حکومت طالبان: اتباع افغان مرتبط با ارتش بریتانیا تحت پیگرد قرار نمی‌گیرند مظفری: در سفر والی هرات به مشهد بسته اقتصادی پیشنهادی خود را ارائه می‌دهیم صحبت‌های کاظمی‌قمی درباره مهاجران افغانستانی | اخراج مهاجران، شیوه عمل خود را دارد + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پایان هفته دوازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان + جدول مسابقات معاون وزیر کشور: دوغارون خراسان رضوی نخستین گذرگاه بازگشت اتباع افغان به کشورشان است توضیحات یاراحمدی درباره علت بازگرداندن برخی از اتباع که گذرنامه دارند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴) تمدید مهلت بازگشت اتباع غیرمجاز برای دریافت ودیعه مسکن آن‌ها  سرپرست جدید سرکنسولگری جمهوری اسلامی افغانستان وارد مشهد شد (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) نیروی کار خارجی، ستون نامرئی اقتصاد ایران ادامه درخشش تیم نورزاد نیمروز در فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان سازمان ملل خواستار حمایت فوری بین‌الملل از مهاجران بازگشته به افغانستان شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) جبهه مقاومت ملی افغانستان با انتقاد از طالبان از حضور چین در پایگاه بگرام خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴) برترین‌های هفته یازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول مسابقات معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی: ۹۱ درصد از اتباع خروجی، خودمعرف هستند + فیلم بهروزآذر: ما این طرف مرز در ایران مشکلی برای خروج اتباع نداریم | بیش از این امکان میزبانی از اتباع افغانستانی را نداشتیم + فیلم رسم خداحافظی با همسایه خروج مهاجران افغانستانی غیرمجاز ضرورتی ملی، نه از سر بی‌مهری
سرخط خبرها

آغاز موج جدید بارندگی و احتمال وقوع سیلاب در افغانستان از جمعه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۸۳۸۱
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
آغاز موج جدید بارندگی و احتمال وقوع سیلاب در افغانستان از جمعه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)
موج جدید بارندگی فردا (جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وارد افغانستان می‌شود و حدود ۵ روز ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، این موج که هفته قبل ضعیف پیش‌بینی شده بود، حالا همه مدل‌های مشهور آن را یک موج قوی با احتمال بارندگی روزانه تا ۳۰ میلی‌متر پیش کرده‌اند.  

به جز جنوب‌شرق و جنوب افغانستان، باقی ولایات از این موج بارندگی متأثر خواهند شد، اما بیشتر بارندگی‌ها در شمال و شمال‌شرق این کشور متمرکز است. طوری در نقشه‌های زیر هم نشان داده شده است، در تمام ولایت‌ها با رنگ آبی تا نارنجی احتمال بارندگی وجود دارد.

درجه حرارت هوا نیز با این بارندگی‌ها سردتر می‌شود. به‌خصوص در شمال و غرب کشور، احتمال دارد درجه حرارت تا ۱۰ درجه پایین‌تر از میانگین سردتر گردد.

احتمال ادامه بارندگی تا ۲۷ ماه می (۲ هفته دیگر) نیز وجود دارد.

دوام این بارندگی‌ها وابستگی به موج رطوبت مونسون هندوستان نیز می‌تواند داشته باشد. هر زمانی که مونسون در هند فعال گردد، شمال افغانستان نیز وارد سامانه فشار بلند می‌شود که احتمال بارندگی را کمتر می‌سازد، اما هنوز خبری از مونسون در هند نیست. گفته می‌شود که در هفته آینده، مونسون در جنوب هندوستان فعال شود.

آغاز موج جدید بارندگی و احتمال وقوع سیلاب در افغانستان از جمعه ۲۸ اردیبهشت

ریاست هواشناسی افغانستان از احتمال بارش شدید باران همراه با سیلاب‌های آنی در ۲۹ ولایت افغانستان خبر داده است.

این ریاست در خبرنامه‌ای گفته که فردا و پس‌فردا (۲۸ و ۲۹ اردیبهشت)، ولایت‌‌های بدخشان، تخار، کندز، بغلان، پنجشیر، نورستان، کنر، لغمان، ننگرهار، کاپیسا، کابل، پروان، میدان وردک، بامیان، دایکندی، سمنگان، بلخ، جوزجان، سرپل، غور، فاریاب، بادغیس، هرات، فراه، هلمند، قندهار، ارزگان، زابل و غزنی گواه بارش شدید باران و بادهای نسبتا شدید خواهند بود.

ریاست هواشناسی مقدار بارش باران را بین ۱۵ تا ۵۰ میلی‌متر در نقاط مختلف این ولایت‌ها پیش‌بینی کرده است.

در همین حال دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) گفته است که براثر سرازیرشدن سیلاب در ولایت‌های بغلان، بدخشان و تخار در شمال‌شرق افغانستان، تاکنون جان‌باختن ۱۸۰ نفر، زخمی‌شدن ۲۴۲ نفر و تخریب کلی یا قسمتی از هشت هزار و ۹۷۵ خانه تأیید شده است.

این نهاد روز دوشنبه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) با انتشار گزارشی گفت که ۵۱ کودک و ۵۰ زن نیز در میان جان‌باختگان سیلاب در این سه ولایت هستند.

اوچا گفته است که شهرستان‌های «برکه» و «بغلان جدید» در ولایت بغلان بیشترین آسیب را دیده‌اند و ۸۰ درصد تلفات در این دو شهرستان ثبت شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->