آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کلاهبرداری با ترفند ارسال چمدان یک‌میلیون‌دلاری!

  • کد خبر: ۲۳۰۶۰۱
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
کلاهبرداری با ترفند ارسال چمدان یک‌میلیون‌دلاری!
جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان‌رضوی از دستگیری متهمی خبر داد که با ترفند ارسال ارثیه یک‌میلیون‌دلاری، ۹۲۰ میلیون ریال از یک شهروند کلاهبرداری کرده بود.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

سردار  احمد نگهبان در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، درخصوص دستگیری متهمان اظهار کرد: در پی دریافت شکایتی مبنی بر کلاهبرداری از یک شهروند در فضای مجازی، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستورکار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی اظهارات مال‌باخته که خانمی ۲۷ساله است، مشخص شد فردی از طریق یکی از شبکه‌های اجتماعی، پیامی با این مضمون که "فردی ایرانی در انگلیس فوت شده و این فرد فرزندی ندارد و وصیت کرده ارثیه یک‌میلیون‌دلاری وی به مردم مستضعف سرزمینش برسد" به مال‌باخته ارسال کرده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان‌رضوی گفت: متهم به کلاهبرداری با ارسال تصاویری از چمدان حاوی یک میلیون دلار و ارسال تعدادی عکس از کیف و کفش‌های برند به عنوان هدیه، اعتماد مال‌باخته را جلب کرده و بابت هزینه‌های ارسال چمدان دلار از دبی به ایران و هزینه‌های ترخیص مرسوله، طی سه مرحله مبلغ ۹۲۰ میلیون ریال درخواست می‌کند که به شماره‌حساب اعلامی فرد کلاهبردار منتقل می‌شود؛ ولی پس از آن، خبری از چمدان یک‌میلیون‌دلاری نمی‌شود و فرد کلاهبردار تماسش را پاسخگو نیست.



نگهبان بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا با استفاده از سرنخ‌های به‌جامانده، حساب مقصد را بلافاصله شناسایی و مسدود کرده و متهم را با نیابت قضایی در یکی از استان‌های غربی کشور ردزنی و دستگیر کردند.

وی با اشاره به عودت تمامی وجوه کلاهبرداری‌شده به حساب مال‌باخته، افزود: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی، برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->