۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از کشف ۱۰۰۰ سکه عتیقه از یک کوله‌پشتی تا دستگیری قاچاقچی مسلح

  • کد خبر: ۲۳۱۰۸۸
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
از کشف ۱۰۰۰ سکه عتیقه از یک کوله‌پشتی تا دستگیری قاچاقچی مسلح
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از کشف ۱۰۰۰ سکه عتیقه از یک باند فروش اشیاء عتیقه، بازداشت سارق مالخر و دستگیری یک مواد فروش مسلح با ۸ کیلوگرم مخدر شیشه در جریان سه عملیات پلیسی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی قاسم پور به تشریح سه مورد از ماموریت‌های پلیس پیشگیری در شبانه‌روز اخیر پرداخت و گفت: یکی از پرونده‌های مربوط به کشف عتیقه‌جات است. مدتی پیش، یکی از شهروندان در تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کرد که عده‌ای در منطقه شهرک ولیعصر اقدام به خرید و فروش عتیقه کرده‌اند که در همین راستا رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران کلانتری ۱۵۳ شهرک ولیعصر قرار گرفت.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: در جریان بررسی‌های انجام شده از سوی ماموران پلیس مشخص شد که پنج نفر با تشکیل باندی در خیابان الغدیر، اقدام به مبادله عتیقه‌جات کرده‌اند. در همین راستا نیز پرونده‌ای تشکیل و هماهنگی با مقام قضایی برای دستگیری اعضای این باند انجام است. در ادامه تیم عملیاتی کلانتری با انجام یک اقدام ضربتی توانستند هر پنج عضو این باند را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کنند.

وی با اشاره به بازرسی از لوازم همراه متهمان دستگیر شده نیز اظهارکرد:‌ماموران در بازرسی از کوله پشتی متهمان، ۱۰۰۰ قطعه سکه عتیقه را کشف کردند که این سکه‌ها برای تعیین ارزش ریالی تحویل کارشناسان مربوطه در اداره میراث فرهنگی شد. برای سه متهم دستگیر شده نیز پرونده‌ای تشکیل شده و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

کشف ۸ کیلوگرم شیشه از کوله پشتی مرد جوان

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت با اشاره به پرونده دوم نیز گفت: ماموران پلیس پیشگیری تهران بزرگ حین گشت زنی در محدوده کلانتری ۱۵۹ به مرد جوانی که یک کوله پشتی به همراه داشت مشکوک شده و برای بررسی موضوع به او نزدیک شدند، اما این مرد به محض مشاهده ماموران پلیس پا به فرار گذاشت و این رفتار متهم باعث شد ماموران عملیات مهار را آغاز کرده و دقایقی بعد او را دستگیر کنند.

وی با اشاره به بازرسی کوله پشتی متهم افزود: از این کوله پشتی، ۸ کیلوگرم مواد مخدر شیشه و یک قبضه سلاح گرم کمری به همراه شش گلوله جنگ کشف و ضبط شد. همچنین با انتقال متهم به مقر انتظامی مشخص شد که این فرد جزو موادفروشان سابقه‌دار است. در ادامه برای متهم که به جرم خود اعتراف کرده بود، پرونده‌ای تشکیل شد و او برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

بازداشت سارقی که مالخر هم بود

قاسم پور درباره پرونده سوم هم گفت:ماموران کلانتری ۱۵۱ یافت آباد، در جریان گشت‌زنی‌ها و بررسی‌های پلیسی خود متوجه حضور یک سارق محتویات خودرو شده و برای دستگیری وی وارد عمل شدند. در همین راستا نیز این فرد دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد که در جریان بررسی‌های انجام شده مشخص شد که این فرد هم سارق حرفه‌ای است و هم اموال مسروقه را خریداری کرده و در واقع مالخر است.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت با اشاره به انجام بازرسی از مخفیگاه متهم دستگیر شده، گفت: ماموران در جریان بازرسی از مخفیگاه این متهم حرفه‌ای، بیش از ۱۰۰ قلم اموال مسروقه مانند ۳۴ عدد باند، ۴۲ عدد ضبط، چهار عدد آمپیلی فایر، سه دستگاه مانیتور خودرو، دو عدد ساب، و تعدادی لوازم دیگر خودرو و پیچ گوشتی شارژی و ادوات سرقت را کشف و ضبط کردند.

وی با بیان اینکه تعدادی از مالباختگان این فرد مورد شناسایی قرار گرفته و شناسایی دیگر افراد نیز در دستورکار ماموران قرار دارد، گفت: تحقیقات درباره کشف دیگر جرائم ارتکابی از سوی این فرد با دستور مقام قضایی به پلیس آگاهی ارجاع شده و همچنان ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->