سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا
سرخط خبرها

ثبت تولید ۴۵ هزار و ۹۱۶ خودرو در فروردین ماه

  • کد خبر: ۲۲۹۷۵۹
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
ثبت تولید ۴۵ هزار و ۹۱۶ خودرو در فروردین ماه
در فروردین  امسال میزان تولید خودرو (سواری‌ها و وانت ۱۵۱ سایپا) در کشور توسط این خودروسازان ۴۵ هزار و ۹۱۶ دستگاه ثبت شده که نسبت به ۵۸ هزار و ۴۶۶ دستگاه خودرو تولیدی در فروردین سال گذشته، ۲۱ درصد کمتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی عملکرد و صورت‌های مالی اعلام شده توسط ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو (به عنوان زیر مجموعه سایپا) نشان می‌دهد که در فروردین  امسال میزان تولید خودرو (سواری‌ها و وانت ۱۵۱ سایپا) در کشور توسط این خودروسازان ۴۵ هزار و ۹۱۶ دستگاه ثبت شده که نسبت به ۵۸ هزار و ۴۶۶ دستگاه خودرو تولیدی در فروردین سال گذشته، ۲۱ درصد کمتر است.

تولید ۲۳ هزار و ۳۱۵ دستگاه با افت ۱۹ درصدی در ایران‌خودرو

در نخستین ماه از سال جدید، گروه صنعتی ایران‌خودرو ۲۳ هزار و ۳۱۵ دستگاه خودرو تولید کرده که نسبت به ۲۸ هزار و ۷۷۹ دستگاه تولیدی در فروردین  سال گذشته، قریب به ۱۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

به تفکیک از مجموع تولید‌های گروه صنعتی ایران‌خودرو طی مدت مذکور ۱۰ هزار و ۸۰۵ دستگاه محصولات خانواده پژو تولید کرده است؛ تولید محصولات این گروه خودرویی در فروردین ماه ۱۴۰۲، بالغ بر ۱۷ هزار و ۹۸۰ دستگاه ثبت شده است.

در آمار تولیدات ایران‌خودرو، فقط تولید محصولات گروه سورن بیشتر از آمار تولید آنها در مدت مشابه سال گذشته است. در حالیکه در فروردین ماه ۱۴۰۲ حدود ۱۴۸۰ دستگاه محصولات گروه سورن تولید شده بود این عدد امسال به ۳۲۳۷ دستگاه رسیده است.

طبق آمار در این مدت، ۱۷۸۸ دستگاه دنا، ۹۶۰ دستگاه رانا و ۲۳۷۶ دستگاه تارا در این شرکت تولید شده که در مدت مشابه سال گذشته، ۵۳۸۹ دستگاه دنا و ۲۵۴۷ دستگاه تارا تولید شده بود. اما تولید رانا صفر بوده است.

ایران‌خودرو در نخستین ماه امسال، تنها شش دستگاه هایما در خانواده محصولات مونتاژی تولید کرده است؛ این درحالی است که در فروردین ماه سال گذشته، ۱۰۱۴ دستگاه هایما در این گروه صنعتی به تولید رسیده بود.

ضمن اینکه این گروه صنعتی در آمار تولید خود در این مدت به تولید ۱۱۴۳ دستگاه از سایر محصولات ایران‌خودرو اشاره کرده است (این تولیدات در فروردین ماه سال گذشته ۳۶۱ دستگاه ثبت شده بود).

تولید ۱۷ هزار و ۷۲۸ دستگاه با افت ۱۹ درصدی در سایپا

در گروه خودروسازی سایپا نیز در مدت مذکور سال جاری در مجموع ۱۷ هزار و ۷۲۸ دستگاه خودرو تولید شده که نسبت به بالغ بر ۲۲ هزار (۲۲ هزار و ۳۰) دستگاه تولیدی در یکماهه فروردین ۱۴۰۲، حدود ۱۹ درصد کاهش یافته است.

از این میزان به ترتیب ۱۰ هزار و ۸۷۳ دستگاه خودرو‌های خانواده X ۲۰۰ (تیبا، کوییک و ساینا)، ۳۳۳۱ دستگاه شاهین و ۳۵۲۴ دستگاه سهم وانت‌های سایپا بوده است.

از سوی دیگر، اما در فرویدن ماه سال گذشته، ۱۶ هزار و ۱۲۰ دستگاه تیبا، کوییک و ساینا، ۲۹۰۱ دستگاه شاهین و ۳۰۰۹ دستگاه وانت ۱۵۱ در گروه خودروسازی سایپا به تولید رسیده بود؛ بنابراین هرچند که تولید X ۲۰۰‌ها کاهشی شده، اما تولید شاهین و وانت افزایش یافته است.

تولید ۴۸۷۳ دستگاه با افت ۳۶ درصدی در پارس‌خودرو

در نهایت نیز، شرکت پارس‌خودرو به عنوان زیر مجموعه گروه سایپا در مجموع یکماه نخست امسال، ۴۸۷۳ دستگاه خودرو تولید کرده که نسبت به ۷۶۶۳ دستگاه تولیدی در مدت مشابه سال گذشته، ۳۶ درصد کمتر است و بیشترین میزان کاهش تولید را در میان خودروسازان داشته است.

از تعداد خودرو‌های تولیدی پارس‌خودرو در این مدت ۴۸۷۱ دستگاه سهم محصولات گروه Q ۲۰۰ ثبت شده است. در مدت مشابه سال گذشته ۴۴۲۴ دستگاه از این محصولات در این گروه صنعتی تولید شده بود.

همچنین در مدت مذکور دو دستگاه سهند تولید شده است؛ این خودرو در سال گذشته در فرآیند طراحی و طی مسیر تولید بوده است؛ لذا آمار تولید آن صفر بوده است.

پارس‌خودرو در این مدت ۴۰ دستگاه بدنه پراید هم تولید کرده که سال گذشته، آمار ۹۱ دستگاهی داشته است.
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->