به گزارش شهرآرانیوز، پس از حادثه غمانگیز سقوط بالگرد حامل رئیسجمهور و هیئت همراه ایشان در روز دوشنبه هفته گذشته که منجر به شهادت سیدابراهیم رئیسی شد، با دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی و طبق قانون اساسی، انتخابات ریاستجمهوری برگزار خواهد شد.
روز دوم از مهلت ثبتنام داوطلبين شركت در انتخابات رياست جمهورى سال ١٤٠٣ با ثبتنام ٤ نفر ديگر به پايان رسيد؛ با احتساب افرادى كه روز گذشته ثبت نام خود را انجام دادند، تا اين لحظه مجموعا ٩ نفر متقاضى شركت در انتخابات مىباشند.
امروز جمعه يازدهم خرداد ماه آقايان:
١. على لاريجانى
٢. محمود احمدى بىغش
۳. محمد خوشچهره
۴. عبدالناصر همتى
به ستاد انتخابات كشور مراجعه و ثبت نام قطعى خود را انجام دادند.
خاطرنشان مىشود در طول ٢ روز مجموعا ٥٧ نفر به ستاد انتخابات كشور مراجعه كردند كه تنها از ٩ نفر ثبت نام به عمل آمده است.
عبدالناصر همتی رئیس اسبق بانک مرکزی برای داوطلبی نامزدی انتخابات ریاست جمهوری وراد وزارت کشور شد
عبدالناصر همتی پس از اعلام کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز همچنان امیدوار آینده هستم. آینده این کشور در دست جوانانی است که به دنبال یک زندگی باعزت و همراه با رفاه هستند.
وی افزود: امروز دیگر زمان آزمون و خطا نیست. امروز تنها راه اصلاح امور مشارکت مردم در انتخابات است.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: امروز ۱۰ نفر برای ثبتنام در انتخابات به ستاد انتخابات کشور مراجعه کردند، که فقط ثبتنام دو نفر از جمله علی اردشیر لاریجانی و محمود احمدی بیغش قطعی شد.
محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت دوازدهم که زمزمه ثبت نامش در انتخابات مطرح بود، پس از حضور لاریجانی برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری، از ثبت نام انصراف داد.
همچنین بر اساس اطلاعات به دست آمده مصطفی پورمحمدی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز بعد از مشورت با نزدیکان و درخواست جمعی از فعالان سیاسی احتمالا در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت خواهد کرد.
محمود احمدی بیغش صبح جمعه ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ با حضور در ستاد انتخابات کشور برای کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری نام نویسی کرد.
وی نمایندگی ادوار هشتم و یازدهم مجلس شورای اسلامی و همچنین استانداری خراسان شمالی را در کارنامه سوابق خود دارد.
احمدی بیغش صبح جمعه - ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - پس از ثبت نام به عنوان داوطلب کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: امیدوارم اگر خواست خدا بر این قرار گرفت که خدمتگذار مردم عزیز ایران باشم، بتوانم به آنچه که در قانون اساسی آمده عمل کنم.
وی با اشاره به اصول مرتبط به وظایف قوه مجریه و رئیس جمهور در قانون اساسی گفت: اگر به این اصول به طور واقعی عمل شود، قطعاً پاسخ همه خواستهها به ویژه پاسخ اصحاب رسانه داده خواهد شد.
حسن اسلامی در گفتوگویی تلویزیونی، اظهار داشت: توصیه میکنیم داوطلبان دارای شرایط حتماً در یکی دو روز اول ثبتنام کنند؛ چون روزهای انتهایی شلوغ است و با ازدحام مواجه خواهند شد.
وی با بیان اینکه ۶ نفر ثبت نام قطعی شده اند، ادامه داد: تاکنون «محمدرضا صباغیان»، «مصطفی کواکبیان»، عباس مقتدایی، قدرتعلی حشمتیان، سعید جلیلی و علی لاریجانی ثبتنام قطعی کردهاند.
اسلامی تصریح کرد: در این دوره هم ماده ۳۵، ۵۵ و مصوبه ابلاغیه شورای نگهبان برای ملت شریف ایران تشریح شده است. کسانی وارد عرصه رقابت ریاست جمهوری میشوند که دارای حداقل مدرک فوق لیسانس و بازه سنی ۴۰ تا ۷۵ سال و همچنین دارای ۴ سال سابقه تصدی مسوولیتهای مدیریتهای کلان کشور و فقدان سو پیشینه باشند.
مهدی سموعی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در یکی از صفحات شخصی مجازیاش نوشت: با توجه به اخبار منتشر شده مبنی بر نامزدی دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ دولت مردمی در انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم هنوز تصمیمی برای حضور گرفته نشده است و اخبار منتشر شده در این حوزه صرفا گمانهزنی رسانهای است و مورد تایید نیست.
علی اردشیر لاریجانی صبح جمعه ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ با حضور در ستاد انتخابات کشور برای کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری نام نویسی کرد.
وی اکنون مشاور رهبری انقلاب اسلامی و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام است و سابقه ۳ دوره نمایندگی و ریاست مجلس شورای اسلامی (دورههای هشتم، نهم و دهم)، ریاست سازمان صدا و سیما (از بهمن ۱۳۷۲ تا خرداد ۱۳۸۳)، سرپرستی و فعالیت به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (از تیر ۱۳۷۱ تا بهمن ۱۳۷۲) در کارنامه سوابق خود دارد.
لاریجانی متولد ۱۳ خرداد ۱۳۳۶ است و تاکنون یک مرتبه نامزد انتخابات ریاست جمهوری شده است؛ او در رقابتهای انتخاباتی نهمین دوره ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۴ در رقابت با اکبر هاشمی رفسنجانی، محمود احمدی نژاد، مهدی کروبی، محمد باقر قالیباف، مصطفی معین و محسن مهرعلیزاده با کسب یک میلیون و ۷۱۳ هزار و ۸۱۰ رای نفر ششم شد. لاریجانی در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ نیز برای داوطلبی نامزدی انتخابات ثبت نام کرد، اما صلاحیت مورد تایید شورای نگهبان قرار نگرفت.