تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان ماجرای درگذشت متخصص طب اورژانس در مشهد چه بود؟ اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

تداوم حمایت گروه‌های مردمی و بسیج از سیل‌زدگان در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۳۰۵۳۷
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
تداوم حمایت گروه‌های مردمی و بسیج از سیل‌زدگان در خراسان رضوی
۲۶‌اردیبهشت‌ماه بود که باران‌های سیل‌آسا به جان و مال شهروندان مشهدی خسارات زیادی وارد کرد؛ خساراتی که شاید راه جبرانی برای آنها نبود، اما حس همدلی، کمی آن درد را کم‌رنگ می‌کرد. گفتنی است که این همدلی‌ها هنوز هم ادامه دارد تا دوباره شرایط زندگی برای همشهری‌هایمان روی روال بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از ابعاد این حمایت‌ها، فعالیت بی‌چشمداشت نیرو‌های جهادی و مردمی است که کمتر دیده شد. چند‌روز پس از حادثه سیل در مشهد، در‌حالی که گروه‌های جهادی و بسیج همچنان برای رفع مشکلات سیل‌زدگان در تلاش هستند، رئیس بسیج سازندگی خراسان‌رضوی ظرفیت نیرو‌های مردمی را یکی از توانمندی‌ها در حوزه بسیج دانست و گفت: ساعاتی پس از سیل روز چهارشنبه، ۳۰‌هزار تماس صوتی با جهادگران در استان مبنی بر اعلام نیاز به کمک آنها داشتیم که در کمتر از یک ساعت ۱۵۰‌گروه جهادی آماده ارائه خدمت شدند.

محمد روحانی در گفتگو با شهرآرا، درباره کفایت تعداد نیرو‌های جهادی در مناطق و نقاط سیل‌زده مشهد و استان، اعلام کرد: تعداد نیرو‌های جهادی به‌قدری بود که برای هیچ شهرستانی، حتی از شهرستان مجاور آن نیرو اعزام نکردیم و همان تعداد کافی بود.

وی با بیان اینکه گروه‌های مردمی و بسیج همچنان در کنار سیل‌زدگان خواهند بود، افزود: زمانی‌که برای جابه‌جایی وسایل یا امکانات نیاز به خودرو بود، فراخوان دادیم و خیلی از افراد حتی با خودرو‌های گران‌قیمت متقاضی انجام‌کار شدند، به‌حدی‌که بعد از مدتی اعلام کردیم ظرفیت تکمیل شده است و دیگر نیازی به خودرو برای جابه‌جایی نیست.

وی با بیان اینکه در همه شهر‌های استان جهادگران کف میدان بودند و هر‌کاری از دستشان بر می‌آمد، از شست‌وشو گرفته تا حمل‌ونقل و...، انجام دادند، اعلام کرد: خیلی از افراد شغل خود را رها کردند و برای کمک به مردم رفتند. همه این کمک‌ها موجب قوت‌قلب مردم سیل‌زده استان شد.

اعلام مشکلات محلات توسط گروه‌های جهادی

به‌گفته رئیس بسیج‌سازندگی استان، از گروه‌های جهادی درباره مشکلات محله یا شهر مورد‌نظر سؤال کردیم و بیش از چهارصد گروه جهادی اعلام کردند که در منطقه آنها آب یا برق قطع و راه مسدود شده یا سیل مشکلات دیگری ایجاد کرده است که این موارد را به مسئولان قرارگاه جهادی برای رفع مشکل افراد منتقل کردیم.

وی ادامه داد: شب اول پس از بارش سیل‌آسا، خانه‌های مردم در سپاه‌۶۹ تا یک متر یا بیشتر پر از تگرگ و زباله بود که به همت جهادگران و مردم، این زباله‌ها بیل‌زده و خانه‌ها شست‌و‌شو شدند.

وی با اشاره به توزیع غذا و راه‌اندازی ایستگاه صلواتی در نقاط سیل‌زده، بیان کرد: بسیج اصناف نیز متقبل شد که علاوه‌بر خرید موکت، برای مستأجرانی که خانه‌هایشان خراب شده است، خانه اجاره کنند و تا سه ماه اجاره آن را بپردازند؛ همچنین وسایل چند‌تازه‌عروس خراب شده بود که خرید جهیزیه آنها را تقبل کردند. علاوه‌بر‌این تیم‌های پزشکی و روان‌شناسی برای انجام اقدامات لازم به این مناطق اعزام شدند؛ ضمن اینکه برخی افراد صافکاری ماشین‌های آسیب‌دیده و کارواش آنها را برعهده گرفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->