تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۵۳ درصد حریق‌ها در مشهد منشأ برقی دارد

  • کد خبر: ۲۳۱۳۸۹
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
۵۳ درصد حریق‌ها در مشهد منشأ برقی دارد
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی مشهد گفت: یکی از علل رایج آتش‌سوزی در مناطق مسکونی یا اداری، برق است. لوازم برقی در صورت کشیدن بار اضافی از شبکه‌های برق یا اتصالی و سیم‌های فرسوده برق منجر به آتش‌سوزی می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، آتشپاددوم حمیدرضا کافی‌نیا با اعلام این خبر، اظهار کرد: در اردیبهشت سال جاری، ۳۴۹ مورد عملیات اطفای حریق انجام شده که از این تعداد، ۲۵۷ مورد حریق در منازل مسکونی بوده است. ۱۸۵ مورد مربوط به آتش‌سوزی سیم، کابل، باتری، سیم‌پیچ و کلیدوپریز بوده است. همچنین از این تعداد، ۱۰۰ عملیات در خصوص وقوع حریق در لوازم پخت‌و‌پز غیر‌برقی شامل اجاق گاز، فر، باربیکیو و امثال آن بوده است.

وی افزود: یکی از علل رایج آتش‌سوزی در مناطق مسکونی یا اداری برق است؛ لوازم برقی مانند یخچال، کولر گازی، کولر آبی و پنکه و لباس‌شویی و... در صورت کشیدن بار اضافی از شبکه‌های برق یا داشتن اتصالی و سیم‌های فرسوده منجر به آتش‌سوزی می‌شوند. از استفاده بیش از حد و واردکردن بار اضافی به مدار‌های برق خانه اجتناب کنید؛ این راحت‌ترین کاری است که می‌توانید برای کاهش خطر آتش‌سوزی ناشی از برق انجام دهید.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی مشهد ادامه داد: هر مدار برقی و سیم‌کشی‌ در خانه شما تنها برای استفاده و رساندن مقدار مشخصی برق طراحی شده است و فشارآوردن به این مدار‌ها با کشیدن جریان خیلی زیاد از آن‌ها باعث می‌شود، سیم‌ها جرقه زده یا بر اثر گرمای زیاد تولیدشده به علت استفاده بیش از حد از برق، دچار آتش سوزی گردد. استفاده هم‌زمان از چند وسیله برقی پرمصرف از یک پریز یا یک سه‌راهی باعث افزایش ولتاژ و کشیدن بار اضافی خواهد شد.

کافی‌نیا تأکید کرد: ساده‌ترین راه برای اجتناب از واردکردن بار اضافی بر مدار و شبکه برق به‌حداقل‌رساندن تعداد تجهیزات و لوازم برقی است که وارد هر پریز می‌شوند؛ به‌ویژه تا حد ممکن از سیم‌های رابط چندراهی استفاده نکنید و سعی کنید به جای آن، از هر پریز برای حداکثر دو وسیله برقی استفاده کنید. هرگز روی آتش ناشی از برق و وسایل و تجهیزات برقی آب نریزید؛ چراکه این کار منجر به برق‌گرفتگی می‌شود؛ باید یک کپسول آتش‌نشانی از نوع گازی co۲ داشته باشید. این کپسول می‌تواند با آتش‌سوزی ناشی از برق مقابله کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->