جشنواره کوچه از امشب در بوشهر آغاز می‌شود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) معرفی نامزدهای سومین جایزۀ ادبی «چوک» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور شرکت در مراسم تشییع پاپ عازم رم شد شبکه تلویزیونی کارمند افتتاح شد اعلام برنامه‌های هفته فیلم و عکس مشهد + جدول زمانبندی پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی
سرخط خبرها

پنجمین جایزه افشین یداللهی برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۸۹۰۷
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
پنجمین جایزه افشین یداللهی برگزار می‌شود
ترانه‌سرا و دبیر اجرایی جایزه افشین یداللهی گفت: در تلاش هستیم که امسال پنجمین دوره این جایزه را برگزار کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ایوبی درباره چگونگی شکل‌گیری خانه ترانه و فعالیت‌های این خانه گفت: خانه ترانه از سال ۱۳۸۰ با مدیریت دکتر افشین یداللهی، شاعران و ترانه‌سرایانی همچون عباس سجادی، نیلوفر لاری‌پور و یغما گلرویی تشکیل شد و در همه این سال‌ها حتی زمان فوت دکتر یداللهی، هر پنجشنبه به گردهمایی ترانه‌سرا‌ها و خواندن ترانه‌ها اختصاص داشت.

وی ادامه داد: بعد از مدتی که از جلسات گذشت شکاف‌هایی بین دست‌اندرکاران و تیم مدیریتی اتفاق افتاد و دکتر یداللهی از سال ۱۳۸۵ تا لحظه فوتش این بار را تنهایی به دوش کشید و نگذاشت خانه ترانه تعطیل شود. تمام ترانه‌سرا‌های صاحب سبکی که در حوزه ادبیات آهنگین ما موثر بودند، از خانه ترانه معرفی شدند.

ایوبی افزود: در تمام مدتی که خانه ترانه را دکتر یداللهی به تنهایی مدیریت می‌کرد دوستانی مانند خود بنده، حسن علیشیری، صابر قدیمی، امیرحسین مصاح، علی ایلیا، حمیدرضا صمدی، امیر توده‌فلاح و عمران میری در کنارشان بودیم و کمک می‌کردیم روند برگزاری جلسات برای وی ساده‌تر شود و متاسفانه با فوت دکتر ما باقی ماندیم و جلسه‌ای که باید حتماً ادامه پیدا می‌کرد. به همین دلیل با روزبه بمانی صحبت کردیم و او از سال ۱۳۹۵ تا چند ماه پیش این مسئولیت را پذیرفت که دوره بسیار موفقی بود.

این ترانه‌سرا بیان کرد: چهار دوره جایزه افشین یداللهی برگزار شد که دبیر جایزه روزبه بمانی بود و بنده هم دبیر اجرایی این جشن‌ها بودم. این دوره‌ها در شأن ادبیات بودند و بعید می‌دانم در این حوزه چنین جلساتی برگزار شده باشد و یا در آینده برگزار بشود.

وی اظهارداشت: پس از استعفای آقای بمانی به دلیل مشغله‌ها و اجرای کنسرت‌هایشان، هیات اجرایی که سال‌ها در کنار دکتر بودند تصمیم گرفتند جلسات خانه ترانه را به صورت گروهی برگزار کنند و من هم یکی از این اعضا هستم که در فرهنگسرای ابن سینا، مکانی که خانه ترانه برای نخستین بار در آنجا برگزار شد در خدمت ترانه‌سرایان هستیم که امروز دوازده جلسه بعد از آقای بمانی میزبان هنرمندان و هنردوستان بوده‌ایم.

ایوبی گفت: در تلاش هستیم که امسال پنجمین دوره جایزه افشین یداللهی را برگزار کنیم که در صورت فراهم شدن شرایط، جزییات از طریق رسانه‌های معتبر به اطلاع مخاطبان و علاقه‌مندان می‌رسد. در دوره تازه مانند دوره‌های گذشته، ترانه‌سرایان نونفس باهم به رقابت می‌پردازند و در زمینه ترانه‌های اجراشده هم سعی می‌کنیم بستری فراهم کنیم تا شرایط داوری‌شان فراهم باشد.

افشین یداللهی از شاعران و ترانه‌سرایان صاحب‌نام ۲۱ دی ماه ۱۳۴۷ در اصفهان متولد شد. وی پزشک متخصص اعصاب و روان و از ترانه‌سرایان مطرح بود. او ۲۴ اسفندماه سال ۱۳۹۵ در یک تصادف جاده‌ای جان خود را از دست داد.

یداللهی در طول عمر خود توانست در عرصه ادبیات و شعر پنج اثر به یادماندنی به نام‌های امشب کنار غزل‌های من بخواب، روزشمار یک عشق، جنون منطقی، حرف‌هایی که باید می‌گفتم و... تو باید می‌شنیدی و مشتری میکده‌ای بسته را به یادگار بگذارد؛ او ترانه‌سرای تیتراژ بسیاری از سریال‌های تلویزیونی ماندگار از جمله شب آفتابی، مسافری از هند، خوش‌رکاب، فقط به خاطر تو، کمکم کن، غریبانه، شب دهم، خط‌شکن، میوه ممنوعه، مدار صفر درجه، تبریز در مه و معمای شاه بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->