آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش شمار شهدا و مجروحان حمله آمریکا و انگلیس به غرب یمن (۱۱ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۱۲۸۷
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
افزایش شمار شهدا و مجروحان حمله آمریکا و انگلیس به غرب یمن (۱۱ خرداد ۱۴۰۳)
منابع یمنی از افزایش شمار شهدا و مجروحان حملات آمریکا و انگلیس به یمن خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، المسیره گزارش داد: خبرنگار ما در الحدیده یمن اعلام کرد که شمار شهدا حملات آمریکا و انگلیس به ساختمان رادیو در الحدیده و بندر الصلیف به ۱۴ شهید و بیش از ۳۰ زخمی افزایش پیدا کرد.

از سوی دیگر منابع بیمارستانی در الحدیده اعلام کردند: بر اثر حملات آمریکا و انگلیس به استان الحدیده که بامداد امروز جمعه انجام شد، ۱۶ نفر شهید و ۳۵ نفر دیگر زخمی شدند.

این درحالی است که پیش از این اعلام شده بود که حمله ساعاتی قبل ائتلاف آمریکایی و انگلیسی به غرب یمن ۲ شهید و ۱۰ زخمی برجای گذاشت.

خبرنگار المسیره در الحدیده با اشاره به چهار حمله آمریکا و انگلیس به منطقه الحوک اعلام کرد که بر اثر حمله ساعاتی پیش به ساختمان رادیو در منطقه الحوک در استان الحدیده در غرب یمن دو نفر شهید و ۱۰ نفر دیگر زخمی شده اند.

جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی همچنین ساختمانی را در بندر الصلیف یمن هدف قرار دادند. شبکه ارتباطاتی در منطقه الاعبوس در منطقه حیفان نیز هدف قرار گرفته است. همچنین جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی ۶ حمله به صنعا پایتخت یمن انجام دادند. حومه فرودگاه صنعا و نیز منطقه سنحان در استان صنعا یمن بمباران شده است. خبرنگار المسیره در صنعا از بمباران منطقه النهدین در صنعا خبر داد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->