جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برلین در تلاش برای مهار پناهندگان اوکراینی

  • کد خبر: ۲۳۰۲۸۱
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۰
برلین در تلاش برای مهار پناهندگان اوکراینی
سخنگوی وزارت کشور آلمان گفت: برلین به دنبال ایجاد یک مکانیسم اشتراک‌گذاری مهاجران در سراسر اتحادیه اروپا در تلاش برای کنترل جریان پناهجویان اوکراینی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشریه آلمانی «دی‌ولت» گزارش داد، علت اینکه تعداد قابل توجهی از اوکراینی‌ها به آلمان می‌روند، تا حدی به دلیل مزایای سخاوتمندانه ارائه شده به تازه وارد‌ها در این کشور است.

براساس داده‌های آژانس آمار اتحادیه اروپا موسوم به «یورواستات» که دی‌ولت در آخرین گزارش خود به آن اشاره کرد، تا مارس ۲۰۲۴ تقریبا ۱.۳ میلیون پناهنده اوکراینی در آلمان اقامت داشتند.

لهستان با ۹۶۰ هزار نفر در رتبه بعدی قرار دارد و پس از آن جمهوری چک با حدود ۳۶۰ هزار تن قرار دارد. این رسانه اشاره کرد که تعداد در سایر کشور‌های عضو بسیار کمتر است. همچنین ادعا شده است در حالی که اخیرا تعداد شهروندان اوکراینی در لهستان به طور پیوسته در حال کاهش بوده، این رقم در کشور همسایه آن، آلمان، افزایش یافته است.

این رسانه آلمانی در گزارش خود به نقل از یک نماینده وزارت کشور آلمان نوشت، آلمان «قویا از توزیع مکانیسم همبستگی برای پناهندگان حمایت می‌کند و معتقد است که مسئله مهاجرت ثانویه در اتحادیه اروپا باید به طور خاص مورد توجه قرار گیرد و حل شود.»

اتباع اوکراین در حال حاضر در انتخاب مقصد خود در اتحادیه اروپا آزاد هستند و می‌توانند در یک کشور درخواست پناهندگی دهند و بعدا به کشور دیگر نقل‌مکان کنند.

به گزارش دی‌ولت، براساس تحلیل سرویس اقتصادی پارلمان آلمان، «مزایای شهروندی» ۵۶۳ یورویی (۶۱۰ دلار) که به هر پناهنده اوکراینی ماهانه پرداخت می‌شود، به طور قابل توجهی بیشتر از مزایای مشابه ارائه شده در سایر کشور‌های اتحادیه اروپاست. شبکه دویچه‌وله در اوایل سال جاری گزارش داد که در همان زمان، نرخ اشتغال در میان پناهندگان اوکراینی در آلمان تنها ۲۰ درصد است، به طور قابل توجهی کمتر از کشور‌های همسایه.

اگر برلین موفق به راه‌اندازی یک سیستم توزیع مجدد پناهندگان شود، کشور‌های عضو اتحادیه اروپا موظف خواهند بود افرادی را که در قلمرو آنها ثبت‌نام کرده‌اند و به‌طور «غیرقانونی» تلاش می‌کنند به کشور‌های دیگر این بلوک وارد شوند، پس بگیرند. دی‌ولت به نقل از یک کارشناس حقوقی نوشت، در شرایط خاص، متخلفان، به‌ویژه آنهایی که بیکار هستند، ممکن است به اوکراین بازگردانده شوند.

به‌تازگی «یوآخیم هرمان» وزیر امور داخلی بایرن استدلال کرد که برلین باید پرداخت کمک‌های مالی به مردان اوکراینی را که از سربازی در کشورشان فرار می‌کنند، متوقف کند. او همچنین ابراز تاسف کرد که اوکراینی‌ها به لطف مزایای سخاوتمندانه، انگیزه زیادی برای جستجوی کار احساس نمی‌کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->