درسامانه جامع تجارت ثبت کند و سایر رسته‌ها مستثنی از ثبت موجودی هستند.

بذرافشان افزود: یکی دیگر از بخش‌های تفاهمتامه درباره ثبت آنی معاملات بود و قرار بر این شد که معاملات به روزان ثبت شود. همچنین تفاهم دیگر این بود اگر در ۶ ماه همکاران صنف طلا به این ضوابط ثبت موجودی پایبند باشند و نسبت به ثبت معاملات خود در ساماه تجارت اقدام کنند، این روند ادامه خواهد داشت و غیر این صورت سامانه به روال فعلی برمی‌گردد. همچنین از دیگر تفاهمات این بود که ثبت معاملات در سامانه جامع تجارت کفایت می‌کند، دیگر نیازی به ثبت در سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی نیست.

وی با بیان اینکه باید توجه داشت که صنف طلا با سایر صنوفی که در سامانه جامع تجارت متفاوت هستند، اظهار داشت: همکاران ما درصنف درباره ثبت موجود طلا هم از جهت بخش امنیتی و هم برای مسائل مالیاتی ابهاماتی داشتند و هم اینکه متقاعد نبودند که چرا باید موجودی ثبت شود.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران تاکید کرد: طبق اسنادی که ارایه دادیم ۵۰ تا ۶۰ درصد سرمایه‌های صنف طلا امانت و اعتباری و وام است و این بخش نقشی در تولید و چرخش کار ندارد و همین مسائل باعث شد که در سال جهش تولید با مشارکت مردم با توجه به اجرای این قانون، در صنف طلا ۱۰ درصد تولید هم نداشته باشیم.

وی با اشاره به بازگشایی واحد‌هایی که در اعتراض به این تصمیمات نسبت به تعطیلی اقدام کرده بودند، گفت: همکاران صنف طلا نگرانی‌هایی از آینده کاری خود داشتند که با برگزاری این جلسات پی در پی ختم به خیر شد. از ابتدا هم از ابزار اعتراض با تعطیلی یا بستن واحد‌های صنفی موافق نبودیم، اما امروز طبق آماری که داریم در تهران و در سایر استان‌ها به تدریج واحد‌های صنفی در حال بازگشایی هستند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->