توصیه پژوهشگران: دیر شام نخورید! کاظمی: تحقق سند تحول مهم ترین رسالت آموزش پرورش است درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟
سرخط خبرها

خطرات استفاده نادرست از دستکش در هنگام خرید

  • کد خبر: ۲۳۰۳۶
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
خطرات استفاده نادرست از دستکش در هنگام خرید
یکی از چیزهایی که این روزها زیاد می‌بینیم، افرادی هستند که در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها دستکش به دست کرده‌اند و مشغول خرید هستند؛ دستکش‌های یک‌بارمصرف، دستکش‌های لاتکس، دستکش‌های نخی و حتی دستکش‌های ظرف‌شویی! آیا واقعاً این کار درست است؟ آیا استفاده از دستکش هنگام خریدهای روزانه برای شما ایمنی ایجاد می‌کند؟
به گزارش شهرآرانیوز، اول از همه اینکه با توجه به وضعیت پاندمی موجود و توصیه‌های مکرر پزشکان و کارشناسان، بهترین کار این است که از خانه خارج نشوید و خریدهایتان را اینترنتی انجام دهید. مسئله‌ی بعدی و مهم‌تر اینکه اگر مجبورید برای خرید از خانه خارج شوید، استفاده از دستکش می‌تواند بیشتر مضر باشد تا مفید.

از نظر انتشار ویروس، دستکش شرایطی مشابه دستتان دارد؛ یا حتی بدتر
این ویروس جدید از خانواده‌ی کرونا از طریق دست‌ها (پوست) وارد بدنتان نمی‌شود، بنابراین شما به هیچ سد دفاعی در دست‌هایتان نیاز ندارید. اگر سطح آلوده‌ای را با دستکش لمس کنید و سپس به چیز دیگری دست بزنید، همان اندازه احتمال انتشار ویروس وجود دارد که اگر به سطح آلوده‌ی بدون هیچ دستکش و پوششی دست بزنید؛ حتی شاید بدتر هم باشد. ویژگی‌های چسبندگی ویروس‌های متفاوت با هم فرق می‌کند، و این احتمال وجود دارد ویروس کرونا به دستکش لاتکس بهتر بتواند بچسبد تا به پوستتان. ضمناً شما دست‌هایتان را بهتر و مؤثرتر می‌توانید بشویید و تازه دوباره هم می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید!

دستکش می‌تواند اشتباهاً به شما احساس امنیت بدهد
وقتی از دستکش استفاده می‌کنید ممکن است به راحتی در تله‌ی این اشتباه بیفتید که دیگر نیازی نیست دست‌هایتان را بشویید. ضمناً وقتی دستکش دستتان هست و از سطحی به سطح دیگر دست می‌زنید، تنها اتفاقی که می‌افتد این است که میکروب و ویروس را به جا‌های دیگر نیز منتشر می‌کنید. در حالی که اگر دستکش دستتان نباشد، احتمال اینکه بعد از دست زدن به یک سطح، دست‌هایتان را بشویید یا اگر امکانش نبود از ضدعفونی‌کننده‌ی دست استفاده کنید خیلی خیلی بیشتر خواهد بود. به هر حال استفاده از دستکش، احساس نادرستی از ایمن بودن به شما می‌دهد در حالی که واقعاً خطرات دیگری وجود دارد.

تعداد کمی از افراد دستکش‌ها را درست از دست خود درمی‌آورند
وقتی دستکش‌هایتان را به طور نادرست از دست‌هایتان خارج می‌کنید، هر آلودگی که روی دستکش‌هاست، به دست‌هایتان و جا‌های دیگر منتقل می‌شود. به درستی درآوردن دستکش‌ها اصلاً کم اهمیت نیست که به راحتی آن را نادیده بگیرید. دانشمندان و محققان مطالعات و مشاهدات زیادی در این مورد انجام داده‌اند و متوجه شده‌اند حتی بسیاری از افراد در کادر درمان، این کار را اشتباهی انجام می‌دهند و برای همین از مدت‌ها پیش، طرز درست درآوردن دستکش به همه‌ی آن‌ها آموزش داده شد.

خارج کردن دستکش از دست‌ها
دستکش‌های آلوده را چطور از دستتان درآورید؟ به طور مختصر باید بگوییم که شما باید لبه‌ی کوچکی از یک دستکش را در نزدیکی مچتان بگیرید و در حالی که به سمت پایین روی دستتان می‌کشید آن را به صورت پشت و رو از دستتان درآورید. سپس آن را داخل دستی که هنوز دستکش دارد نگه دارید و با دقت و احتیاط، یک انگشت دستی که دستکش ندارد را زیر لبه‌ی دستکشی که روی دست دیگرتان است بلغزانید و دستکش را به صورت پشت و رو تا پایین دستتان بکشید و خارج کنید و در کیسه زباله بیندازید. در تمام مراحل باید حواستان باشد که پوست دستتان به هیچ قسمتی از روی دستکش‌ها برخورد نکند. دستکش‌های آلوده باید به درستی نیز دور انداخته شوند، چون این پتانسیل را دارند که سطوح دیگری را آلوده کنند و افراد دیگری را در معرض خطر قرار بدهند. بعد از درآوردن دستکش‌ها حتماً باید دست‌هایتان را بشویید حتی اگر مطمئن هستید که دستکش‌ها را به درستی خارج کرده‌اید.

چرا افراد کادر درمان و مراقبین بهداشت باید دستکش داتشه باشند؟
افرادی که به عنوان کادر درمان مشغول فعالیت هستند برای مدت کوتاهی که مستقیماً با بیماران ارتباط دارند از دستکش استفاده می‌کنند. اگر شما هم یکی از این افراد باشید فقط زمانی که در حال خدمات‌رسانی به بیماران هستید دستکش می‌گذارید و با آن دستکش این طرف و آن طرف نمی‌روید و به هر چیزی دست نمی‌زنید. بعد از پایان رسیدگی به یک بیمار، شما دستکش‌ها را دور می‌اندازید و دست‌هایتان را می‌شویید و سراغ بیمار بعدی می‌روید و بدین ترتیب، ویروس‌ها و میکروب‌ها را به جای دیگری منتقل نمی‌کنید. این فعالیتی کاملاً متفاوت با خرید کردن از فروشگاه‌هاست؛ بنابراین وقتی برای خرید به فروشگاه می‌روید، نیازی به دستکش نیست؛ خریدتان را انجام دهید «بدون اینکه دست به صورتتان بزنید» و سپس فوراً دست‌هایتان را بشویید یا ضدعفونی کنید.

منبع: تبیان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->