سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام(ره) سیلی محکمی به رسانه‌ها و معاندین خارج‌نشین بود ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه حملات رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد سخنگوی دولت: دغدغه رئیس جمهور، افزایش اختیارات استانداران است تیراندازی دسته جمعی در فیلادلفیا آمریکا ۳ کشته و ۱۰ زخمی بر جای گذاشت بحران در کابینه رژیم صهیونیستی همزمان با سفر نتانیاهو به واشنگتن چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟ کشه شدن ۱۲ نظامی ترکیه در غار پ. ک. ک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) به نام ایران، به نام پیروزی اسرائیل مدیر دفتر شبکه «المیادین» را بازداشت کرد عارف: ویژگی خاص محرم امسال، طنین انداز شدن صدای میهن دوستی ایرانیان بود برنی سندرز: ما می‌دانیم که جنگ وحشیانه اسرائیل علیه فلسطینی‌ها غیراخلاقی است معاون امنیتی و انتظامی استاندار خراسان رضوی: اکثر مهاجرین نجیب، قانون‌مند و شریف هستند ویدئو| تحلیلگر سابق سازمان سیا: اسرائیل بدون آمریکا دوام نمی‌آورد! عراقچی: حملات غیرقانونی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد بود رویترز نوشت: پایان دور اول مذاکرات آتش‌بس غزه در قطر، بدون نتیجه
سرخط خبرها

جبلی: صداوسیما در تدارک مناظره‌های ریاست‌جمهوری است

  • کد خبر: ۲۲۹۸۱۸
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳
جبلی: صداوسیما در تدارک مناظره‌های ریاست‌جمهوری است
رئیس صداوسیما با اشاره به تدارک برای برگزاری مناظره‌های ریاست‌جمهوری بیان کرد که این مناظره‌ها قرار است به شکلی مؤثرتر و به‌دور از آسیب‌هایی که در دوره‌های قبل وجود داشت، برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، پیمان جبلی، رئیس صداوسیما، با اشاره به تدارک رسانه ملی برای انتخابات ریاست‌جمهوری در فرصتی ۵۰روزه بیان کرد: شهادت آیت‌الله رئیسی یک فاجعه دردناک برای همه ما در کشور بود، در ساختار جمهوری اسلامی، پیش‌بینی شده که در صورت فقدان رئیس‌جمهور، قانوناً باید انتخابات برگزار شود و مهلتی ۵۰روزه برای انتخابات وجود دارد.

چهار دهه است که تجربه چنین‌اتفاقی را نداشتیم

وی اضافه کرد: این کار بسیار بسیار مهم و بزرگی است و نه‌فقط صداوسیما بلکه کشور بیش از چهار دهه است که این تجربه را نداشته است. با این حال ما وظیفه خود دانستیم که از زمان، حداکثر استفاده را داشته باشیم به ویژه با توجه به تجربه بسیار خوبی که همکاران ما در انتخابات مجلس توانستند به دست بیاورند، آمادگی برای فعالیت در حوزه انتخابات و نقشی که صداوسیما باید ایفا کند نیز وجود دارد.

جبلی تصریح کرد: همکاران ما، هم عزم و اراده و جدیت لازم را دارند و هم شهادت آیت‌الله رئیسی این روحیه و انگیزه را در همکاران ما بیشتر کرده است تا ثابت کنیم به عنوان جزئی از اجزای حاکمیت در جمهوری اسلامی، حداکثر تلاشمان را خواهیم کرد که به برگزاری انتخابات پرشور کمک کنیم.

وی با اشاره به تشکیل ستاد انتخابات عنوان کرد: روز اول خرداد ستاد انتخابات با حضور همه بخش‌های محتوایی، پشتیبانی و فنی اولین جلسه‌اش را تشکیل داد. سرپرست ستاد انتخابات منصوب شد و از همان روز با همه نهاد‌های برگزارکننده انتخابات در تعامل هستند. فکر می‌کنم به زودی هم جلسه مشترک ما و هیئت‌های اجرایی برگزار می‌شود. طبیعتاً انتخابات ریاست‌جمهوری با انتخابات مجلس شورای اسلامی متفاوت است و باید طراحی متفاوتی برای انتخابات ریاست‌جمهوری داشته باشیم. امیدواریم با این آمادگی که در همکاران وجود دارد و ضرورت ملی که همکاران ما احساس می‌کنند، این وظیفه به بهترین شکل ممکن انجام شود.

برگزاری مناظره‌ها را خواهیم داشت

جبلی در پاسخ به برگزاری مناظره‌ها در این دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری تصریح کرد: تمام برنامه‌ها را در این دوره از انتخابات برای چند هدف از جمله شناخت دقیق از نامزدها، افزایش مشارکت، کمک به انتخاب اصلح و هر اتفاقی که صداوسیما می‌تواند در آن مؤثر باشد، بررسی می‌کنیم. تا بتوانیم کاری استثنایی انجام دهیم یعنی کاری که باید ظرف یک سال انجام شود در ۵۰ روز به نتیجه برسانیم.

وی در پایان درباره قطعیت برگزاری مناظره‌ها بیان کرد: حتماً مناظره یکی از ساختار‌های مهم در تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری است و به نظرم مناظره‌هایی را خواهیم داشت که به شکلی مؤثرتر و به‌دور از آسیب‌هایی که مناظره‌های ریاست‌جمهوری در دوره‌های قبل از آن‌ها رنج می‌برد، برگزار می‌شود.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->