زاکانی: "یارانه طلایی" جای "یارانه فعلی" را نمی‌گیرد | افزایش یارانه نقدی تا ۴۰ درصد مخبر: خدمات شهید رئیسی قابل خدشه و انکار نیست مستند دوم انتخاباتی مسعود پزشکیان پخش شد + فیلم کابینه نتانیاهو لایحه تمدید خدمت نیرو‌های ذخیره را تصویب کرد پورمحمدی در بدون تعارف: با احمدی نژاد همچنان رفاقت دارم + فیلم رضایی: کناره گیری به نفع جبهه انقلاب، فداکاری است روسیه: ۱۷۱۰ نظامی ارتش اوکراین کشته شدند (۳ تیر ۱۴۰۳) شهردار «حیفا»:باید هوشیار بود و به حزب‌الله احترام گذاشت رسانه صهیونیستی: عملیات ارتش در رفح به مراحل پایانی رسیده است ۲۱ جنگنده و کشتی نظامی چین اطراف جزیره تایوان رویت شد زاکانی بر اجماع ۴ نامزد اصولگرای ریاست جمهوری تاکید کرد فیلم کامل مناظره محمد قوچانی و محمدسعید احدیان درباره رقابت پزشکیان و قالیباف در انتخابات ۱۴۰۳ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی (۳ تیر ۱۴۰۳) المیادین: هر گونه حمله به بیروت با پاسخ کوبنده مقاومت مواجه خواهد شد مناظره قوچانی و احدیان با موضوع «اولویت‌های رئیس‌جمهور آینده» حمله پهپادی مقاومت لبنان به خوابگاه سربازان صهیونیستی حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به هدفی حیاتی (۳ تیر ۱۴۰۳) هشدار بورل درباره جنگ تمام عیار حزب الله و اسرائیل شهادت یک کودک فلسطینی دیگر در غزه بر اثر گرسنگی
سرخط خبرها

نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ را بیشتر بشناسید

  • کد خبر: ۲۳۱۳۱۱
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ را بیشتر بشناسید
نامزد‌های انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری تا ساعت ۱۸ روز ۱۴ خرداد فرصت دارند تا با حضور در ستاد انتخابات کشور ثبت‌نام خود را در این انتخابات نهایی کنند، اما نامزد‌های این انتخابات از کدام گرایش‌های سیاسی هستند؟

به گزارش شهرآرانیوز، ثبت‌نام از داوطلبین انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران از روز پنجشنبه ۱۰ خرداد آغاز شده است و داوطلبان واجد شرایط ۱۲ گانه اعلامی از سوی ستاد انتخابات کشور با حضور در وزارت کشور فرآیند ثبت‌نام را انجام می‌دهند.

تاکنون ۷ نامزد با حضور در ستاد انتخابات کشور ثبت‌نام خود را نهایی کرده و پرونده داوطلبی آنها برای احراز صلاحیت به شورای نگهبان ارسال خواهد شد، در جدول زیر نگاهی به گرایش سیاسی نامزد‌های انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری خواهیم داشت.

نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ را بیشتر بشناسید

قدرتعلی حشمتیان

وی نماینده دوره پنجم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه سنقر بوده و در کارنامه‌اش مشاورت وزیر صنعت، معدن و تجارت در دولت‌های یازدهم و دوازدهم دیده می‌شود.

حشمتیان همچنین از سال ۱۳۹۵ ریاست دوره‌ای خانه احزاب ایران را نیز بر عهده دارد.

عباس مقتدایی

عباس مقتدایی خوراسگانی نماینده سه دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اصفهان در دوره‌های نهم، یازدهم و دوازدهم است.

در کارنامه مقتدایی نایب رئیسی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دیده می‌شود.

مصطفی کواکبیان

مصطفی کواکبیان سیاستمدار اصلاح‌طلب و دبیرکل حزب مردم‌سالاری است که سابقه نمایندگی مجلس در دوره‌های هشتم و دهم مجلس شورای اسلامی را در کارنامه دارد.

او همچنین مدیر مسئولی روزنامه مردم‌سالاری ارگان رسانه‌ای حزب متبوعش را نیز بر عهده دارد.

محمدرضا صباغیان

صباغیان از نامزد‌های این دوره انتخابات ریاست جمهوری با گرایش سیاسی مستقل از که سابقه سه دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی در مجالس دهم، یازدهم و دوازدهم را بر عهده دارد.

عضویت در شورای اسلامی شهر بافق، شهردار بافق و مدیرکلی پدافند غیرعامل استانداری یزد از جمله سوابق صباغیان است.

سعید جلیلی

سعید جلیلی هم‌اکنون عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی است.

جلیلی سابقه حضور در مناصب مختلف در وزارت امور خارجه و هم‌چنین دفتر مقام معظم رهبری را دارد با اینحال سابقه اصلی او به سال‌های ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲ باز می‌گردد که او در این مقطع دبیر شورای عالی امنیت ملی بود.

جلیلی همچنین سابقه سه دوره حضور در انتخابات ریاست جمهوری در سال‌های ۱۳۹۲، ۱۳۹۶ و ۱۴۰۰ را دارد.

علی لاریجانی

علی لاریجانی هم‌اکنون مشاور رهبر معظم انقلاب و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

در سوابق لاریجانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ریاست سازمان صداوسیما، دبیری شورای عالی امنیت ملی و همچنین سه دوره ریاست مجلس شورای اسلامی در مجالس هشتم، نهم و دهم دیده می‌شود.

لاریجانی در سال ۱۴۰۰ نیز داوطلب حضور در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم بود که صلاحیت وی از سوی شورای نگهبان مورد تایید قرار نگرفت.

محمود احمدی بیغش

احمدی بیغش نماینده دو دوره مجلس شورای اسلامی در مجالس هشتم و یازدهم بوده که در انتخابات مجلس دوازدهم صلاحیت وی از سوی شورای نگهبان مورد تایید قرار نگرفت.

در کارنامه احمدی بیغش همچنین استانداری خراسان شمالی در دولت دهم نیز دیده می‌شود. وی از منظر سیاسی، فردی نزدیک به جریان رئیس دولت‌های نهم و دهم قلمداد می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->