صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

تداوم حمایت گروه‌های مردمی و بسیج از سیل‌زدگان در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۳۰۵۳۷
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
تداوم حمایت گروه‌های مردمی و بسیج از سیل‌زدگان در خراسان رضوی
۲۶‌اردیبهشت‌ماه بود که باران‌های سیل‌آسا به جان و مال شهروندان مشهدی خسارات زیادی وارد کرد؛ خساراتی که شاید راه جبرانی برای آنها نبود، اما حس همدلی، کمی آن درد را کم‌رنگ می‌کرد. گفتنی است که این همدلی‌ها هنوز هم ادامه دارد تا دوباره شرایط زندگی برای همشهری‌هایمان روی روال بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از ابعاد این حمایت‌ها، فعالیت بی‌چشمداشت نیرو‌های جهادی و مردمی است که کمتر دیده شد. چند‌روز پس از حادثه سیل در مشهد، در‌حالی که گروه‌های جهادی و بسیج همچنان برای رفع مشکلات سیل‌زدگان در تلاش هستند، رئیس بسیج سازندگی خراسان‌رضوی ظرفیت نیرو‌های مردمی را یکی از توانمندی‌ها در حوزه بسیج دانست و گفت: ساعاتی پس از سیل روز چهارشنبه، ۳۰‌هزار تماس صوتی با جهادگران در استان مبنی بر اعلام نیاز به کمک آنها داشتیم که در کمتر از یک ساعت ۱۵۰‌گروه جهادی آماده ارائه خدمت شدند.

محمد روحانی در گفتگو با شهرآرا، درباره کفایت تعداد نیرو‌های جهادی در مناطق و نقاط سیل‌زده مشهد و استان، اعلام کرد: تعداد نیرو‌های جهادی به‌قدری بود که برای هیچ شهرستانی، حتی از شهرستان مجاور آن نیرو اعزام نکردیم و همان تعداد کافی بود.

وی با بیان اینکه گروه‌های مردمی و بسیج همچنان در کنار سیل‌زدگان خواهند بود، افزود: زمانی‌که برای جابه‌جایی وسایل یا امکانات نیاز به خودرو بود، فراخوان دادیم و خیلی از افراد حتی با خودرو‌های گران‌قیمت متقاضی انجام‌کار شدند، به‌حدی‌که بعد از مدتی اعلام کردیم ظرفیت تکمیل شده است و دیگر نیازی به خودرو برای جابه‌جایی نیست.

وی با بیان اینکه در همه شهر‌های استان جهادگران کف میدان بودند و هر‌کاری از دستشان بر می‌آمد، از شست‌وشو گرفته تا حمل‌ونقل و...، انجام دادند، اعلام کرد: خیلی از افراد شغل خود را رها کردند و برای کمک به مردم رفتند. همه این کمک‌ها موجب قوت‌قلب مردم سیل‌زده استان شد.

اعلام مشکلات محلات توسط گروه‌های جهادی

به‌گفته رئیس بسیج‌سازندگی استان، از گروه‌های جهادی درباره مشکلات محله یا شهر مورد‌نظر سؤال کردیم و بیش از چهارصد گروه جهادی اعلام کردند که در منطقه آنها آب یا برق قطع و راه مسدود شده یا سیل مشکلات دیگری ایجاد کرده است که این موارد را به مسئولان قرارگاه جهادی برای رفع مشکل افراد منتقل کردیم.

وی ادامه داد: شب اول پس از بارش سیل‌آسا، خانه‌های مردم در سپاه‌۶۹ تا یک متر یا بیشتر پر از تگرگ و زباله بود که به همت جهادگران و مردم، این زباله‌ها بیل‌زده و خانه‌ها شست‌و‌شو شدند.

وی با اشاره به توزیع غذا و راه‌اندازی ایستگاه صلواتی در نقاط سیل‌زده، بیان کرد: بسیج اصناف نیز متقبل شد که علاوه‌بر خرید موکت، برای مستأجرانی که خانه‌هایشان خراب شده است، خانه اجاره کنند و تا سه ماه اجاره آن را بپردازند؛ همچنین وسایل چند‌تازه‌عروس خراب شده بود که خرید جهیزیه آنها را تقبل کردند. علاوه‌بر‌این تیم‌های پزشکی و روان‌شناسی برای انجام اقدامات لازم به این مناطق اعزام شدند؛ ضمن اینکه برخی افراد صافکاری ماشین‌های آسیب‌دیده و کارواش آنها را برعهده گرفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->