علی اصغر دهقانپور در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با بیان اینکه حجم بارشها در شبانهروز چهارشنبه در کل ۳۸.۳ میلیمتر بوده است، گفت: این میزان بارش بیسابقه نیست و در دورههای آماری بارشهای بیشتر از این هم ثبت شده است، برای نمونه در چهارم فروردین ۱۳۹۹ میزان بارش ۵۰.۸ میلیمتر و در ۱۷ فروردین ۱۳۷۷ میزان بارش ۴۲.۸ میلیمتر و ۱۸ اردیبهشت ۱۳۷۲ میزان بارش ۳۱.۶ میلیمتر بوده است، ولی بارشهای چهارشنبه از نظر میزان بارش در بازه زمانی مشخص در ۲۰ سال گذشته بیسابقه بوده است.
وی جزئیات بارشهای سنگین مشهد را تشریح و بیان کرد: بارشهای نقطهای روز چهارشنبه در ایستگاههای بارانسنجی در محدودههای آب و برق، قاسمآباد، پنجتن، فرامز عباسی و هدایت بهترتیب ۱۵، ۷، ۱۳.۵، ۷.۵ و ۱۱.۵ میلیمتر و ایستگاه هواشناسی مشهد که در منطقه بارش شدید قرار دارد در طول یک ساعت بارش شدید یعنی از ۱۴:۳۰ تا ۱۵:۳۰ میزان ۲۹ میلیمتر را نشان دادند.
مدیرکل هواشناسی استان خراسان رضوی یادآور شد: سازمان هواشناسی استان از روزهای دوشنبه بیستوچهارم و سهشنبه بیستوپنجم اردیبهشت ماه در خصوص بارش در استان بهویژه مشهد بهترتیب هشدارهای زرد و نارنجی را اعلام کرده بود و پیشبینی بارشهای رگباری با حجم بالا و احتمال رعد و برق، وزش شدید باد، آبگرفتگی، روانآب و سیلابی شدن مسیرها به مدیریت بحران استان و دستگاههای مرتبط و مردم از طریق اخبار هواشناسی استان اطلاعرسانی شده بود. در پی همین پیشبینیها شرایط فوق العاده بارش در جنوب شهر بهویژه کوههای خلج و بولوار نماز اتفاق افتاد که ایستگاه هواشناسی را هم تحت تاثیر قرار داد.
دهقانپور افزود: در چنین شرایطی وظیفه سازمان هواشناسی، پیشبینی شرایط جوی، هشدار و اطلاعرسانی است تا زیرساختهای لازم برای بازگشایی مسیلها و آبراهها صورت بگیرد.
لازم به ذکر است کل بارشهای روز پنجشنبه در مشهد ۵.۲ میلی متر بوده است.