هشدار خود مراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۵۳ درصد حریق‌ها در مشهد منشأ برقی دارد

  • کد خبر: ۲۳۱۳۸۹
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
۵۳ درصد حریق‌ها در مشهد منشأ برقی دارد
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی مشهد گفت: یکی از علل رایج آتش‌سوزی در مناطق مسکونی یا اداری، برق است. لوازم برقی در صورت کشیدن بار اضافی از شبکه‌های برق یا اتصالی و سیم‌های فرسوده برق منجر به آتش‌سوزی می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، آتشپاددوم حمیدرضا کافی‌نیا با اعلام این خبر، اظهار کرد: در اردیبهشت سال جاری، ۳۴۹ مورد عملیات اطفای حریق انجام شده که از این تعداد، ۲۵۷ مورد حریق در منازل مسکونی بوده است. ۱۸۵ مورد مربوط به آتش‌سوزی سیم، کابل، باتری، سیم‌پیچ و کلیدوپریز بوده است. همچنین از این تعداد، ۱۰۰ عملیات در خصوص وقوع حریق در لوازم پخت‌و‌پز غیر‌برقی شامل اجاق گاز، فر، باربیکیو و امثال آن بوده است.

وی افزود: یکی از علل رایج آتش‌سوزی در مناطق مسکونی یا اداری برق است؛ لوازم برقی مانند یخچال، کولر گازی، کولر آبی و پنکه و لباس‌شویی و... در صورت کشیدن بار اضافی از شبکه‌های برق یا داشتن اتصالی و سیم‌های فرسوده منجر به آتش‌سوزی می‌شوند. از استفاده بیش از حد و واردکردن بار اضافی به مدار‌های برق خانه اجتناب کنید؛ این راحت‌ترین کاری است که می‌توانید برای کاهش خطر آتش‌سوزی ناشی از برق انجام دهید.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی مشهد ادامه داد: هر مدار برقی و سیم‌کشی‌ در خانه شما تنها برای استفاده و رساندن مقدار مشخصی برق طراحی شده است و فشارآوردن به این مدار‌ها با کشیدن جریان خیلی زیاد از آن‌ها باعث می‌شود، سیم‌ها جرقه زده یا بر اثر گرمای زیاد تولیدشده به علت استفاده بیش از حد از برق، دچار آتش سوزی گردد. استفاده هم‌زمان از چند وسیله برقی پرمصرف از یک پریز یا یک سه‌راهی باعث افزایش ولتاژ و کشیدن بار اضافی خواهد شد.

کافی‌نیا تأکید کرد: ساده‌ترین راه برای اجتناب از واردکردن بار اضافی بر مدار و شبکه برق به‌حداقل‌رساندن تعداد تجهیزات و لوازم برقی است که وارد هر پریز می‌شوند؛ به‌ویژه تا حد ممکن از سیم‌های رابط چندراهی استفاده نکنید و سعی کنید به جای آن، از هر پریز برای حداکثر دو وسیله برقی استفاده کنید. هرگز روی آتش ناشی از برق و وسایل و تجهیزات برقی آب نریزید؛ چراکه این کار منجر به برق‌گرفتگی می‌شود؛ باید یک کپسول آتش‌نشانی از نوع گازی co۲ داشته باشید. این کپسول می‌تواند با آتش‌سوزی ناشی از برق مقابله کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->