سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

۴۲۲ واحد مسکونی شهری که درپی سیلاب مشهد آسیب‌ دیده‌اند، نیاز به بازسازی دارند

  • کد خبر: ۲۳۱۱۸۷
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
۴۲۲ واحد مسکونی شهری که درپی سیلاب مشهد آسیب‌ دیده‌اند، نیاز به بازسازی دارند
رئیس بنیاد مسکن استان گفت: ۴۲۲ واحد مسکونی شهری و ۴٧ واحد مسکونی روستایی بازسازی می‌شود و ٣۵٢ فقره کمک معیشتی تعمیر خواهد شد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، سیدخلیل منبتی در سی‌و‌سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهرستان مشهد مقدس با موضوع بررسی اقدامات درپی سیلاب اخیر، اظهار کرد: درپی سیلاب اخیر، خیابان‌های ۱۷ شهرستان و ۱۲ شهر و نیز تعداد ۱۱۷ بوستان خسارت‌ دیدند. بازدید‌های لازم انجام شد، ارزیابی‌ها صورت گرفت و گزارش‌ها از بابت احداث، تعمیر و معیشت تهیه شد.

وی با اشاره به این موضوع که احداث شهری در کل استان ۴٠ واحد است، افزود: در مشهد، ۴۶٣ واحد مسکونی و در استان، بیش‌از ۳۰۰ واحد مسکونی نیاز‌مند بازسازی وجود دارد. همچنین در حوزه کمک‌های معیشتی در مشهد، بیش‌از ۳۰۰ واحد و در روستا‌ها، بیش‌از ۴۰۰ واحد نیاز به کمک دارند.

رئیس بنیاد مسکن استان تأکید کرد: در برخی مناطق تا یک‌متر‌و‌هفتاد سانتی‌متر سطح آب بالا آمده و برخی منازل آپارتمانی یک‌طبقه، کاملاً دچار آب‌گرفتگی شده‌اند. باید گفت که در مشهد احداث شهری صفر و در روستا ۴ عدد بوده است.

منبتی تأکید کرد: در سیلاب اخیر، ۴٢٢ واحد مسکونی شهری و ۴٧ واحد مسکونی روستایی نیازمند بازسازی هستند و ٣۵٢ فقره کمک معیشتی نیاز است. 

وی با بیان این موضوع که سیل به‌مراتب بدتر از زلزله است، گفت: متأسفانه در مشهد هرجا برای بازدید رفتیم، ردپای انسان وجود داشت که معابر را در مسیر مسیل‌ها ساخته‌اند. وجود مطالعات در این امر مهم است، باید حواسمان به مسیل‌ها باشد.

رئیس بنیاد مسکن استان ادامه داد: دوران بازگشت سیل به ۱۵۰ سال قبل بازمی‌گردد. چندین سال است که می‌گویند اقلیم تغییر کرده است. اگر در سال زراعی قرار است در مشهد ۱۵۰ میلی‌متر بارش داشته باشیم، امکان دارد نیمی از آن یک‌جا باریده شود؛ کمااینکه در مشهد بیش از ۴۰ میلی‌متر در یک روز باران داشته‌ایم.

وی گفت: از دیگرموارد مهم این است که از چند سال پیش، باید بودجه پیشگیری به مدیریت‌بحران مشهد و استان تعلق می‌گرفت و با این بودجه و با اجرای پروژه‌های مانند ساخت دیوار ساحلی و کار‌های دیگر می‌توانستیم از مشکلات این‌چنینی جلوگیری کنیم.

منبتی ادامه داد: لایروبی رودخانه‌ها بحث مهم دیگری است که باید پیگیری شود. متأسفانه امروز سطح و کف رودخانه یکی شده است و این امر باعث شد روستا‌ها دچار سیل‌زدگی شوند. این موارد گفته‌شده اخطار و آلارم است که باید حواسمان باشد. این اتفاق تنها برای دو خیابان رخ داد و این‌گونه به‌هم‌ریختگی ایجاد کرد. حال اگر در یک‌سوم شهر این اتفاق می‌افتاد، کدام دستگاه پای کار بود. شهرداری چقدر می‌تواند تجهیزات و نیرو داشته باشد. همچنین برای تجمع آب زیرگذر‌ها نیز باید راه‌حلی پیدا کنیم.

وی در پایان این جلسه تأکید کرد: خواهشمندم برای مدیریت بحران فکری کنید که اگر اتفاقی رخ داد، شهر قفل نشود. همچنین مدیریت بحران به مسئله لایروبی توجه کرده و به صورت جدی به آن ورود کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->