اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

آیپد مینی ۷ با نمایشگر OLED چه زمانی عرضه می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۳۰۱۴۱
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
آیپد مینی ۷ با نمایشگر OLED چه زمانی عرضه می‌شود؟
نقشه راه اپل که اخیراً فاش شد، به‌صورت واضح استراتژی اپل در عرضه محصولات آینده خود را نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز - آیپد مینی بعدی، مدل نسل هفتم، آنطور که همه ما فکر می‌کردیم اواخر امسال یا حتی سال آینده عرضه نخواهد شد. با توجه به نقشه راه این شرکت، یک آیپد مینی ۸.۴ اینچی در سال ۲۰۲۶ وارد بازار خواهد شد و دارای صفحه نمایش OLED خواهد بود. حالا یک سرنخ مهم از توسعه این دستگاه منتشر شده است.

طبق گزارش منبع کره‌ای Naver، سامسونگ توسعه یک پنل OLED در محدوده ۸ اینچی را آغاز کرده است که گفته می‌شود برای نسل هفتم iPad mini استفاده خواهد شد.

یک تحلیلگر دراین‌باره می‌گوید:

«سامسونگ دیسپلی، ماه گذشته به درخواست اپل شروع به توسعه نمونه پنل‌هایی برای آیپد مینی OLED کرد. پس از توسعه نمونه‌های اولیه در نیمه اول سال جاری و اگر همه چیز خوب پیش برود، در نیمه دوم سال این پنل‌ها وارد مرحله توسعه برای تولید انبوه می‌شوند.»

درحالی‌که استفاده از پنل OLED برای مدل بعدی آیپد مینی امیدوارکننده به‌نظر می‌رسد، نمایشگر این دستگاه احتمالاً از فناوری OLED دولایه‌ای که در آیپد پرو وجود دارد، استفاده نخواهد کرد.

استفاده از OLED دولایه، صفحه‌نمایش آیپد پرو ۲۰۲۴ را بسیار روشن‌تر می‌کند و همچنین به آن دوام بیشتری می‌بخشد. بااین‌حال، استفاده از چنین نمایشگر‌هایی نیز بسیار گران است و این رویکرد برای آیپد مینی چندان ایده خوبی به‌نظر نمی‌رسد. اپل قیمت ارزان‌ترین آیپد پرو ۱۳ اینچی جدید را با ۲۰۰ دلار افزایش، به ۱۲۹۹ دلار رساند تا برخی از هزینه‌های اضافی برای تولید نمایشگر OLED را پوشش دهد.

نسل ششم iPad mini در سال ۲۰۲۱ عرضه شد و قیمت مدل ۶۴ گیگابایت آن ۴۹۹ دلار است. این احتمال وجود دارد که اپل برای نسخه نسل هفتم با نمایشگر OLED، مدل پایه را با فضای ذخیره‌سازی بیشتری عرضه کند. استفاده از صفحه‌نمایش اولد به اپل این فرصت را می‌دهد تا با ترکیب آن با ظرفیت ذخیره‌سازی بیشتر، قیمت مدل پایه این دستگاه را بالاتر ببرد و بخشی از هزینه تعویض نمایشگر را جبران کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->