بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد
سرخط خبرها

ثبت تولید ۴۵ هزار و ۹۱۶ خودرو در فروردین ماه

  • کد خبر: ۲۲۹۷۵۹
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
ثبت تولید ۴۵ هزار و ۹۱۶ خودرو در فروردین ماه
در فروردین  امسال میزان تولید خودرو (سواری‌ها و وانت ۱۵۱ سایپا) در کشور توسط این خودروسازان ۴۵ هزار و ۹۱۶ دستگاه ثبت شده که نسبت به ۵۸ هزار و ۴۶۶ دستگاه خودرو تولیدی در فروردین سال گذشته، ۲۱ درصد کمتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی عملکرد و صورت‌های مالی اعلام شده توسط ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو (به عنوان زیر مجموعه سایپا) نشان می‌دهد که در فروردین  امسال میزان تولید خودرو (سواری‌ها و وانت ۱۵۱ سایپا) در کشور توسط این خودروسازان ۴۵ هزار و ۹۱۶ دستگاه ثبت شده که نسبت به ۵۸ هزار و ۴۶۶ دستگاه خودرو تولیدی در فروردین سال گذشته، ۲۱ درصد کمتر است.

تولید ۲۳ هزار و ۳۱۵ دستگاه با افت ۱۹ درصدی در ایران‌خودرو

در نخستین ماه از سال جدید، گروه صنعتی ایران‌خودرو ۲۳ هزار و ۳۱۵ دستگاه خودرو تولید کرده که نسبت به ۲۸ هزار و ۷۷۹ دستگاه تولیدی در فروردین  سال گذشته، قریب به ۱۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

به تفکیک از مجموع تولید‌های گروه صنعتی ایران‌خودرو طی مدت مذکور ۱۰ هزار و ۸۰۵ دستگاه محصولات خانواده پژو تولید کرده است؛ تولید محصولات این گروه خودرویی در فروردین ماه ۱۴۰۲، بالغ بر ۱۷ هزار و ۹۸۰ دستگاه ثبت شده است.

در آمار تولیدات ایران‌خودرو، فقط تولید محصولات گروه سورن بیشتر از آمار تولید آنها در مدت مشابه سال گذشته است. در حالیکه در فروردین ماه ۱۴۰۲ حدود ۱۴۸۰ دستگاه محصولات گروه سورن تولید شده بود این عدد امسال به ۳۲۳۷ دستگاه رسیده است.

طبق آمار در این مدت، ۱۷۸۸ دستگاه دنا، ۹۶۰ دستگاه رانا و ۲۳۷۶ دستگاه تارا در این شرکت تولید شده که در مدت مشابه سال گذشته، ۵۳۸۹ دستگاه دنا و ۲۵۴۷ دستگاه تارا تولید شده بود. اما تولید رانا صفر بوده است.

ایران‌خودرو در نخستین ماه امسال، تنها شش دستگاه هایما در خانواده محصولات مونتاژی تولید کرده است؛ این درحالی است که در فروردین ماه سال گذشته، ۱۰۱۴ دستگاه هایما در این گروه صنعتی به تولید رسیده بود.

ضمن اینکه این گروه صنعتی در آمار تولید خود در این مدت به تولید ۱۱۴۳ دستگاه از سایر محصولات ایران‌خودرو اشاره کرده است (این تولیدات در فروردین ماه سال گذشته ۳۶۱ دستگاه ثبت شده بود).

تولید ۱۷ هزار و ۷۲۸ دستگاه با افت ۱۹ درصدی در سایپا

در گروه خودروسازی سایپا نیز در مدت مذکور سال جاری در مجموع ۱۷ هزار و ۷۲۸ دستگاه خودرو تولید شده که نسبت به بالغ بر ۲۲ هزار (۲۲ هزار و ۳۰) دستگاه تولیدی در یکماهه فروردین ۱۴۰۲، حدود ۱۹ درصد کاهش یافته است.

از این میزان به ترتیب ۱۰ هزار و ۸۷۳ دستگاه خودرو‌های خانواده X ۲۰۰ (تیبا، کوییک و ساینا)، ۳۳۳۱ دستگاه شاهین و ۳۵۲۴ دستگاه سهم وانت‌های سایپا بوده است.

از سوی دیگر، اما در فرویدن ماه سال گذشته، ۱۶ هزار و ۱۲۰ دستگاه تیبا، کوییک و ساینا، ۲۹۰۱ دستگاه شاهین و ۳۰۰۹ دستگاه وانت ۱۵۱ در گروه خودروسازی سایپا به تولید رسیده بود؛ بنابراین هرچند که تولید X ۲۰۰‌ها کاهشی شده، اما تولید شاهین و وانت افزایش یافته است.

تولید ۴۸۷۳ دستگاه با افت ۳۶ درصدی در پارس‌خودرو

در نهایت نیز، شرکت پارس‌خودرو به عنوان زیر مجموعه گروه سایپا در مجموع یکماه نخست امسال، ۴۸۷۳ دستگاه خودرو تولید کرده که نسبت به ۷۶۶۳ دستگاه تولیدی در مدت مشابه سال گذشته، ۳۶ درصد کمتر است و بیشترین میزان کاهش تولید را در میان خودروسازان داشته است.

از تعداد خودرو‌های تولیدی پارس‌خودرو در این مدت ۴۸۷۱ دستگاه سهم محصولات گروه Q ۲۰۰ ثبت شده است. در مدت مشابه سال گذشته ۴۴۲۴ دستگاه از این محصولات در این گروه صنعتی تولید شده بود.

همچنین در مدت مذکور دو دستگاه سهند تولید شده است؛ این خودرو در سال گذشته در فرآیند طراحی و طی مسیر تولید بوده است؛ لذا آمار تولید آن صفر بوده است.

پارس‌خودرو در این مدت ۴۰ دستگاه بدنه پراید هم تولید کرده که سال گذشته، آمار ۹۱ دستگاهی داشته است.
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->