گوگل تمام ابزارهای هوش مصنوعی‌اش را در Gemini Enterprise جمع کرد کشف شواهد جدیدی از وجود اقیانوس باستانی در مریخ چین تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده ربات‌های صنعتی جهان شد نمایش شگفت‌انگیز سه دنباله‌دار زمردین در آسمان شب پاییز ۱۴۰۴ + تاریخ و بهترین مکان رصد در ایران قطع دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک و تیک‌تاک در افغانستان | فیلترینگ گسترده اینترنت توسط طالبان سقف قانونی سود موبایل‌فروشان از فروش گوشی چقدر است؟ برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ اعلام شدند: مبدعان روش‌های نوآورانه‌ در طراحی و سنتز کاتالیزورهای فعال و پایدار ارزان‌ترین نسخه تسلا مدل Y رونمایی شد | تغییرات جدید برای جذب مشتریان اقتصادی دلایل اصلی خرابی زودهنگام مودم چیست؟ دومین درخشش پیاپی گوگل در نوبل فیزیک | تقدیر از پیشگامان محاسبات کوانتومی سامانه اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی راه‌اندازی شد احتمال بروز اختلال موقت در بخشی از شبکه ارتباطی خراسان رضوی در بامداد پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) تقدیر اینستاگرام از برترین و نوآورترین محتواسازان با Rings Award ایلان ماسک: سال آینده یک بازی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر خواهیم کرد گوگل برای هک هوش مصنوعی جمینی جایزه ۲۰ هزار دلاری تعیین کرد آیا کابل شارژ هم از جعبه گوشی‌ها حذف خواهد شد؟ برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال گوگل: با محدودکردن نصب برنامه‌های اندروید از منابع غیررسمی به امنیت کاربران کمک می‌کنیم آیا قطع ارتباط با ماهواره‌های هدهد و کوثر به دلیل خرابکاری بوده است؟ برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۲۵ معرفی شدند: کاشفان سلول‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن
سرخط خبرها

آیا واردات آیفون ۱۳ ممنوع شده است؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۱۲۴۰
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱
آیا واردات آیفون ۱۳ ممنوع شده است؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۳)
به تازگی خبری مبنی بر ممنوعیت واردات آیفون ۱۳ منتشر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - خبرگزاری تسنیم چندی پیش خبری را منتشر کرد مبنی بر اینکه واردات تمام گوشی‌های هوشمند با نشان تجاری Apple ممنوع شده است؛ اما این خبر درست نبوده و ممنوعیت واردات آیفون همچنان مختص آیفون ۱۴ به بعد است.

علیرضا صدری‌خواه، مدیر کل دفتر واردات گمرک، چند وقت پیش رسما اعلام کرد که واردات کلیه‌ی گوشی‌های هوشمند با نشان تجاری Apple ممنوع شده است. بدین ترتیب، کاربرانی که برای استفاده از گوشی‌های این شرکت آمریکایی به سراغ سری ۱۳ و ما قبل آن می‌رفتند هم دیگر شانسی برای دسترسی ساده به این گوشی‌ها نداشتند.

این خبر در حالی اعلام شد که از بعد ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵، بسیاری از کاربران به سراغ آیفون ۱۳ می‌روند. ولی طبق این قانون، دیگر شانسی حتی برای خرید این نمایندگان قدیمی اپل هم وجود نداشت.

این خبر با واکنش‌های زیادی از سوی کاربران همراه شد. اما پیگیری ایسنا از سازمان توسعه تجارت ثابت کرد که این اتفاق قرار نیست رخ دهد؛ یعنی ممنوعیت واردات آیفون اگرچه همچنان وجود دارد، اما مربوط به آیفون ۱۳ نیست و فقط برای آیفون ۱۴ و تمام گوشی‌های بعد از آن وجود دارد.

ایسنا همچنین به نقل از سازمان توسعه تجارت اعلام کرده که هیچ ممنوعیت جدیدی در رابطه با واردات گوشی‌های آیفون به کشور وضع نشده است؛ بنابراین خبر قبلی کاملا تکذیب شد و کاربران همچنان با خیال راحت می‌توانند آیفون ۱۳ و مدل‌های قبل آن را خریداری کنند. البته امکان خرید آیفون ۱۴ و ۱۵ هم وجود دارد، اما این گوشی‌ها هیچ سرویس مربوط به سیم‌کارت را دریافت نمی‌کنند؛ اعم از اینترنت همراه، امکان تماس، ارسال پیامک و مواردی از این دست.

اگرچه واردات آیفون ۱۳ به کشور ممنوع نیست و خبر قبلی تکذیب شده، اما طبق اعلام رسمی سازمان توسعه تجارت، سود بازرگانی ۹۶٪ برای تمام مدل آیفون عرضه شده به کشور در نظر گرفته شده است. این یعنی هنوز هم شانسی برای خرید گوشی‌های اپل با قیمت پایین وجود ندارد و کاربران باید هزینه زیادی حتی برای خرید آیفون‌هایی که وارداتشان ممنوع نیست بپردازند.

ممنوع: دیجی کالامگ

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->